Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در ابتدای نشست خبری اولین همایش ملی «مواجهه با آسیب های اجتماعی از دیدگاه اسلام، «کامیار ثقفی» رییس دانشگاه شاهد در سخنانی با اشاره به وجه تمایز این همایش با همایش‌هایی با عناوین مشابه گفت: نگاه دینی و دیدگاه اسلام در موضوع  این همایش که مواجهه با آسیب‌های اجتماعی است، وجه تمایز این همایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طی سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در تبیین اصول و مواجهه با انحراف ها و آسیب های اجتماعی ورود قابل مشاهده ای نداشته ایم. این وضعیت در جهان حاضر هم خیلی از جهت نتیجه و برون داد متفاوت نیست. در کشورهای مدعی تمدن غربی هم برخی انحرافات اخلاقی را مشاهده می کنیم که می‌توان آن را از دلایل ناکارآمدی و سقوط تمدن غربی به شمار آورد. جهان امروز با انحرافاتی همچون همجنس‌گرایی، ازدواج با حیوانات و ... مواجه است که تلاشی برای هنجارسازی این آسیب‌های اجتماعی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در تداوم اندیشه های انقلاب اسلامی و در مواجهه با آسیب های اجتماعی عرصه نظر و عمل را خالی گذاشته ایم، ادامه داد: عقلانیت تکیه بر روش‌هایی که عدم اثربخشی آن به اثبات رسیده را رد می کند. روش‌های رایج در دنیا نتیجه اش آنچه که امروز با آن مواجه هستیم شده است و آمار و ارقام آسیب‌های اجتماعی نشان می دهد که آمار آسیب های اجتماعی، زیبنده جامعه ای که مدعی تمدن‌سازی است، مثل جامعه ما نیست.

رئیس دانشگاه شاهد با اشاره به اینکه ششمین جلسه بررسی آسیب‌های اجتماعی در محضر رهبر معظم انقلاب در حضور سران قوا اردیبهشت ماه برگزار شد که عناوین همایش مواجهه با آسیب‌های اجتماعی با توجه به مسائل مطرح شده در این جلسه انتخاب شده اند تصریح کرد: قرار نیست که دانشگاه شاهد به تنهایی در این موضوع ملی که جلسات آن در تراز رهبری و مسئولان نظام برگزار می‌شود ورود پیدا کند.

ثقفی افزود: وقتی این همایش با این درجه از عظمت برگزار می‌شود طبیعی است که با روش‌های عادی نمی‌توانیم در زمینه آسیب‌های اجتماعی توفیق چندانی به دست آوریم با این وجود همان گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند: باید کارهای خارق العاده انجام شود.

وی در پایان اظهار کرد: باور قطعی ما این است که اسلام عزیز راه حل همه مشکلات را برای همه زمان‌ها در خود دارد و دانشگاه شاهد با چنین رویکردی سلسله اقداماتی را با تاکیدات مقام معظم رهبری آغاز کرده‌است. این همایش با حمایت و پشتیبانی وزارت کشور و مشارکت برخی مراکز آموزشی تحقیقاتی حوزوی و دانشگاهی برگزار می‌شود. دانشگاه شاهد از همه دانشمندان و محققان علوم اسلامی برای انجام پژوهش در حوزه آسیب‌های اجتماعی دعوت بعمل می‌آورد و ما آماده دریافت این پژوهش‌ها خواهیم بود.

۲۲۳مقاله به دبیرخانه علمی همایش رسید

حجت الاسلام احمد حسین شریفی، دبیر علمی همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی در این نشست با بیان اینکه آسیب های اجتماعی اختصاص به کشور ما یا به عصر، زمان و مکان و منطقه خاصی ندارد، اظهار کرد: ما در طول تاریخ جامعه معصومی نداشتیم و نخواهیم داشت و اولین گروه و جامعه ای نیستیم که دغدغه آسیب های اجتماعی را داشته و داریم. دهها نظریه علمی در دهه های اخیر در این خصوص تولید شده است. اگر معیار سنجش این آسیب ها در جامعه ما مقیاس ها و معیارهای جهانی باشد، از این جهت، وضعیت ما وضعیت خوبی است. وضعیت بیکاری در جامعه ما حتی از امریکا بیشتر نیست و طبق آمار خودشان ۴۹ میلیون نفر در امریکا در فقر مطلق به سر می برند. بر اساس معیارهای جهانی در طلاق هم بسیاری از کشورها در جهان در وضعیت بهتری هستیم. در ایران تقریبا  یک چهارم ازدواج ها به طلاق کشیده می شود ولی در کشورهای پیشرفته بر اساس آمار خودشان مثل انگلیس، فرانسه و امریکا و ... این آمار بیش از یک دوم است.

وی افزود: در حوزه طلاق، اعتیاد، حاشیه نشینی، بیکاری، انحرافات اخلاقی و فضای مجازی آسیب های جدی در جامعه ما وجود دارد که اگر این وضع ادامه پیدا کند دیری نمی پاید که به سطح کشورهای غربی برسیم. یکی از دلایلی که این نشست ها برای کاهش آسیب های اجتماعی موثر واقع نمی شود،استفاده از نسخه های غربی است. اگر این نسخه ها موثر بود برای خودشان عمل می کرد که متاسفانه این گونه نبوده است. کشور ما به دلیل بافت فرهنگی و تاریخی و دغدغه های مردم باید نسخه این آسیب ها را در اسلام پیدا کند. لذا تمرکر این همایش بر این است که از نگاه اسلام به موضوع آسیب‌های اجتماعی بپردازد و این اولین گام در این راه است که امیدواریم ادامه پیدا کند. بنابراین این آسیب های اجتماعی را ذیل علوم انسانی باید بررسی کرد ولی بسیاری از متفکران علوم انسانی هنوز علوم انسانی را نپذیرفته اند و اندیشمندانی که بخواهند آسیب های اجتماعی را ذیل علوم انسانی بررسی کنند، بسیار کم هستند و نسخه جدی برای درمان این آسیب ها ندارند.

وی با بیان اینکه این همایش از اسفند امسال منتشر شده و ۲۳۳ مقاله به دبیرخانه علمی همایش رسید که از این میان ۵۶ مقاله برای عرضه در روز همایش انتخاب شده است.

بخش دیگر همایش ما در خصوص مبانی اسلامی و روش شناسی اسلامی مطالعات آسیب های اجتماعی است که بعد از این همایش ادامه پیدا می کند. مقاله های این همایش توصیه ها و دستور العمل های اجرایی برای مدیران و مسئولان مربوطه دارند که آن را به صورت یک کتاب کم حجم استخراج و در اختیار کرگزاران این حوزه قرار خواهیم داد تا در مقان عمل عم مورد استفاده مسئولان قرار گیرد.

اخذ مجوز ثبت همایش مواجه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام در isc

فراهانی، دبیر اجرایی اولین همایش مواجه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام گفت: مجوز ثبت همایش مواجه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام در ISC اخذ شد.

دبیر اجرایی اولین همایش مواجه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام گفت: اطلاع رسانی این همایش در سطح گسترده‌ای صورت گرفته و ۳۵۰۰ اندیشمند در حوزه علوم انسانی نسبت به برگزاری همایش آگاه شده اند.

وی با بیان اینکه مجوز ثبت این همایش در پایگاه علوم جهان اسلامی (ISC) اخذ شده است، افزود: این همایش دارای ۱۲ حامی از جمله وزارت کشور، صدا و سیما، پژوهشکده مطالعات فرهنگی وزارت علوم، موسسه آموزش و پژوهشی امام خمینی، مرکز پژوهش‌های علوم اسلامی صدرا، دانشگاه معارف اسلامی، دانشگاه باقرالعلوم، دانشگاه علوم اسلامی رضوی و دیگر مراکز دارد.

فراهانی با بیان اینکه وزارت کشور طی تفاهم نامه‌ای این ماموریت را به دانشگاه شاهد واگذار کرد و این دانشگاه نیز به عنوان حلقه اتصال تلاش می‌کند تا همگرایی لازم را بین بخش‌های مختلف در حوزه مطالعات آسیب‌های اجتماعی ایجاد نماید تصریح کرد: در کنار برگزاری این همایش پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیب‌های اجتماعی دانشگاه شاهد راه اندازی شده است که در حال حاضر دارای ۲ مرکز مطالعات فلسفی و نظری خانواده و سبک زندگی اسلامی است و قرار است دو مرکز فضای مجازی و اعتقادی نیز در این پژوهشکده راه اندازی شود.

دبیر اجرایی اولین همایش مواجه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام اظهار کرد: پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیب‌های اجتماعی دانشگاه شاهد فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر بررسی برخی پژوهش‌ها در این پژوهشکده در دست اقدام است.

 اولین همایش مواجه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام با موضوع مواجهه با آسیب‌های اجتماعی و در دو بخش پیشگیری و تقابل سه شنبه ۲۶ تیر ماه با سخنرانی وزیر کشور در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار می‌شود.

کد خبر 4343050

منبع: مهر

کلیدواژه: آسیبهای اجتماعی دانشگاه شاهد دین اسلام علوم اسلامی معرفی کتاب فعالیت های قرآنی قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نشست علمی شهادت امام صادق ع فلسفه مسابقات قرآنی تازه های نشر دین اسلام قرآن کریم امام صادق ع معرفی نشریات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۰۱۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد

به گزارش خبرنگار مهر، آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ در چهارم اسفندماه سال ۱۴۰۲ برگزار شد. از ۱۵۱ هزار و ۶۴۳ داوطلب شرکت کننده در آزمون دکتری ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۵ هزار و ۱۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شده اند. از تعداد بیش از ۱۲۵ هزار نفری که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند ۶۸ هزار و ۷۶۵ نفر مرد و ۵۶ هزار و ۴۰۹ نفر زن هستند.

کارنامه نتایج اولیه آزمون دکتری از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور از ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ منتشر شده است و افرادی که بر اساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته‌ شده اند تا ساعت ۲۴ چهارشنبه ۵ اردیبهشت فرصت دارند نسبت به ثبت کدرشته محل‌های انتخابی خود حداکثر تا ۵۰ کدرشته محل در صورت وجود اقدام کنند.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی این آزمون در درگاه سازمان سنجش آموزش کشور در اختیار داوطلبان قرار گرفته است.

داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بوده و علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به درگاه دانشگاه مذکور به آدرس www.azmoon.org مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های مربوط که در درگاه اطلاع رسانی آن دانشگاه منتشر می‌شود، اقدام کنند ضمن اینکه کد دسترسی برای انتخاب رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در انتهای کارنامه درج شده است.

اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم شامل مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و … در دهه اول خردادماه ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.

از امسال شیوه جدیدی برای پذیرش در دوره دکتری اعمال می شود که از آن به عنوان پذیرش استاد محور نام برده می شود.

بر اساس شیوه نامه پذیرش دانشجو به روش استاد محور ابلاغی طی نامه شماره ۲/۵۱۱۳۰ به تاریخ ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ پذیرش دانشجو به شیوه استاد محور در برخی کد رشته محل ها انجام می شود.

اعضای هیات علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که حائز شرایط شیوه نامه استاد محور هستند، می توانستند نسبت به اعلام پذیرش دانشجو به این شیوه اقدام کنند.

ممنوعیت پذیرش استادمحور برای بستگان اعضای هیات علمی پذیرنده دانشجو

برای کد رشته محل های استاد محور در قسمت ستون توضیحات مقابل هر کد رشته محل، نام استاد و موضوع رساله درج شده است. عضو هیات علمی نمی تواند پدر، مادر، برادر، خواهر، همسر، پدر بزرگ، مادر بزرگ، عمو، دایی، خاله، عمه دانشجو و پدر و مادر همسر دانشجو باشد. در صورت اثبات تخلف از این موضوع دانشجو در هر مرحله از تحصیل باشد از ادامه تحصیل محروم می شود.

پذیرش به شیوه استاد محور پس از طی مراحل و فرایندهای مربوطه، بر اساس اولویت انتخابی داوطلبان و متعاقب آن شرایط و ضوابط اعم از حدنصاب، نمره کل نهایی و ... همانند شیوه آموزشی و پژوهشی انجام می شود.

بر اساس آنچه در دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ درج شده است تعداد ۱۸۷ نفر در کدرشته محل با این شیوه پذیرش می شوند. تعداد ۲۹ دانشگاه در این طرح حضور دارند.

جدول کد رشته محل های استاد محور در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳

گروه علوم انسانی
رشته دانشگاه دارای پذیرش استادمحور ظرفیت
زبان و ادبیات فارسی دانشگاه ارومیه. دانشگاه بیرجند. دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره). دانشگاه رازی کرمانشاه ۴ نفر
زبان و ادبیات فارسی گرایش ادبیات عرفانی دانشگاه اصفهان یک نفر
علوم اقتصادی گرایش اقتصاد بین الملل دانشگاه شهید باهنر کرمان ۲ نفر
مدیریت ورزشی دانشگاه رازی کرمانشاه یک نفر
فیزیولوژی ورزشی دانشگاه اصفهان. دانشگاه شیراز ۳ نفر
جامعه شناسی گرایش جامعه شناسی اقتصادی و توسعه دانشگاه فردوسی مشهد یک نفر
جامعه شناسی گرایش جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران دانشگاه یزد یک نفر
آموزش عالی گرایش مدیریت آموزش عالی دانشگاه ارومیه یک نفر
روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی دانشگاه اصفهان ۲ نفر
مدیریت صنعتی گرایش تولید و عملیات دانشگاه اصفهان یک نفر
گروه علوم پایه
رشته دانشگاه دارای پذیرش استادمحور ظرفیت
شیمی گرایش شیمی فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان یک نفر
شیمی گرایش شیمی تجزیه دانشگاه اصفهان. دانشگاه الزهرا (س) (ویژه خواهران). دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره). دانشگاه رازی کرمانشاه. دانشگاه سمنان. دانشگاه شهید باهنر کرمان. دانشگاه شیراز. دانشگاه علم و صنعت ایران. دانشگاه یزد ۱۱ نفر
نانوشیمی دانشگاه شهید باهنر کرمان یک نفر
شیمی گرایش شیمی آلی دانشگاه ارومیه. دانشگاه تبریز. دانشگاه صنعتی اصفهان. دانشگاه علم و صنعت ایران. دانشگاه یاسوج ۸ نفر
شیمی گرایش شیمی معدنی دانشگاه اصفهان. دانشگاه رازی کرمانشاه. دانشگاه علم و صنعت ایران ۴ نفر
میکروبیولوژی دانشگاه الزهرا (س) (ویژه خواهران) یک نفر
ریاضی گرایش آنالیز دانشگاه سمنان یک نفر
ریاضی گرایش جبر دانشگاه تربیت مدرس یک نفر
فیزیک گرایش اپتیک و لیزر دانشگاه اصفهان. دانشگاه خوارزمی (محل تحصیل کرج) ۲ نفر
فیزیک گرایش گرانش و کیهان شناسی دانشگاه شیراز یک نفر
علوم کامپیوتر گرایش محاسبات نرم و هوش مصنوعی دانشگاه شهید باهنر کرمان ۲ نفر
گروه فنی و مهندسی
رشته دانشگاه دارای پذیرش استادمحور ظرفیت
مهندسی برق گرایش الکترونیک دانشگاه رازی کرمانشاه. دانشگاه سمنان. دانشگاه لرستان ۳ نفر
مهندسی برق گرایش مخابرات سیستم دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان. دانشگاه تربیت مدرس ۳ نفر
مهندسی برق گرایش مخابرات میدان و موج دانشگاه سمنان. دانشگاه علم و صنعت ایران ۳ نفر
مهندسی برق گرایش قدرت دانشگاه اصفهان. دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان. دانشگاه تربیت مدرس. دانشگاه رازی کرمانشاه. دانشگاه سمنان. دانشگاه شهید مدنی آذربایجان. دانشگاه شیراز. دانشگاه صنعتی سهند. دانشگاه علم و صنعت ایران ۱۵ نفر
مهندسی کنترل و علایم راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران یک نفر
مهندسی عمران گرایش سازه دانشگاه ارومیه. دانشگاه سمنان. دانشگاه علم و صنعت ایران. ۴ نفر
مهندسی راه آهن گرایش خط و سازه های ریلی دانشگاه علم و صنعت ایران یک نفر
مهندسی عمران گرایش مهندسی آب و سازه های هیدرولیکی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان یک نفر
مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید دانشگاه اصفهان. دانشگاه علم و صنعت ایران ۲ نفر
مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی دانشگاه اراک. دانشگاه اصفهان. دانشگاه شهید باهنر کرمان. دانشگاه شیراز ۶ نفر
مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی دانشگاه اراک. دانشگاه ارومیه. دانشگاه اصفهان. دانشگاه سمنان. دانشگاه شهید باهنر کرمان. دانشگاه شهید مدنی آذربایجان. دانشگاه شیراز. دانشگاه علم و صنعت ایران. دانشگاه محقق اردبیلی. دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان. دانشگاه یاسوج ۱۶ نفر
مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی دانشگاه سمنان. دانشگاه شیراز. دانشگاه علم و صنعت ایران. ۵ نفر
مهندسی راه آهن گرایش ماشین های ریلی دانشگاه علم و صنعت ایران یک نفر
مهندسی سیستم های انرژی دانشگاه صنعتی همدان یک نفر
مهندسی هوافضا گرایش آیرودینامیک دانشگاه شیراز یک نفر
مهندسی معدن گرایش استخراج مواد معدنی دانشگاه ارومیه یک نفر
