Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-02@00:44:40 GMT

الیاس حضرتی: نامه منتجب‌نیا متعلق به خودش نیست

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۰۳۱۴۶

خرداد: قائم مقام جدید حزب اعتماد ملی در واکنش به نامه اخیر دفتر منتجب نیا که روند انتخابات اخیر این حزب را زیر سوال برده بود تاکید کرد: این ادبیات و این نگاه نمی‌تواند متعلق به آقای منتجب‌نیا باشد.
به گزارش مهر، جلسه شورای مرکزی حزب اعتماد ملی روز جمعه(۱۵ تیر۹۷) برگزار و طی آن، الیاس حضرتی به عنوان قائم مقام جدید این حزب برگزیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پس از این، دفتر رسول منتجب‌نیا قائم‌مقام مستعفی اعتماد ملی، طی نامه‌ای خطاب به حضرتی، فرایند برگزاری جلسه روز جمعه و رای‌گیری آن را زیر سوال برد.
حضرتی مدیرمسئول روزنامه اعتماد، امروز در یادداشت کوتاهی در این روزنامه، به این نامه واکنش نشان داد.
قائم مقام جدید حزب اعتماد ملی در این یادداشت آورده است:
«آقای منتجب‌نیا بزرگ ما هستند و من شخصا احترام زیادی برای ایشان قائلم و همچنان جزو دوستداران‌شان هستم. سابقه دوستی و همکاری ما با ایشان به سال‌های قبل برمی‌گردد و با شناختی که من از ایشان و از مواضع‌ ایشان دارم بعید می‌دانم در جریان این نامه یا بیانیه بوده باشند.
این نامه یا بیانیه، منتسب به دفتر ایشان است و البته من شخصا نویسنده نامه را که به اعتباری مسئول دفتر ایشان هم هست، نمی‌شناسم. آنچه می‌دانم این است که این ادبیات و این نگاه نمی‌تواند متعلق به آقای منتجب‌نیا باشد. ایشان همواره بر اتحاد و همدلی نیروهای اصلاح‌طلب تاکید داشته‌اند و روندهای قانونی را دنبال کرده‌اند. برای همین این نامه عجیب می‌نماید.
بعضی‌ها گفتند شاید چون از روی عصبانیت نوشته شده لذا با آنچه شما در ذهن دارید متفاوت است اما من حتی این حد از عصبانیت را از جانب ایشان بعید می‌دانم. به هر حال این نامه نه‌ فقط به نفع اصلاح‌طلبان نیست بلکه در شأن حزب اعتماد ملی و دبیرکل محترم آن نیست.
این وسط بعید نمی‌دانم که عده‌ای شیطنت کرده باشند اما بالاخره آنچه در حزب اتفاق افتاده، قانونی است و اسناد و مدارک آن هم موجود است و ما چیزی برای پنهان کردن نداریم. قصد همه خدمت است و ما آنچه از دست و توان‌مان برآید برای کشور و برای پیشبرد آرمان‌های انقلاب و ترویج اندیشه‌های اصلاح‌طلبانه دریغ نداریم. مطمئنم این غائله نیز ختم می‌شود و احیانا اگر سوء‌تفاهمی بوده رفع می‌شود.» برچسب ها: الیاس حضرتی ، منتجب نیا ، اعتماد ملی

منبع: خرداد

کلیدواژه: الیاس حضرتی منتجب نیا اعتماد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۰۳۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران

تپۀ پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است. این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل برای آموزش دروس عملی باستان‌شناسی به دانشجویان این رشته در دانشکدۀ هنر و معماری، برای فصل دوم کاوش شد که مهم­ترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.   به گزارش ایسنا، حسین سرحدی، عضو هیأت علمی دانشگاه زابل، که سرپرستی دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ پیرزال سیستان را به عهده داشت، گاه‌نگاری محوطه پیرزال را بر اساس یافته‌­های سطحی، به دورۀ IV شهر سوخته نسبت داده است، درباره جزئیات کشف بقایای معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) توضیح داد: این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است. این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیۀ جنوبی یک حیاط مرکزی است.   او اضافه کرد: کاوش‌های اخیر بیانگر وجود یک کوچه است که احتمالاً این ساختمان را به ساختمان­‌ها یا خانه­‌های دیگر مرتبط می‌کرده است. بقایای این کوچۀ در ضلع شمالی کارگاه ۳ نشان­دهندۀ توسعۀ ساخت­ و­ ساز در دورۀ آخر عصر مفرغ سیستان است.   در این فصل، که کارگاه شماره ۳ به ابعاد ۱۰ در ۱۰ متر کاوش شد، سفال‌هایی متعلق به حدود ۴۳۰۰ سال پیش، اشیاء گلی شامل پیکرک‌ها و اشیاء شمارشی نیز کشف شد.   باستان‌شناسان همچنین اشیائی را در ارتباط با مدیریت کالا و نظام داد و ستد محلی کشف کرده‌اند که استقرار در این مکان را با سایر محوطه‌های اطراف برقرار می‌کرد. این کالا‌های مبادلاتی به گمان باستان‌شناسان شامل ظروف سنگی، جانورانی همانند گاو، گوسفند و گندم و سایر ملزومات زندگی در آن دوران بوده است. به نظر آن‌ها، مبادلۀ اشیاء سنگی همچون پیکَرَک‌ها و ظروف مرمرین در این تپه از رونق خوبی برخوردار بوده است.   سرحدی درباره اهمیت این تپه باستانی گفت: بنا به یافته‌های سطحی، به نظر می‌رسد «پیرزال» یکی از بزرگترین تپه‌های متعلق به فاز انتهایی عصر مفرغ سیستان است، که تاریخ و کیفیت آن هنوز از مسائل مورد بحث باستان‌شناسی جنوب شرق ایران به شمار می‌رود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر ورزش به تغییر نام آبی‌ها؛ استقلال خلیج فارس؟ همه چیز باید قانونی باشد!
  • لحظه انهدام کشتی میلیاردر اسرائیلی توسط حوثی‌ها
  • حق پخش فقط متعلق به استقلال و پرسپولیس نیست
  • تابوت‌های باستانی «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • اعترافات تکان دهنده عضو گروهک انصارالفرقان + ویدئو | هم این دنیا را خراب کردم هم آن دنیا را | ۱۱ تومان ارزش نداشت دماغ کسی را خون کنم!
  • اعترافات عضو بازداشت شده گروهک تروریستی انصارالفرقان + فیلم
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران