Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا،اکبر بهنام جو روز یکشنبه در جلسه پنجره واحد اشتغال پایدار روستایی وعشایری افزود: این زنجیره باید به گونه ای پیش برود تا سرمایه گذاران و صاحبان تولید با حضور در پنجره واحد نتیجه مثبتی را برای دریافت تسهیلات بانکی و رفع برخی موانع تولیدی بگیرند.

وی افزود: ایجاد اشتغال مهم ترین وظیفه مدیران دستگاه های اجرایی بوده و شایسته است برای بهبود و تسهیل فرایندها ارباب رجوع از سردر گمی رهایی یافته و به درستی در مسیر سرمایه گذاری هدایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اردبیل بیان کرد: هنر مدیران دستگاه های اجرایی رضایتمندی ارباب رجوع و ایجاد فرضت های شغلی بوده و هیچ اولویتی دیگری غیر از اشتغال ندارند.

بهنام جو ادامه داد: 50 درصد تسهیلات اشتغال روستایی از طریق صندوق توسعه ملی و 50 درصد دیگر آن از طریق بانک ها تامین و با کار مزد 6 درصد به متقاضیان پرداخت می شود.

استاندار اردبیل گفت: در مدت یک ماه 2 هزار و 400 میلیارد ریال تسهیلات روستایی از طریق چهار بانک عامل به متقاضیان پرداخت خواهد شد.

بهمن حسین زاده ، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار اردبیل هم در این جلسه گفت: اصلی ترین کار تیم اقتصادی دولت ایجاد اشتغال و رفع بیکاری جوانان است.

وی افزود: برای تحقق اشتغال روستایی پنجره واحد اشتغال روستایی ایجاد شده تا هر متقاضی با مراجعه به بانک ها بتوانند به سرعت مجوز های لازم را دریافت کنند.

حسین زاده بیان کرد: روزانه 9 متقاضی به بانک های عامل در پنجره واحد اشتغال روستایی مراجعه می کنند و در کنار بانک ها نمایندگانی از اداره کل صنعت ،معدن و تجارت ،جهاد کشاورزی ،گردشگری و تعاون ،کار و رفاه اجتماعی حضور خواهند داشت.

معاون استاندار اردبیل با بیان اینکه روستاهای استان اردبیل ظرفیت های بسیار بالایی در بخش‌ کشاورزی دارند افزود: باید با برنامه ‌ریزی مناسب این ظرفیت ها شکوفا و روستاها در مسیر پیشرفت و توسعه قرار گیرند.

حسین زاده بیان کرد: رشد و توسعه استان منوط به جذب سرمایه ‌گذاران بخش خصوصی است که همگان باید در این زمینه پیشگام باشند.

او گفت: مدیران دستگاههای اجرایی باید برنامه ‌های خود را برای تحقق اهداف مورد نظر تا سال 1400 ارائه دهند تا با بتوان به اهداف مورد نظر که همان پیشرفت و توسعه استان است دست یافت.

بهروز ندایی ، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل نیز در این جلسه گفت: در حوزه عمرانی کارگروه زیر بنایی متشکل از 13 عضو برای اشتغال پایدار روستایی تشکیل شده است.

وی افزود: این کارگروه ها ضمن تکریم ارباب رجوع روند طولانی امور را کاهش می دهد تا سرمایه گذار به سهولت به نتیجه مطلوب برسد.

در این جلسه پرونده متقاضیان تسهیلات اشتغال روستایی با حضور مدیران بانک های عامل ،دستگاه های مربوطه و نمایندگانی از استانداری مورد بررسی قرار گرفت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اردبیل اشتغال دستگاه های اجرایی سرمایه گذاران کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۵۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم

ایسنا/لرستان استاندار لرستان با بیان اینکه محور اصلی کار ما توجه به کسب و کار و اشتغال است، گفت: باید سطح رفاه اجتماعی در استان را ارتقا دهیم.

ابوطالب شفقت امروز در مراسم گرامیداشت روز شورا که در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی لرستان برگزار شد، با بیان اینکه اعضا شورای اسلامی شهر و روستا باید بدون دغدغه و با آرامش دوره شناخت را بگذرانند، اظهار کرد: برای جمع‌آوری اطلاعات از اقدامات انجام شده و ادامه‌ کارهای نیمه‌کاره و همچنین ایجاد زیرساخت‌های لازم در توسعه و پیشرفت استان، شوراها بهترین منابع شناخت هستند.

وی سرپنجه خدمت به حوزه‌های شهری و روستایی را شوراها عنوان و افزود: باید در استان اصول عدالت رفتاری و ارتباطی در شوراها و ارگان‌های دولتی برقرار شود.

استاندار لرستان بیان کرد: با توجه به مشکلات موجود نیاز استان به فعالیت و توسعه بخصوص در حوزه زیر ساخت‌ها و آمادگی برای دعوت سرمایه‌گذاری به منظور ایجاد اشتغال و فعالیت کسب و کار بسیار بالا است.

مدیر ارشد لرستان خاطرنشان کرد: محور اصلی کار خود را توجه به کسب و کار و اشتغال گذاشته‌ام و باید تلاش کنیم تا با ارتقا سطح درآمد مردم رفاه اجتماعی را بالا ببریم.تحقق این امر مستلزم رفتار درست و فراهم کردن  زیر ساخت‌های عمرانی و اقتصادی است.

شفقت بر لزوم فراهم‌کردن فضا و بستر مناسب برای سرمایه‌گذاری فراهم تاکید و عنوان کرد: در این مسیر تشکیل اتحادیه‌های اقتصادی از جمله تعاونی‌های روستایی و مشارکت مردم بسیار مهم است.

وی لازمه پیشرفت لرستان را اتحاد عمومی و یکپارچگی همه اقشار و آحاد جامعه عنوان کرد و گفت: به همه ارگان‌ها به‌ویژه معاونین خود عدالت رفتاری را تذکر می‌دهیم.

گفتنی است، در پایان این همایش از شهرداران و شوراهای برتر استان تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • رئیس جمهور هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