مهندسی معدن گرایش فرآوری مواد معدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان. دانشگاه یزد ۲ نفر
مهندسی معدن گرایش مکانیک سنگ دانشگاه یزد یک نفر
مهندسی پزشکی دانشگاه تربیت مدرس. دانشگاه علم و صنعت ایران. دانشگاه صنعتی اصفهان ۴ نفر
مهندسی صنایع گرایش لجستیک و زنجیره تامین دانشگاه علم و صنعت ایران یک نفر
مهندسی نفت گرایش مخازن دانشگاه شیراز یک نفر
مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه شیراز. دانشگاه صنعتی اصفهان. دانشگاه علم و صنعت ایران ۶ نفر
مهندسی شیمی دانشگاه تبریز. دانشگاه رازی کرمانشاه. دانشگاه سمنان. دانشگاه شهید باهنر کرمان. دانشگاه شیراز. دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل. دانشگاه علم و صنعت ایران. دانشگاه علم و فناوری مازندران. دانشگاه محقق اردبیلی. دانشگاه یاسوج ۲۰ نفر
فناوری نانو گرایش نانومواد دانشگاه صنعتی اصفهان. دانشگاه علم و صنعت ایران ۲ نفر
گروه کشاورزی و منابع طبیعی
رشته دانشگاه دارای پذیرش استادمحور ظرفیت
علوم و مهندسی محیط زیست دانشگاه تربیت مدرس (محل تحصیل دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی شهرستان نور) یک نفر
علوم و مهندسی باغبانی گرایش فیزیولوژی تولید و پس از برداشت گیاهان باغبانی دانشگاه ارومیه. دانشگاه صنعتی اصفهان ۲ نفر
علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی دانشگاه ارومیه. دانشگاه شیراز ۳ نفر
مدیریت حاصلخیزی و زیست فناوری خاک گرایش شیمی، حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه دانشگاه صنعتی اصفهان یک نفر
مدیریت منابع خاک گرایش فیزیک و حفاظت خاک دانشگاه شیراز یک نفر
علوم دامی گرایش فیزیولوژی دام و طیور دانشگاه اراک یک نفر
علوم دامی گرایش ژنتیک و اصلاح دام و طیور دانشگاه شهید باهنر کرمان ۲ نفر
علوم و مهندسی آب گرایش آبیاری و زهکشی دانشگاه صنعتی اصفهان یک نفر
علوم و مهندسی آب گرایش سازه های آبی دانشگاه لرستان یک نفر
ژنتیک و بهنژادی گیاهی دانشگاه ارومیه یک نفر
آگروتکنولوژی گرایش اکولوژی گیاهان زراعی دانشگاه شهرکرد ۲ نفر
توسعه کشاورزی دانشگاه یاسوج ۳ نفر
حشره شناسی کشاورزی دانشگاه یاسوج ۲ نفر
علوم و مهندسی جنگل گرایش علوم زیستی جنگل دانشگاه تربیت مدرس (محل تحصیل دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی شهرستان نور) یک نفر
علوم و مهندسی شیلات گرایش فراوری محصولات شیلاتی دانشگاه تربیت مدرس (محل تحصیل دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی شهرستان نور) یک نفر
علوم و مهندسی آبخیز گرایش حفاظت آب و خاک دانشگاه تربیت مدرس (محل تحصیل دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی شهرستان نور) یک نفر
گروه هنر
رشته دانشگاه دارای پذیرش استادمحور ظرفیت
مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه هنر (تهران) یک نفر
معماری دانشگاه هنر (تهران). دانشگاه علم و صنعت ایران ۲ نفر
شهرسازی دانشگاه هنر (تهران). دانشگاه علم و صنعت ایران ۲ نفر
پژوهش هنر دانشگاه هنر (تهران) یک نفر
تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنرهای اسلامی دانشگاه هنر (تهران) یک نفر
مرمت گرایش مرمت اشیای فرهنگی و تاریخی دانشگاه هنر (تهران) ۲ نفر
مرمت گرایش مرمت و احیای بناها و بافت های تاریخی دانشگاه هنر (تهران) ۲ نفر
گروه دامپزشکی
رشته دانشگاه دارای پذیرش استادمحور ظرفیت
پاتولوژی دامپزشکی دانشگاه شیراز یک نفر

اسامی اساتید و هر موضوع رساله دکتری در دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ به تفصیل درج شده است. این پذیرش صرفا در دوره روزانه انجام می گیرد.

کد خبر 6085881

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان
  • از اولین دانشگاه شیعی در پاکستان چه می دانیم؟
  • اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس
  • الفت با مفاهیم غنی قرآنی از آسیب‌های مدرن اجتماعی جلوگیری می‌کند  
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» در دانشگاه الزهرا (س) برگزار می‌شود
  • برگزاری اولین کنفرانس دوسالانه بین المللی هوش مصنوعی و علوم داده
  • برگزاری اولین همایش حضوری سال ۱۴۰۳ ائمه جمعه استان آذربایجان شرقی
  • همایش «آسیب شناسی قانون گذاری کیفری در دوران پسا انقلاب» در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی برگزار می‌شود