Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد بائوج لاهوتی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درخصوص معافیت صادرکنندگان محصولات صنایع‌دستی از الزام به بازگشت ارز حاصل از صادرات خود، گفت: بر خلاف این اقدام معتقدم باید صادرکنندگان صنایع‌دستی را نیز مانند دیگر صادرکنندگان مکلف به بازگرداندن ارز حاصل از صادرات‌شان کرد چراکه نمی‌توان به آن‌ها گفت؛ ارز حاصل از صادرات‌شان را خارج از کشور نگه دارند و این آسیب بزرگی برای کشور است، بلکه فقط باید آن‌ها را از الزام به پرداخت ارز با قیمت 4 هزار و 200 تومان معاف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این کار سبب می‌شود آن‌ها بتوانند ارز خود را با استدلال بهتری به نرخ روز در بازار ایران عرضه کنند؛ درواقع نباید اجازه داد صادرات صورت بگیرد اما ارز حاصل از آن وارد کشور نشود.

وی با اشاره به اینکه رفع محدودیت و رونق صادرات محصولات صنایع‌دستی با معافیت صادرکنندگان از الزام به بازگشت ارز حاصل از صادرات‌شان ممکن نخواهد شد، تاکید کرد: ارز هر نوع کالایی پس از صادرات باید به کشور بازگردد.

عضو فراکسیون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجلس در حالی که معتقد است باید میان واردات و صادرات تفاوت‌هایی وجود داشته باشد، بیان کرد: اگر این کار سبب شود الزام فروش ارز با نرخ رسمی در مورد اقلام صنایع‌دستی موضوعیت خود را از دست دهد قابل دفاع خواهد بود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید اجازه داد ارز کالاهای صادر شده به کشور وارد شده اما باید نرخ کالای صادر شده را بازار مشخص کند، گفت: دولت باید از ورود ارز صادرکننده به کشور مراقبت کند اما برای این ارز نرخ تعیین نکند.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، به تازگی در پی درخواست رئیس سازمان میراث‌فرهنگی از سازمان توسعه تجارت ایران معافیت صادرکنندگان محصولات صنایع‌دستی از الزام به بازگشت ارز حاصل از صادرات ابلاغ شد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۰۲۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه با استفاده از ظرفیت‌ گردشگری باید متحول شود

نماینده مردم سنقر و کلیایی گفت : استان کرمانشاه از نظر تاریخی، طبیعی، فرهنگی، گردشگری ، خوراک و نیز صنایع دستی جاذبه‌های بسیاری دارد که می‌تواند گردشگران داخلی و خارجی را به خود جذب کند .

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام سیدجواد حسینی کیا امروز _چهارشنبه هشتم فروردین در حاشیه بازدید از دبیرخانه ستاد خدمات سفر استان کرمانشاه، با بیان اینکه کرمانشاه ظرفیت‌های بسیار بزرگی در حوزه گردشگری دارد که می‌تواند آن را از سایر استان‌های کشور متمایز کند، اظهار کرد: در این استان از نظر تاریخی، طبیعی، فرهنگی، گردشگری خوراک و نیز صنایع دستی و … جاذبه‌های بسیاری داریم که می‌تواند گردشگران داخلی و خارجی زیادی را به کرمانشاه بکشاند.

وی افزود: در حوزه تاریخی تاق بستان، بیستون، معبد آناهیتا و بقعه مالک، در حوزه طبیعی غار قوری قلعه، سراب نیلوفر و آبشار پیران، در حوزه فرهنگی آداب و رسوم غنی مردم این دیار و در حوزه خوراک غذاهای بومی متعدد تنها بخش کوچکی از جاذبه‌های استان به شمار می‌روند.

نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس تصریح کرد: در بحث صنایع‌دستی در این استان سه شهر ملی گلیم (هرسین)، تنبور (دالاهو) و گیوه (نودشه) و نیز دهکده ملی سازهای سنتی (فش) وجود دارد و قابلیت‌های زیاد دیگری در سایر رشته‌های صنایع‌دستی داریم که هرکدام می‌تواند در ایران به یک برند تبدیل شود.‌

وی با تاکید بر اینکه کرمانشاه می‌تواند از طریق گردشگری تحولی در اقتصاد خود بهوجود آورد، عنوان کرد: کرمانشاه سینه ستبر و چهره زیبای ایران اسلامی است و از طرفی وجود ۳۷۱ کیلومتر مرز زمینی مشترک با کشور عراق این فرصت را در اختیار ما قرار داده تا بتوانیم از کشور عراق گردشگران زیادی را به سمت استان خود جذب کنیم.

حسینی کیا خاطرنشان کرد: حوزه گردشگری این قابلیت را دارد که از طریق آن اشتغال‌زایی خوبی را برای استان داشته باشیم، استانی که همواره از نظر آمار اشتغال با چالش‌های بسیاری مواجه بوده‌است.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که نگاه مجلس شورای اسلامی به حوزه میراث فرهنگی و گردشگری چگونه خواهد بود، گفت: مجلس نگاه مثبتی به حوزه میراث فرهنگی دارد و در این راستا در حوزه ایجاد زیرساخت‌ها، تسهیلگری و صدور مجوز و اعتبارات توجه خاصی به میراث‌فرهنگی و گردشگری خواهد داشت.

کد خبر 739789

دیگر خبرها

  • سفال مند گناباد با ۵ هزار سال قدمت
  • کرمانشاه با استفاده از ظرفیت‌ گردشگری باید متحول شود
  • خاندوزی: دولت تخفیف‌های بیشتر مالیاتی برای حمایت از تولید در نظر گرفته است +فیلم
  • مصوبه جدید دولت برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان
  • خاندوزی: دولت تخفیف‌های بیشتر مالیاتی برای حمایت از تولید در نظر گرفته است
  • عوارض صادرات خام و نیمه‌خام همانند سال قبل است
  • حمایت از تولید، نیازمند تخفیف‌های بیشتر در حوزه مالیاتی است
  • خبر خوب وزیر اقتصاد برای صادرکنندگان
  • خاندوزی: عوارض صادرات خام و نیمه‌خام همانند سال قبل است
  • مصوبه دولت برای حمایت از تولید و صادرات