Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سابق مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی گفت: حتی تصور جنگ با ایران برایم دشوار است. چیز‌هایی هست که نمی‌توانم در موردشان صحبت کنم.

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، معاون سابق مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی در گفتگو با هاآرتص با بیان اینکه حتی تصور جنگ با ایران برایم دشوار است، گفت: من خیلی روی این موضوع کار کرده‌ام؛ چه زمانی که در شورای امنیت ملی بودم و چه زمانی که در وزارت خارجه بودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
چیز‌هایی هست که نمی‌توانم در موردشان صحبت کنم، اما اگر همسرم اینجا بود، به شما می‌گفت: من چه شب‌های زیادی بی‌خوابی کشیدم. نه به این خاطر که داشتم در دفترم کار می‌کردم، بلکه به خاطر حجم نگرانی‌ای که داشتم.
اران اتزیون، معاون سابق مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی در گفتگو با هاآرتص به نکاتی جالبی مانند هراس از نبرد با ایران و ضعف ساختاری در رژیم صهیونیستی اشاره کرده که خشم دفتر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را هم برانگیخته است. وی می‌گوید: در حال حاضر ملتهب‌ترین نقطه، سوریه است، جایی که ما همین حالا هم درگیر نوعی از جنگ سطح پایین هستیم. این وضعیت قطعا می‌تواند تشدید شود، چراکه تنها حد فاصل ما تا این وضعیت، روسیه است. نتانیاهو مدام می‌گوید هدف ما خارج کردن ایران از سوریه است. بقیه مقامات هم این حرف او را تکرار می‌کنند. این هدفی است که تحقق آن در توان ما نیست و اصرار بر آن می‌تواند جنگ به پا کند، آن هم در محیطی بسیار بی‌ثبات با مشارکت ایرانی‌ها، شبه‌نظامیان طرفدار ایران، حزب‌الله و همچنین دخالت ترکیه. وی اظهار داشته که تنها یک چیز قطعی است؛ این که ایالات متحده در حال خارج کردن نیروهایش است.
معاون سابق مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی افزوده است: اگر حزب‌الله وارد این نبرد شود، تخریب و ویرانی‌ای که تل‌آویو و دیگر مراکز شهری اسرائیل متحمل می‌شوند، در ابعادی خواهد بود که پیش از این نظیرش را ندیده‌ایم. ما هم هیچ راهی برای توقفش نخواهیم داشت. ما یک راه برای پاسخ خواهیم داشت، اما نمی‌دانم اینکه بیروت در پاسخ به ویرانی تل‌آویو، ویران شود، برای کسی تسلای خاطر خواهد بود؟ اما وقتی جنگ میان اسرائیل و حزب‌الله چیزی است که تاکنون نظیرش را تجربه نکرده‌ایم، در آن صورت جنگ مستقیم میان اسرائیل و ایران چیزی است که من حتی نمی‌خواهم تصورش را کنم، هرچند که شوربختانه، من در سمت‌هایی که داشته‌ام، مجبور بوده‌ام تصورش کنم. اتزیون همچنین گفته است: اینکه تا الان مراقب بوده‌ایم مستقیما با ایران درگیر نشویم، اتفاقی نبوده و سیاست هوشمندانه این است که همچنان محتاط بمانیم.
وی اظهار داشته که: یک روز نتانیاهو اعلام کرد قرار است یک نشست ویژه کابینه امنیتی برگزار شود. حجم اضطراب و شایعات در فاصله بین این اعلامیه تا بیانیه‌ای که عملا عنوان کرد «نگران نباشید، چیزی نیست»، نشان داد افکار عمومی کاملا هوشیار است و می‌داند که وضعیت ما خوب است، اما در عین حال درک می‌کند که لایه یخی که داریم روی آن راه می‌رویم، چقدر نازک است.
معاون سابق مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی درباره دوره بین سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۳ که بحث احتمال درگیری نظامی میان تل‌آویو و تهران مطرح شده بود، می‌گوید: من خیلی روی این موضوع کار کرده‌ام. چه زمانی که در شورای امنیت ملی بودم و چه زمانی که در وزارت خارجه بودم. چیز‌هایی هست که نمی‌توانم در موردشان صحبت کنم، اما اگر همسرم اینجا بود، به شما می‌گفت: من چه شب‌های زیادی بی‌خوابی کشیدم. نه به این خاطر که داشتم در دفترم کار می‌کردم، بلکه به خاطر حجم نگرانی‌ای که داشتم. اتزیون در این مصاحبه به توافق هسته‌ای با ایران و ادعای تلاش ایران برای دستیابی به بمب اتم و حمله به تل‌آویو هم می‌پردازد و می‌گوید این ادعا که ایران به دنبال چنین کاری است «یک شعار سیاسی است.»
معاون سابق مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی گفته است: عبارت کلیدی‌ای وجود دارد به نام «عمق استراتژیک»، که ایرانی‌ها همین اخیرا در قالب این مناقشه آن را به کار بردند. یک مقام ارشد ایرانی گفت: اسرائیل باید مراقب باشد، چراکه عمق استراتژیک ندارد. شما واقعا باید بروید سراغ اصول اولیه و به وضعیت جغرافیایی، جمعیتی و تاریخ نگاهی بیاندازید. اسرائیل قدرت نظامی دارد، اما ایران جغرافیایی عظیم، جمعیتی ۸۰ میلیونی و تاریخی چند هزار ساله دارد. آن‌ها یک تمدن هستند. یکی از سفرای سابق کانادا در اسرائیل برای من تعریف می‌کرد که در دیداری میان مقامات وزارت امور جهانی [وزارت خارجه]کانادا و سفیر ایران در کانادا، سفیر ایران وارد شده و نگاهی به فرش اتاق انداخته و گفته «ایران فرشی پارسی است که در طول ۵۰۰۰ سال بافته شده؛ کانادا لایه نازکی از غبار روی این فرش است.»
وی درباره توافق هسته‌ای گفته است که به عقیده من و اکثریت قریب به اتفاق کارشناسان این موضوع، این توافق، توافق بدی نیست. نتانیاهو به آن برچسب توافق بد زد و با این عنوان که «عدم توافق بهتر از یک توافق بد است»، علیه آن جنگ راه انداخت.
اتزیون گفته است: نتانیاهو و افرادی مانند شلدون ادلسون (سرمایه‌دار صهیونیست و حامی مالی حزب لیکود) نفوذ بسیار گسترده‌ای بر ترامپ دارند و این مسئله پیش از انتخابات هم مشهود بود. منبع: کیهان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بی خوابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۴۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسماعیل هنیه: آماده توافق آتش‌بس جامع هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس امروز یکشنبه اعلام کرد که حماس همچنان مشتاق دستیابی به توافق آتش‌بس جامع است که در جریان آن «تجاوز اسرائیل» به غزه پایان یابد؛ خروج نیروهای اشغالگر از این باریکه تضمین شود و یک توافق جدی برای تبادل اسرا شکل بگیرد.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در ادامه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به تداوم تجاوزگری، تلاش برای گسترش دایره جنگ و کارشکنی در روند فعالیت بازیگران میانجی و طرف‌های مختلف متهم کرد.

ساعاتی پیش یک مقام فلسطینی به رویترز گفت که «مذاکرات قاهره با چالش‌های جدی مواجه شده است، زیرا اشغالگران اسرائیلی از دادن تعهد به آتش‌بس فراگیر خودداری می‌کنند.»

وی در ادامه افزود که هیات حماس همچنان به امید آنکه میانجی‌ها بتوانند طرف اسرائیلی را تحت فشار قرار داده و نظر آنها را در خصوص آتش‌بس تغییر دهند، در قاهره حضور دارند.

در روزهای اخیر قاهره و دوحه میزبان هیات‌های از جنبش حماس، آمریکا و رژیم صهیونیستی با هدف رسیدن به نقطه آتش‌بس و تبادل اسرا هستند. به گزارش منابع مصری ویلیام برنز، رئیس سازمان سیا از روز جمعه برای شرکت در دور جدید مذاکرات آتش‌بس در قاهره حضور دارد.

جنبش حماس خواستار توقف کامل جنگ، خروج نیروهای ارتش اسرائیل از باریکه غزه و تعیین سازوکار تضمین شده برای تبادل اسرا است. در سوی مقابل اما دولت نتانیاهو تمایلی برای پذیرش آتش‌بس پایدار در نوار غزه ندارد.

با این حال بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه درخواست حماس برای توقف کامل جنگ و خروج نیروهای اسرائیلی از غزه «غیر قابل‌قبول» است، افزود: «پذیرش درخواست حماس به معنای پذیرش باقی ماندن این گروه در قدرت و همچنین تسلیم شدن در مقابل ایران است.»

کد خبر 6097474

دیگر خبرها

  • تقاضای شهرک‌نشینان از نتانیاهو برای پذیرش آتش‌بس + فیلم
  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • مسئول سابق امنیتی: در رفح خبری از پیروزی کامل نخواهد بود
  • دومین روز از مذاکرات آتش‌بس در غزه بی‌نتیجه پایان یافت
  • اسماعیل هنیه: آماده توافق آتش‌بس جامع هستیم
  • حماس: هیچ توافقی را بدون توقف جنگ نمی‌پذیریم
  • آخرین وضعیت مذاکرات آتش‌بس میان حماس و اسرائیل در قاهره
  • گرگ و میش توافق
  • درخواست مقام سابق امنیتی اسرائیل برای انحلال کنست
  • مقام یمنی: حمله ایران به اسرائیل اثرگذار، قدرتمندانه و تاریخی بود