Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، در ابتدای این نشست حسینی مقدم با اشاره به ارزش تاپیکو در بورس تهران،  گفت: ارزش ثبتی تاپیکو زمانی که به بورس آمد، حدود ۵ هزار میلیارد بود، پس از گذشت ۵ سال، اکنون ارزش این شرکت به ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده که این نشان از رشد تاپیکو طی این سال‌ها دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون ناشران و اعضاء شرکت بورس ادامه داد: همانطور که می‌دانید مهم‌ترین اصل برای سهامداران نقدشوندگی سهام  شرکت است که خوشبختانه سهام تاپیکو جزو سهم‌های پرگردشی است که از نقدشوندگی بالایی برخوردار است.

او با اشاره به حضور تاپیکو در بازار دوم گفت: با توجه به وضعیت مطلوب سهام تاپیکو اگر سهامداران درصد سهام شناور را تامین کنند این شرکت می‌تواند به بازار اول بیاید.

در ادامه این نشست محمود مخدومی. مدیرعامل تاپیکو در شرح وضعیت پرتفوی این شرکت گفت: در حال حاضر ۳۸ شرکت کنترلی و ۴۲ شرکت غیرکنترلی در پرتفوی این شرکت موجود است که از این تعداد ۳۳ شرکت آن بورسی و ۴۷ شرکت آن غیربورسی است.

او درباره جایگاه تاپیکو در رتبه‌بندی IMI۱۰۰ بیان کرد: تاپیکو در رتبه‌بندی ۱۰۰ شرکت برتر ایران در سطح فروش به عنوان بیست‌وسومین شرکت، در سطح سودآوری و لرزش افزوده به عنوان یازدهمین شرکت، در سطح صادرات به عنوان چهاردهمین شرکت و از منظر ارزش بازار به عنوان هشتمین شرکت انتخاب شد.

مدیرعامل تاپیکو در مورد بازدهی سهام بورسی تاپیکو در سال ۹۶ گفت: در سال گذشته بازده پرتفوی بورسی تاپیکو ۳۶.۶ درصد، بازده شاخص شیمیایی ۳۱.۹ درصد و بازده شاخص کل این شرکت ۲۴.۳درصد بوده است. اصلاح ساختار مالی تاپیکو با افزایش سرمایه ۳۸۰۰ میلیارد تومانی در آبان ماه سال ۹۶ انجام شد و این مهم توانست تاپیکو را به عنوان برترین شرکت بورسی کشور بر اساس سرمایه ثبتی برساند.

مخدومی افزود: در سال گذشته تلاش بسیاری برای شفافیت بیشتر تاپیکو انجام شد که در نتیجه این شرکت توانست بر اساس شاخص‌های قابلیت اتکا و به موقع بودن اطلاعات در بین شرکت‌های پذیرفته شده در بورس از رتبه ۲۳۸ به ۸۴ و دربین شرکت‌های هلدینگ از رتبه ۲۹ به ۱۱ برسد.

مدیرعامل تاپیکو درباره صادرات این شرکت گفت: با توجه به تمهیدات اندیشیده شده سهم صادرات شرکت‌های تابعه تاپیکو از ۳۱ درصد در سال ۹۵ به ۴۰ درصد در سال ۹۶ رسید.

مخدومی مقایسه‌ای در خصوص سهم شرکت‌ها از سود سرمایه‌گذاری‌های تاپیکو انجام داد و گفت: در حال حاضر پتروشیمی مارون با ۱۷ درصد، پتروشیمی جم با ۱۵ درصد و پتروشیمی فن‌آوران با ۱۴ درصد در صدر شرکت‌های سودآور تاپیکو قرار گرفته‌اند.

وی افزود: ما از سمت دولت مکلف شدیم که بیشتر به سمت سهامداری برویم و کمتر در مدیریت دخالت کنیم، هدف این است که سعی کنیم که طرح جدید اجرا نکنیم و کسانی طرح اجرا  کنند که در چارچوب وظایفشان اجرای پروژه باشد. ما مکلفیم که شرکت‌های کوچک مقیاس، کم سودده یا زیان‌ده را واگذاری قرار دهیم. ما چند شرکت زیان‌ده داریم که به این زودی قابلیت ورود به بورس را ندارند.

مخدومی درباره تاثیر تحریم ها بر شرکت نیز گفت: در حوزه بانک تدابیر لازم اندیشیده شده است. ما سه بانک در سه کشور که دو تا اروپایی و یکی آسیایی است را پیش‌بینی کرده ایم. از طرفی قول قطعی به ما داده شده که ما از نظر لجستیک مشکلی نخواهیم داشت. همه چیز برمی‌گردد به اروپا که چقدر به برجام پایبند باشد که البته به نظر من خبرهای خوب در این مورد بیشتر از خبرهای بد است.

وی در پاسخ به اینکه چرا هنوز برای ستاره خلیج فارس اطلاعات را در کدال نگذاشتید گفت: تنها موضوع جذابِ کم اطلاع همین نفت ستاره است. پروژه‌های ملی که حدود ۱۰ سال طول می‌کشد، مشکلات خاص خود را دارند، اگر فاز ۳ راه بیفتد، ۵۰ درصد بنزین کشور را خواهد داد و ۵۰ درصد مابقی را دیگر پالایشگاه‌ها خواهند داد. ما پیگیری می‌کنیم که این پالایشگاه را در منطقه ثبت کنیم تا از تخفیف مالیاتی به مدت هفت سال بهره‌مند شویم. به طوری که مالیات در این مدت صفر می شود. انتقادات شما پذیرفته است امکان انتشار صورت های مالی وجود نداشت، به خاطر همین هم گفته می‌شود این شرکت باید بورسی شود که این الزامات را رعایت کند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست بورس تهران بازار سهام نقد شوندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۷۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم

محمود گودرزی مدیرعامل بورس تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با صندوق پوشش ریسک گفت: تمام کار‌های آن انجام شده و منتظر مجوز نهایی سازمان بورس هستیم تا به امید خدا مراسم رونمایی از صندوق پوشش ریسک را داشته باشیم.

او در پاسخ به این پرسش که آیا می‌توان برای رونمایی از این صندوق زمان دقیقی را اعلام کرد؟ گفت: تعیین کننده این موضوع سازمان بورس است.

گودرزی در رابطه با اهمیت صندوق پوشش ریسک هم اظهار کرد: مهم‌ترین فاکتور صندوق پوشش را باید این گونه مطرح کرد که کسانی که علاقمند هستند در بازار‌های نوین معامله کنند ولی دانش کافی ندارند و همچنین حاضر هستند سطح ریسک بالایی را تحمل کنند، می‌توانند با سرمایه گذاری در این نوع صندوق‌ها در بازار‌های مشتقه بدون این که بخواهند دانش خیلی تخصصی داشته باشند فعال شوند.

او افزود: صندوق‌های پوشش ریسک کمک می‌کنند به شکل غیر مستقیم مردم از بازار‌های مشتقه استفاده کنند و از دانش و تجربه متخصصان بازار سرمایه برای کسب بازده متناسب با ریسک خود بهره ببرند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • قیمت مهمترین ارزها در بازار تهران/ لیر ترکیه تحت تأثیر چه اتفاقی است؟
  • لاستیک نانویی بسیار سبک به بازار آمد
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم