Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@09:40:55 GMT

۲۰ خودرو ۴ستاره تولید داخل را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۹۵۸۶۲

۲۰ خودرو ۴ستاره تولید داخل را بشناسید

اداره کل خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت براساس ارزشیابی خردادماه خود در گروه خودروهای سبک به 13 نوع و در قسمت خودروهای سنگین به هفت نوع خودرو چهار ستاره کیفی داد.

به گزارش اقتصادآنلاین، وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارش خردادماه ارزشیابی خودروهای ساخت داخل در اداره کل خودرو و نیرو محرکه را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، در بخش سواری خودروهای پژو 2008 ایران خودرو، نیومزدا3 شرکت بهمن موتور و سوزوکی گرند ویتارا شرکت ایران خودرو خراسان در گروه قیمتی بیش از یک هزار میلیون ریال، چهار ستاره کیفی به دست آوردند.

این خودروها در ارزشیابی پیشین (اردیبهشت ماه) نیز چهار ستاره گرفته بودند.

* در گروه قیمتی 750 میلیون تا یک هزار میلیون ریال نیز خودروهای هیوندا 20i کرمان موتور، هاوال H2 بهمن موتور و کیاسراتوی شرکت سایپا موفق به دریافت چهار ستاره کیفی شدند.

تیگو5 مدیران خودرو و JAC-S5 کرمان موتور و هایما S7 اتوماتیک ایران خودرو خراسان با کسب سه ستاره کیفی در رتبه بعدی قرار گرفتند.

* در رده قیمتی 500 میلیون تا 750 میلیون ریال B30 از شرکت بهمن موتور چهار ستاره کیفی گرفت.

آریزو 5 مدیران خودرو، آریواتوماتیک و آریو دنده‌ای سایپا بن‌رو، چانگان CS35 سایپا- سیتروئن و برلیانس H330 شرکت پارس خودرو توانستند سه ستاره کیفی به دست آوردند.

در این کلاس قیمتی لیفان X60 کرمان موتور 2 ستاره کیفی را به خود اختصاص داد.

* در دامنه قیمتی 250 میلیون تا 500 میلیون ریالی چهار ستاره کیفی به رنو ساندرو و پارس تندر پارس خودرو و همچنین پژو207 و پژو207 اتوماتیک، تندر90 پلاس و تندر90 پلاس اتوماتیک ایران خودرو رسید.

تندر90، رانا، دنا پلاس، پژو206 و پژو 206SD از ایران خودرو به همراه تندر90 پارس خودرو نیز سه ستاره کیفی را به خود اختصاص دادند.

همچنین خودرو NEW MVM315 مدیران خودرو، سورن و سمند تبریز شرکت ایران خودرو تبریز، پژو پارس صنایع خودروسازی فردا، پژو پارس ایران خودرو مازندران، پژوپارس ایران خودرو کرمانشاه و پژو 405 ایران خودرو خراسان 2 ستاره به دست آوردند.

دنا و دانگ فنگ H30 از محصولات ایران خودرو، تیبا2 شرکت سایپا به همراه تیبا و ساینای شرکت سایپا- سیتروئن نیز 2ستاره ای شدند.

* در کلاس قیمتی کمتر از 250 میلیون ریال نیز X131 و X132 شرکت سایپا و همچنین X131 پارس خودرو 2 ستاره به دست آوردند.

یک ستاره نیز نصیب X 111 شرکت سایپا شد.

** هفت نوع خودرو سنگین با چهار ستاره

* در گروه خودروهای کشنده، ولوو FH500 شرکت سایپا دیزل و کشنده اسکانیا G410 ماموت دیزل چهار ستاره کیفی را از آن خود کردند.

همچنین کشنده FAWJ6 سیبا موتور توانست یک ستاره کیفی بگیرد.

* در گروه کامیونت، کامیونت ایسوزو NPR75K و ایسوزو NMR85 بهمن دیزل و هیوندای HD65 ایران خودرو دیزل چهار ستاره کیفی به دست آوردند.

2 ستاره به کامیونت الوند سایپا دیزل رسید.

* در بخش کامیون نیز کامیون های ایسوزو NPR75M و ایسوز FVZ بهمن دیزل چهار ستاره کیفی کسب کردند.

کامیون FAWTigerV8 سیبا موتور 2 ستاره را به خود اختصاص داد.

* اتوبوس بین شهری اسکانیا 4212 مارال شرکت عقاب افشان در گروه اتوبوس با سه ستاره کیفی صدرنشین شد.

مینی بوس ایسوز SAHAR بهمن دیزل در گروه مینی بوس نیز سه ستاره به دست آورد.

