Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-06@20:15:16 GMT

بحران آب و روابط عمومی ناپیدا

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۹۷۲۷۵

بحران آب و روابط عمومی ناپیدا

به عمل کار برآید / به سخندانی نیست. این مثل اگرچه یک مثل قدیمی است، اما می‌توان کاربست آن را امروز در سیل مدیران و کارشناسانی که از دانشگاه در ایران دانش آموخته می‌شوند و مسئولیت‌های حاکمیتی یا غیرحاکمیتی در حوزه اقتصاد و عمران و سیاست و... می‌گیرند، مشاهده کرد.

یکی از بارزترین نشانه‌های این مسئله را می‌توان در همین بحران و اغتشاشات اخیری که در خرمشهر و آبادان رخ داد به عینه مشاهده کرد: منطقه خوزستان سال هاست که درگیر مسئله آب است، در ماه‌ها و هفته‌های اخیر به علت کاهش دبی خروجی رود کارون به خلیج فارس آب‌های شور از سمت دریا وارد رود شده‌اند و سبب افزایش EC آب‌های شرب منطقه شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهادهای دولتی و مردمی با تانکر مشغول تأمین آب شرب مردم منطقه هستند اگرچه شور شدن آب سبب از بین رفتن نخلستان‌های مشرف بر انتهای کارون شده است. همزمان شایعه‌ای پخش می‌شود که ایران در حال انتقال آب شرب از رود کرخه به کشور کویت است. مستند این شایعه نیز یک خبر روزنامه‌ای مربوط به 15 سال پیش است. در این خبر آمده است که وزیر نیروی اسبق در دولت خاتمی گفت و گوهایی را با طرف‌های کویتی مبنی بر انتقال آب شرب به کویت آغاز کرده است. از قضا آن وزیر نیرو این روزها نیز وزارت نیرو در دولت روحانی را بر عهده دارد. انتشار گسترده شایعه باعث عصبانیت مردم می‌شود. شماری از مردم به سمت یک لوله انتقال آب در نزدیکی‌های خرمشهر هجوم می‌برند و لوله را منفجر می‌کنند. بی خبر از اینکه مأموریت این لوله، تأمین آب شرب منطقه خرمشهر و آبادان با عنوان فاز یک طرح غدیر بوده است. پروژه‌ای که فاز دوم آن در حال اجرا بوده و قرار بوده تا نیمه شهریور به بهره برداری برسد. از رده خارج شدن لوله فاز یک از مدار تأمین آب شرب سبب شور شدن بیشتر آب در منطقه شده و بر عصبانیت مردم می‌افزاید و باعث به خیابان آمدن آن‌ها می‌شود. این تجمعات مورد سوء استفاده برخی فرقه‌های جدایی طلب در منطقه می‌شود و تیراندازی‌های هوایی محدود میان نیروهای انتظامی و عاملین برخی از این گروهک‌ها رد و بدل می‌شود. این تقابل به صورت گسترده و سریع در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های اپوزسیون منتشر می‌شود و آن‌ها با کشته سازی از ماجرا به دنبال تعمیق بحران هستند. در حالی که تنها یک مجروح از این مواجهه گزارش شده است، اما در این رسانه‌ها تعداد کشته‌ها تا چند نفر نیز رسید.
 در این میان اما نقش روابط عمومی وزارت نیرو برای کنترل بحران چه بود؟ «تقریباً هیچ!» دریغ از یک بیانیه یا ترتیب دادن یک مصاحبه یا گفت و گوی خبری با مقام‌های وزارت نیرو برای تکذیب شایعه و جلوگیری از شیوع بحران!
همه این ماجرا آنگاه جالب می‌شود که بدانیم هنوز چندماه از انتصاب یک جوان به روابط عمومی وزارت نیرو نگذشته است. انتصابی که با همه انتصاب‌های قبلی مدیران در جمهوری اسلامی متفاوت بوده است. چندماه قبل به پیشنهاد محمد فاضلی مشاور وزیر نیرو برای پست مدیریت روابط عمومی وزارت نیرو فراخوانی صادر شد و افراد مختلف رزومه‌های خود را به این وزارتخانه فرستادند و در نهایت یک خانم با رزومه سرشار از مقالات علمی و پژوهشی و کرسی تدریس در دانشگاه آزاد توانست این پست را از دست وزیر نیرو تصاحب کند. این انتصاب با واکنش‌های مثبت بسیاری در رسانه‌ها و فضای مجازی روبه‌رو شد و همه از اینکه یک خانم جوان برای نخستین بار در جمهوری اسلامی از طریق فراخوان توانسته است پست مدیریتی در سطح ارشد در یک وزارتخانه را کسب کند، ابراز خوشحالی می‌کردند. با اینکه مقالات و مصاحبه‌های چندی از ایشان در تعریف و تمجید از دانش ارتباطات و مسئله روابط عمومی و جایگاه آن در دنیای جدید دیده می‌شود، اما این مدرس علوم ارتباطات نتوانست با عملکرد بموقع خود رسالت اصلی خود را در کنترل بحران ایفا کند و البته آن خوشحالان امروز در برابر این عملکرد ضعیف، سکوت پیشه کرده‌اند. 
این ماجرا نیز نشان داد که مدیریت اجرایی اقتضائات خاص خود را دارد که فضای آن از فضای فعلی دانشگاه در ایران بسیار دور است و انتصاب دانش آموختگان دانشگاهی در پست‌های مدیریتی کلان، خود می‌تواند مسئله ساز شود. یا باید رشته‌ها و فضای دانشگاهی ما برای قبول مسئولیت توسط دانش آموختگان دانشگاهی آماده سازی شود یا اینکه برای انتصاب مدیران در پست‌های حساس، تجربه و عملکرد میدانی پیشینی مدیران ضریب بیشتری در گزینش آن‌ها پیدا کند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بحران اب قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۷۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بیژن و منیژه» میلیاردی شد

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی، نمایش «بیژن و منیژه» به نویسندگی و کارگردانی شکرخدا گودرزی و تهیه کنندگی مهدی بخشیانی از ۲ اردیبهشت ماه اجراهای خود را در پردیس تئاتر شهرزاد آغاز کرده است.

گفتنی‌ست در این تئاتر قربان نجفی، شهرام نجاتی، رضا عمرانی، محسن بهرامی، سحر یافتیان،پارمیس هوبخش، اشکان شریعتی، سیاوش خادم حسینی،علی‌رضا عابدی، زهره کدخدازاده، آیسان نوریان،اسد پورحمزه و شکرخدا گودرزی ایفای نقش می کنند.

سایر بازیگران این اثر نمایشی عبارتند از: یوسف نکویی، صادق اکبری، مهدیه خوش فطرت، رزا کاوه، سویل محمدنژاد، ماتیسا توسلی، ملیحه زمان پور، مهنا میرقادری، خورشید خلج، مستانه علایی، غزل حسینی کاردر و صبا حسینی کاردر.

«بیژن و منیژه» با حضور بازیگران تئاتر و هنرمندان موسیقی و به صورت موزیکال با همراهی خوانندگان پس از ۹ ماه تمرین اجرا می‌شود.

این نمایش داستان بیژن سردار جوان ایرانی است که دلباخته منیژه می‌شود که دختری تورانی است.

سایر عوامل عبارتند از:مجری طرح:  فاطمه کریمی،دستیار کارگردان: سحر ‌یافتیان،طراح پوستر:  ابراهیم ‌حقیقی طراح صحنه: منیر ملکی،  طراح گریم و طراح ماسک:  افسانه ‌قلی ‌زاده،  طراح لباس:  فطیما زعفرانی،  طراح حرکت:  اصغر فریدی ماسوله،  آهنگساز: صادق چراغی، طراح گرافیک: سینا ‌افشار،طراح صدا: عرفان ‌یزدی،   تطبیق اشعار: فریال آذری، دستیار تطبیث اشعار:  سپیده اسکندر زاده ، دستیار دوم کارگردان: روشنک ‌عبدی، مدیر صحنه: وحید غفارزاده، خواننده و سرپرست خوانندگان: یلدا یزدانی،  خواننده:  سبحان مهدی پور،  گروه موسیقی نوازندگان: آرش سیاه چشم، همایون مهرنیا، سعید سنگسری، مژگان آقا صادقی، مریم مهرابی، معصومه روح افزا،  صدابردار:  سجاد مهدی پور،  دستیار صدا:  علی محمودی،  دستیاران لباس: سپیده ‌حسینی، سوسن لطفی جامه دار: مهسا شاپوری، ساخت آکسسوار:  افسانه ‌قلی ‌زاده، رویا اخوندان، افسانه ‌نصیریان، عسل قادری،  اجرای گریم:  افسانه ‌قلی ‌زاده، رویا اخوندان، افسانه ‌نصیریان، عسل قادری، حسین تبریزی،  مدیر روابط عمومی و تبلیغات:  مریم ‌رودبارانی، هماهنگی تبلیغات مجازی:  سیدمحمدصادق ‌سیادت همکار روابط عمومی:  محمد نیکبخت ساخت تیزر:  امیرحسین ‌نجاح ،علی ‌بنایی ‌طاهری تدوین:  محمدسجاد ‌آقاجانی، مانی حمیدی شاد مشاور رسانه:  مطهره ‌کشاورز ‌محمدیان، مرجان سمندریان ساخت موشن:  مانی حمیدی شاد، سعید ‌حشمتی عکاس:  امیر ‌خدامی عکاس تبلیغات:  رضا ‌جاویدی

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • «بیژن و منیژه» میلیاردی شد
  • ◄ تکذیب نقل قول ذکر شده از مدیرعامل راه آهن در پیامک ارسال شده برای کارکنان
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • «پویش مدار امید» برگزار می شود
  • احضار مدیر روابط عمومی پرسپولیس و مدیر رسانه سپاهان به کمیته انضباطی
  • حواشی پرسپولیس - سپاهان تمامی ندارد؛ فدراسیون وارد عمل شد!
  • احضار ۲ مدیر پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی
  • دو مدیر سپاهان و پرسپولیس در کمیته انضباطی