Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-رئیس دانشگاه الزهرا (س) گفت: این باور باید بین همکاران ما به وجود بیاید که در سطح بین‌المللی توانمندی‌های علمی‌شان را ارزیابی کنند.مهناز ملانظری (رئیس دانشگاه الزهرا (س)) درباره اقدامات این دانشگاه برای بین‌المللی شدن گفت: دانشگاه الزهرا برای پروژه تراز بین‌المللی از ابتدای سال ۹۶ که در واقع سال شروع این پروژه بوده، برنامه‌ راهبردی و مشخصی را تدوین کرده است، ضمن اینکه هر سه ماه یکبار شاخص‌های تعریف شده در آن تفاهمنامه که در وزارت علوم مطرح شده رصد و مورد سنجش قرار می‎گیرد و به موازات این امر در گذشته بسته‌های حمایتی و تشویقی را در هیات امنا مصوب کردیم که حاصل و خروجی آن مسیر قاعدتا به ارتقای کیفی دانشگاه‌ها و طبیعتا ارتقای تراز بین‌المللی کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در کنار این امر بحث تخصیص بودجه‌ بوده که در سال ۹۷ تا حدود یک درصد اعتبارات هزینه‌ای و پنج درصد اعتبارات اختصاصی دانشگاه‌ها برای حمایت از پروژه تراز بین المللی اختصاص داده‌ شده است و امیدواریم؛ بسته‌های حمایتی اعتباری که از برنامه‌ریزی‌های وزارت علوم است به کمک ما بیاید، اما علاوه بر همه اینها آنچه که در پروژه تراز بسیار مهم است، بحث فرهنگسازی بین اعضای هیات علمی است.

ملانظری تصریح کرد: این باور باید بین همکاران ما به وجود بیاید که در سطح بین‌المللی توانمندی‌های علمی‌شان را ارزیابی کنند، لذا در نشست‌هایی که واحد بین‌الملل و حوزه‌های معاونت آموزشی و پژوهشی با دانشکده‌ها داشتند، این موارد و تمام اطلاعاتی که دوستان نیاز دارند، برای بحث ارتقای بین المللی مطرح و استفاده شده و امیدوار هستیم که این آشنایی اعضای هیات علمی با اقدامات انجام شده و با دستورالعمل‌های تصویب شده زمینه‌ای باشد، برای اینکه بتوانند در پروژه تراز دانشگاه‌ها با یکدیگر دست به دست هم همکاری کنند.

وی با اشاره به شرایط سیاسی کنونی در ایران و جهان و رابطه آن با بین المللی کردن دانشگاه‌ها توضیح داد:‌ باید منتظر باشیم تا ببینیم چه اتفاق‌هایی می‌افتد؛ ما فراز و نشیب‌های زیادی را در این چهل و اندی سال دنبال کردیم و از این رو طرح تراز می‎تواند، سختی‌هایی را به دنبال خود داشته باشد. برای اینکه بتوانیم کارمان را با جدیت پیگیری کنیم، به نوعی تمام تلاشمان را با فرض شرایطی که ایجاد می‌شود، ادامه می‌دهیم. طبیعتا هر مشکلی که پیش بیاید متناسب با آن می‌توان راهکارهایی را برای استفاده از فرصت‌ها تدوین کرد.

او در رابطه با اینکه دانشگاه الزهرا چقدر نسبت به دانشگاه‌های دیگر برای عملی شدن این طرح پیشتاز است، گفت: به هر حال ۱۶ دانشگاه انتخاب شده، هر کدامشان در جایگاه‌های متفاوتی هستند و تا ایده‌‌آل‌هایی که مدنظر بوده، فاصله زیادی داشتند. به نظرم آن چیزی که باید سنجیده شود، میزان حرکت و روند حرکتی دانشگاه‌هاست. شاید اگر وزارت علوم نگاهش به روندها باشد، خیلی موفق‌تر است تا اینکه بحث میزان موفقیت برای قرار گرفتن در سطح پنج دانشگاه برتر را مدنظر داشته باشد. چون طبیعتا اگر بپذیریم که نگاه وزارت علوم فقط رسیدن به آن پنج دانشگاه برتر بوده، کار پنج دانشگاه اول ایران خیلی راحت‌تر است و سریع‌تر می‌تواند به آن چیزی که مدنظر است، برسد.

وی ادامه داد: ولی به هر حال چون این کار علاوه بر اهداف قرار گرفتن در سطوح بین‌المللی به نوعی بحث‌های کیفیتی دانشگاه‌ها را هم به دنبال دارد از این رو دانشگاه الزهرا بسیار پیشتاز بوده و در حد مقدورات خودش در سال ۹۶ و چند ماه اخیر سال ۹۷ تلاشش را کرده تا بتواند به شاخص‌های مدنظر برسد و در ۹۰ درصد موارد نیز موفق بوده‌است.

او درباره ایجاد فضای نقادانه در دانشگاه‌‌ها و سخن گفتن با صدای رسا و اینکه آیا شرایط برای ایجاد چنین فضایی در محیط‌های دانشگاهی فراهم شده‌است؟ گفت: واقعیت این است که خیلی به آن خواستگاه نزدیک نیستیم، حتی ممکن است، همکاران هیات علمی و دانشجویان ما از این فضا دور باشند که بتوانند؛ حرف‌هایشان را بگویند.

ملانظری تصریح کرد: آنچه که خیلی مهم است، این است که برای ادای رسای تمام خواستگاه‌ها رعایت همه اصول و جوانبی است که در این امر  باید در نظر گرفته شود، صرف بیان رسای موضوعات بدون در نظر گرفتن سایر مسائل قطعا نمی‌تواند اتفاق خیلی خوبی باشد. امیدواریم با فضایی که سعی می‌کنیم در دانشگاه‌ها به وجود بیاید، زمینه‎ای ایجاد شود که این خواستگاه‎ها خیلی شفاف‎تر ادا شود.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سرپرست دانشگاه الزهرا اخبار مهم اخبار روز جدیدترین اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۷۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمد علی آل هاشم روز پنجشنبه در دیدار با اساتید مدارس حوزه علمیه تبریز افزود: عدم تبعیض در مراکز علمی موجب افزایش انگیزه و دل گرمی اساتید می‌شود.

وی بابیان اینکه معلمی شغل انبیاست، از اساتید حوزه خواست در کنار علم به تزکیه، تربیت و اخلاق توجه ویژه‌ای داشته باشند و دانشجویان باشعور و آگاهی تربیت کنند.

رئیس شورای عالی مدیریت حوزه علمیه استان با اشاره به اینکه معلم می‌تواند به آگاهی نسل جوان عمق ببخشد و جامعه را به سمت سعادت هدایت کند، بیان کرد: باید احترام، ادب و اخلاق در حوزه و دانشگاه حفظ شده و ارتقا یابد و به جامعه نیز تسری پیدا کند.

آل هاشم خاطرنشان کرد: معلمی یکی از صفات خداوند است و معلمان آن چیزی که بیان می‌کنند تجلی علم حق است.

وی با اشاره به اینکه معلمان فارغ از مسائل مادی و دنیوی با عشق و علاقه فعالیت می‌کنند و این بسیار ارزشمند است، اظهار کرد: معلم و استاد همواره باید مورد تکریم قرار گیرند و انتظارشان از جامعه و نظام آموزشی، ادب و حسن خلق است.

وی تأکید کرد: تمامی مراکز علمی باید طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال" جهش تولید با مشارکت مردم" داشته باشند و معلمان و اساتید اهمیت این نامگذاری را برای مخاطبان خود تبیین کنند.

کد خبر 6095206

دیگر خبرها

  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور