Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ علیرغم امکان استعلام نوع ارز وارداتی گوشی در سامانه همتا اما فروشندگان بازار موبایل با خیال راحت و بدون نگرانی گوشی‌هایی که با ارز دولتی وارد شده‌اند را معادل ارز 8 هزار تومان در بازار به فروش می‌رسانند.

خریداران می‌توانند در سامانه ستاره 7777 مربع مدل، وارد کننده، نوع ارز وارداتی برای گوشی و شناسه دستگاه را با هم استعلام کنند اما این کار مانعی بر سر گران‌فروشی فروشندگان ایجاد نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این قیمت‌ها چند روزی است قیمت یک آیفون x با دلار 8 هزار تومان روی 9 میلیون و 400 هزار تومان ثابت شده است.

در این وضعیت اگرچه فروشنده و خریدار از شرایط معامله مطلع‌اند اما حتی باوجود اتمام حجت، فروشندگان نمی‌توانند فاکتور رسمی ارایه کنند تا امکان هر نوع شکایت احتمالی برای خریدار فراهم نباشد.

در نتیجه در حالی که پس از اجرای رجیستری گوشی تلفن همراه، با فرهنگ‌سازی بسیار تلاش شد تا فروشندگان و مردم به فاکتور رسمی با مهر و امضا و آدرس مغازه عادت کنند اکنون بار دیگر فاکتورهای غیررسمی بی‌نام و نشان در بازار مرسوم شده است.

فاکتورهای غیر رسمی سندیت لازم برای اثبات ادعا در مراحل دادرسی شکایت را ندارند و اولین مدرک مورد نیاز برای طرح اولیه یک شکایت داشتن فاکتور رسمی است.

فاکتورهای زیر چند نمونه‌ از این فاکتورهای غیررسمی است که در چند روز گذشته در بازار رد و بدل شده است. این فاکتورها هیچ نشان و رد پایی از فروشنده برای اثبات انجام معامله و پیگیری احتمالی ندارند.

اطلاعات فاکتورها نزد فارس محفوظ است اما برای رعایت حق فروشنده و مشتری اطلاعات با ملاحظاتی ارایه شده است در عین حال که برای پیگیری نهادهای نظارتی موضوع به اندازه کافی شفاف بیان شده است.

موضوع فاکتورهای غیررسمی به برند، مدل و شرکت واردکنده خاصی اختصاص ندارد و شامل حال تمامی برندها است.

همچنین در این وضعیت برخی شرکت‌ها فاکتورهای غیررسمی اما چاپی که در آن شناسه دستگاه درج شده بود را به مشتری ارایه می‌کردند که اخیرا از ارایه این فاکتور نیز پرهیز می‌کنند. هر چند فاکتور چاپی نیز سندیت لازم برای اثبات شکایت را نداشت.

اطلاعات ارایه شده برای اطلاع و پیگیری احتمالی توسط نهادهای بازرسی کافی به نظر می‌رسد و در صورت نیاز مستندات مربوطه قابل ارایه است.

منبع: فارس

400

بازار موبایل قیمت موبایل فاکتور بی نام فاکتورهای غیر رسمی نهادهای نظارتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بازار موبایل قیمت موبایل نهادهای نظارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۰۰۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی قیمت طلا و سکه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ مثقال در کانال ۱۴ میلیونی بسته شد

به گزارش صدای ایران از تجارت نیوز، قیمت طلا و سکه در هفته دوم اردیبهشت با بازدهی منفی بسته شد. این در حالی بود که هفته گذشته با وجود کاهش قیمت دلار و اونس جهانی طلا، بازار فلز زرد تحت تاثیر ایجاد تنش در خصوص اجرای سامانه جامع تجارت و اعتراض طلافروشان قرار گرفته و برخلاف روند فاکتور‌های اساسی در برخی روز‌ها افزایشی بود.


بازار طلا به اخبار سیاسی گره خورد!

اخبار مساعدی که طی هفته گذشته در پی سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان روانه بازار‌های مالی شد، جو مثبتی در میان معامله‌گران به وجود آورد. در همین راستا برخی از فعالان اقتصادی این سفر را زمینه‌ساز کاهش فشار‌های اقتصادی و ارزی تعبیر می‌کنند و امیدوارند آینده بهتری در پرتو تعاملات منطقه‌ای در انتظار تهران باشد.

علاوه بر آن، به نظر می‌رسد موضوع سفر مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران در تاریخ ۱۷ تا ۱۸ اردیبهشت، معامله‌گران را در لاک احتیاطی خواهد برد تا برآیند نتیجه این مذاکرات را در بازار‌های مالی بسنجند؛ بنابراین ریزش یا افزایش قیمت در بازار‌های مالی در روز‌های آینده به اخبار سیاسی بستگی دارد. باید توجه کرد عرصه سیاسی در ایران عرصه غافلگیری در دقیقه ۹۰ است و برای همین نمی‌توان قدم سیاسی و اقتصادی بعدی را پیش‌بینی کرد.

گفتنی است در لحظه نگارش این گزارش طلای جهانی با رقم ۲۳۰۱ دلاری در حال معامله است. اونس جهانی نقره نیز روی قیمت ۲۶ دلار و ۵۵ سنتی ایستاده است. هر گرم نقره ۹۹۹ نیز روی رقم ۵۲ هزار و ۶۳۰ تومانی ایستاده است.

مثقال در کانال ۱۴ میلیونی بسته شد

قیمت سکه امامی روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت روی رقم ۴۱ میلیون و ۸۰۹ هزار تومانی بسته شد. قیمت سکه بهار روی قیمت ۳۸ میلیون و ۲۳۰ هزار تومانی ایستاد. گفتنی است قیمت نیم سکه و ربع‌سکه به ترتیب با قیمت ۲۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی بسته شد. قیمت سکه گرمی روز پنجشنبه روی رقم ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی ایستاد.

قیمت طلا در آخرین روز معاملاتی هفته افزایش محدودی داشت. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با افزایش ۱۲۰ هزار تومانی در کانال ۱۴ میلیون تومانی بسته شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۱۸ هزار تومانی روی رقم سه میلیون و ۴۴۸ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم سه میلیون و ۴۰۲ هزار تومان معامله شد.

حباب سکه روز پنجشنبه بیشتر از رشد قیمت افزایش یافت. حباب سکه امامی ۳۰۰ هزار تومان، سکه بهار ۲۷۸ هزار تومان، نیم‌سکه ۲۵۴ هزار تومان، ربع‌سکه ۲۲۷ هزار تومان و سکه گرمی ۲۱۴ هزار تومان افزایش دارد.

دیگر خبرها

  • افت ۵۰۰ هزار تومانی نرخ سکه در بازار
  • پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خوشبینی به مذاکرات هسته‌ای بازار طلا را کاهشی کرد؟
  • حضور ناموفق دلار در کانال ۶۰/ سیگنال مو‌رد نظر به بازار مخابره نشد
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • سرک دلار به کانال ۶۰
  • رشد قیمت انواع ارز در معاملات امروز مرکز مبادله
  • رقابت تجاری روسیه با چین در آسیای مرکزی داغ شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ ریزش شدید قیمت‌ها در بازار
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ مثقال در کانال ۱۴ میلیونی بسته شد