** سه ستاره؛ بالاترین کیفیت وانت های تولیدی

بر اساس این گزارش در گروه وانت، وانت تندر شرکت ایران خودرو با دریافت سه ستاره کیفی، بالاترین کیفیت را در رده قیمتی پایین تر از 500 میلیون ریال به خود اختصاص داد.

وانت‌ مزدا کارا 2000 تک کابین بهمن موتور و وانت سایپا 151 شرکت سایپا بن‌ رو با کسب 2 ستاره کیفی در رده بعدی جای گرفتند.

وانت‌های‌ مزدا کارا 2000 دوکابین بهمن موتور، آریسان ایران خودرو دیزل و وانت‌های‌ نیسان تک سوز و دوگانه سوز زامیاد نیز یک ستاره کیفی را از آن خود کردند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو خودروسازی صنعت خودرو کیفیت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۵۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، خودروی موردبحث را می‌توان یکی از اولین وانت پیکاپ های کاملاً برقی چینی با دو موتور و سیستم چهار چرخ محرک دانست. البته همان‌طور که گفته شد جک T۹ هانتر برقی بر اساس نسخه درون‌سوز این خودرو شکل می‌گیرد. T۹ یک وانت میان سایز است که از سال ۲۰۲۰ تاکنون در بازار حضور دارد و سال قبل فیس لیفت شده است. همانطور که قبلا در پدال نیز اشاره کردیم، جک T۹ قرار است توسط کرمان موتور در کشورمان نیز عرضه شود.

براساس گزارش پدال، جک T۹ برقی قبلاً در نسخه پروتوتایپ رؤیت شده و محصولی آشنا به نظر می‌رسد. البته باید گفت نسخه بدون آلایندگی این خودرو تفاوت‌های ظاهری نسبتاً زیادی با مدل درون‌سوز دارد تا بهتر از آن متمایز شود. در بخش جلوی این خودرو طراحی کاملاً متفاوتی را شاهد هستیم و مکان لوگوی جک نسبت به مدل درون‌سوز تغییر کرده است. با اینکه پوشش اطراف جلوپنجره تفاوت زیادی نسبت به مدل برقی ندارد اما اندکی به‌روزرسانی جهت هماهنگی با کلیت بخش جلو صورت گرفته است. رینگ‌های ۱۸ اینچی جک T۹ هانتر برقی از پوشش آیرودینامیک برای بهبود شعاع حرکتی سود می‌برند. نسخه‌های درون‌سوز این وانت پیکاپ چینی به رول کیج و ریل‌های جانبی در فضای بار مجهز هستند اما در مدل برقی خبری از آن‌ها نیست و تنها ریل‌های کرومی ساده در کناره‌های فضای بار به چشم می‌خورد. همچنین پوشش پلاستیکی مشکی‌رنگی نیز اطراف شیشه عقب این وانت بکار رفته است.

نسخه بدون آلایندگی T۹ طول/عرض/ارتفاع ۵۶۲۰/۱۹۶۵/۱۹۲۰ میلی‌متری داشته و طول فضای بار آن نیز به ۱۸۱۰ میلی‌متر می‌رسد. نیروبخش این خودرو دو موتور برقی است که در جلو ۹۴ اسب بخار قدرت و ۱۷۶ نیوتون متر گشتاور تولید می‌کند درحالی‌که قدرت و گشتاور موتور برقی عقب به ۲۱۴ اسب بخار و ۳۴۲ نیوتون متر می‌رسد. باتری لیتیوم آهن فسفات ۸۸ کیلووات ساعتی T۹ هانتر برقی نیز با یک‌بار شارژ توان پیمایش ۵۰۰ کیلومتری را فراهم خواهد کرد.

از نظر طراحی کابین تفاوت زیادی بین مدل‌های برقی و درون‌سوز جک T۹ وجود ندارد هرچند مهم‌ترین تغییر را می‌توان دکمه چرخان مربوط به انتخاب‌گر دنده در کنسول مرکزی دانست. این وانت چینی با اینترفیس ژیلینگ ۳.۰، کنترل صوتی، ناوبری دو حالته، شارژ بی‌سیم گوشی هوشمند، خروجی برق ۲۲۰ ولتی و صندلی‌های برقی عرضه خواهد شد. گفته می‌شود جک در حال کار روی نسخه پلاگین هیبریدی T۹ نیز هست و می‌خواهد آن را در سال ۲۰۲۵ عرضه کند. در خاتمه باید دانست چینی‌ها قبلاً نسخه برقی از وانت T۸ را نیز در بازارهایی همچون کنیا عرضه کرده‌اند.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899930

دیگر خبرها

  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت