Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی ‌سمنان با اشاره به تدوین سند بهره‌وری آب و تغییر الگوی کشت کشاورزی گفت: کشت محصولات کم آب بر در استان ‌توسعه می‌یابد. ۱۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۴ استانها سمنان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرمسار، لطف‌الله رضایی بعدازظهر امروز در جلسه کمسیون کشاورزی استان سمنان به میزبانی این شهرستان اظهار داشت: با توجه به چالش جدی کمبود آب در استان سمنان و کاهش بارندگی در یک سال اخیر لزوم مدیریت مصرف آب احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه زیتون یکی از محصولات مهمی است که برای توسعه کشت حمایت می‌شود افزود: میزان مصرف آب در محصول زیتون 2 درصد است و میانگین مصرف آب در زیتون 50 درصد کمتر از سایر محصولات است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان کرد: آب مصرفی بخش کشاورزی باید مدیریت شود و در این راستا کشت محصولات کم آب بر و دانه های روغنی کلزا در دستور کار است.

وی با اشاره به اینکه زیتون یک مترمکعب آب مصرف می‌کند و هزینه این میزان آب بالغ‌بر 13 هزار و 400 تومان است اضافه کرد: تغییر الگوی کشت از دو سال گذشته در استان سمنان کلید خورده است.

رضایی با بیان اینکه 11 محصول زراعی و 10 محصول باغی استان در این راستا در طرح‌های مطالعاتی قرار گرفتند تصریح کرد: این محصولات درصورتی‌که ظرفیت لازم را داشته باشند سطح کشت آن‌ها توسعه می‌یابند.

وی ابراز داشت: تدوین سند بهره‌وری آب در دستور کار قرار دارد و در حال حاضر میزان بهره‌وری آب 1.32 است که با برنامه‌ریزی تا 10 سال آینده این میزان باید به 3.6 افزایش یابد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان یادآور شد: امنیت ملی کشور به امنیت غذایی وابسته است و جامعه کشاورزی باید به این مسئله اهتمام ویژه‌ای بورزد.

انتهای پیام/ش

R41366/P1377/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۰۳۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم کریم زاده بعدازظهر یکشنبه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی استان مازندران در پنج محور بررسی و در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش شیلاتی مازندران یادآور شد: شیلات مازندران دارای ۳۹۰۰و احد آبزی پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

کریم زاده با تاکید بر اینکه میزان تولید مازندران در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن است و از این میزان تولید سالانه ۶ تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود، عنوان کرد: سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی استان مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات استان مازندران ۸۰۳ میلیون دلار بود.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است، گفت: سالانه ۲۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود که از این میزان ۹۰۳ تن خاویار استحصال می‌شود که ارزش اقتصادی آن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است، تاکید کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش خواهد یافت و همچنین ۱۷۰۰ شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 6091153

دیگر خبرها

  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید