Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@14:16:27 GMT

ادامه اجرای پروژه متوقف شده تونل سوم کوهرنگ

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۰۵۶۵۱

ادامه اجرای پروژه متوقف شده تونل سوم کوهرنگ

استاندار اصفهان گفت: پروژه متوقف شده تونل سوم کوهرنگ راه افتاده و امید است در مدت 2 سال آینده این طرح به بهره برداری برسد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، «محسن مهرعلیزاده» بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) در جلسه شورای اداری استان اصفهان، با اشاره به این‌که مهم‌ترین مسأله استان همانند کشور، آب و خشکسالی است، اظهار کرد: وضعیت آب اصفهان امروز کمی فوق‌العاده و شرایط دشوار است که با همراهی، تدبیر و برنامه‌ریزی این مشکلات قابل حل خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این‌که براساس آمار موجود در استان، آبی که در حوضه زاینده‌رود می‌توانست جاری شود، مطابق تصمیمات شورای عالی آب و آن چه طی سالیان گذشته اتفاق افتاده، می‌توانست یک میلیارد و 450 میلیون مترمکعب باشد، افزود: متأسفانه براساس پیش‌بینی‌ها و تا پایان سال آبی جاری(تا شهریور ماه) ورودی رودخانه 380 میلیون متر مکعب و به کمتر از یک سوم سال گذشته کاهش یافته است.

وی با اشاره به این‌که نشست‌های خوبی در تهران در خصوص آب اصفهان برگزار شده و میزان برداشت‌ها در بخش‌های مختلف چون صنعت، کشاورزی، شرب و باغ‌ها مشخص شده است، تصریح کرد: اولویت نخست تأمین آب شرب مردم است و اولویت‌های بعدی تأمین آب صنعت و باغ‌ها قرار دارد.

استاندار اصفهان با تأکید بر این‌که در خصوص تأمین آب شرب مردم نگرانی وجود ندارد، اظهار کرد: این به معنای این نیست که صرفه‌جویی نشود، البته اصفهان رتبه دوم صرفه‌جویی کشور قرار دارد و کشاورزانی که دو سال آب نداشتند وضعیت موجود را همراهی کرده‌اند، اما انتظار می‌رود جدول مصارف آب اعلام شده از سوی وزارت نیرو، جدی گرفته شود و اجازه برداشت‌های غیرمجاز داده نشود.

وی افزود: اگر هشت ماه تأمین آب شرب اصفهان را پیش‌بینی کرده‌ایم نباید برداشت غیرمجاز، موجب شود تا در ماه‌های مرداد و شهریور دچار نگرانی شویم و آب شرب تنها کفاف چهار ماه را دهد.

مهرعلیزاده در خصوص تونل سوم کوهرنگ نیز، گفت: پروژه متوقف شده تونل سوم کوهرنگ راه افتاده و امید است در مدت 2 سال آینده این طرح به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص مدیریت مصرف آب در استان، اظهار کرد: به طور مداوم پیرامون توسعه گلخانه‌ها، کشت گیاهان دارویی، پرورش شتر و شترمرغ و ... که نیازمند آب کمتری نسبت به کشاورزی هستند با روستائیان و کشاورزان جلساتی برگزار کرده‌ و در این راستا 8000 طرح را که در 66 رسته و گروه توجیه فنی و اقتصادی دارند را، برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

استاندار اصفهان با بیان این‌که حجم سرمایه‌گذاری این طرح‌ها برای اشتغال روستاییان 2800 میلیارد تومان است، گفت: از مهر ماه امسال تعدادی از این طرح‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید هم‌چنین در مدت سه سال تمام طرح‌ها موجب اشتغال بیش از 3000 کشاورز می‌شود.

وی یادآور شد: این طرح‌ها باعث می‌شود تنها یک‌ صدم آبی که پیش از این در کشاورزی مصرف می‌شد، مورد استفاده قرار گیرد.

مهرعلیزاده با اشاره به پورتال سرمایه‌گذاری اصفهان، اظهار کرد: مجوزهای لازم محیط زیستی، صنعت و معدن و ... به صورت بی‌نام صادر شده است که به محض این‌که فرد برای طرحی بخواهد سرمایه‌گذاری کند، این مجوزها به نام سرمایه‌گذار صادر می‌شود، هم‌چنین در گام نخست 100 طرح سرمایه‌گذاری عملیاتی می‌شود.

وی هم‌چنین به موضوع برند شهری اشاره کرد و گفت: استان اصفهان خود یک برند و نشانه است و مطالعه دقیق و عمیقی در این خصوص صورت گرفته و اقدامات مربوط به این برند و لوگوی تجاری برای توسعه فعالیت‌های گردشگری و اقتصادی انجام خواهد شد.

استاندار اصفهان به ایجاد ارتباط مستقیم اصفهان با هشت کشور از میان 14 خواهرخوانده این شهر اشاره کرد و افزود: طی یک ماه آینده با توسعه فرودگاه اصفهان شاهد یکی از این موارد خواهیم بود از سوی دیگر با ایجاد قطار سریع‌السیر «اصفهان - تهران» به دنبال تقویت زیرساخت‌های لازم هستیم.

در این جلسه برند بین‌المللی گردشگری اصفهان و پرتال سرمایه‌گذاری استانداری اصفهان با حضور جهانگیری معاون اول رییس جمهور و شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت رونمایی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام استاندار تونل کوهرنگ منطقه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۰۵۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» در سریلانکا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، «ملک پور» با اشاره به احداث مگاپروژه سد و نیروگاه در سریلانکا گفت: علیرغم بارش‌های سیل آسا در کشور سریلانکا برخی مناطق این کشور نسبتا کم بارش و خشک است و دولت سریلانکا برای توسعه بخش کشاورزی پروژه‌ای را تعریف کرد و به دلیل اعتمادی که به توان فنی و مهندسی شرکت‌های ایرانی داشت این پروژه را به مجری ایرانی محول کرد.

وی افزود: تمام مراحل طراحی، ساخت، راه اندازی و بهره برداری این طرح توسط مهندسان ایرانی انجام شده است و امروز با حضور مقامات ارشد دو کشور افتتاح شد.

ملک پور بیان کرد: طرح چندمنظوره اومااویا مجموعه‌ای از سازه‌های مختلف شامل دو سد بتنی غللطکی به همراه یک تونل به طول تقریبا چهار کیلومتر که دو سد را به یکدیگر متصل می‌کند و حوضه آبریز اول از طریق تونل چهارکیلومتری به حوضه آبریز بعدی منتقل می‌شود و پس از جمع آوری آب این دو حوضه توسط یک تونل به طول بیش از ۱۵ کیلومتر به یک شفت فشار (تونل عمودی) به این سازه منتقل می‌شود این سازه یکی از شاهکار‌های مهندسی و در نوع خود منحصر به فرد است.

مدیر اجرایی طرح چندمنظوره اومااویا تصریح کرد: این تول عمودی یا شفت وظیفه ایجاد فشار لازم برای چرخش توربین‌های نیروگاه این طرح را به عهده دارد. این پروژه، نیروگاه زیرزمینی در عمق ۷۵۰ متری زمین در خودش جای داده که با دو واحد توربین پلتون توان تولید ۱۲۰ مگاوات انرژی را دارد و در ادامه هم با یک تونل چهار کیلومتری آبی که انرژی برق از آن گرفته شده است به سد پایین دست و از طریق شبکه‌های آبیاری به پنج هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی منتقل و موجب رونق اقتصادی در کشور سریلانکا می‌شود.

وی با اشاره به شاخص‌های مهم این پروژه چند منظوره اومااویا گفت: این طرح یکی از بزرگترین خدمات فنی - مهندسی کشورمان است و ارزش این پروژه به نیم میلیارد دلار است که دولت سریلانکا به شرکت‌های ایرانی اعتماد کرد و به پاس این اعتماد امروز شاهد افتتاح این دستاورد مهم و اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران در اقصی نقاط جهان هستیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد
  • اجرای ۸۰ میلیارد ریال پروژه در منطقه ۵ اصفهان
  • جزئیات ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» در سریلانکا
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه
  • اطلاع‌رسانی سبد خدمات سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری اصفهان در آینده نزدیک
  • نمایش توان فنی و مهندسی ایران در سریلانکا
  • پیشرفت فیزیکی مطلوب قطعه ۶ آزادراه تبریز- ارومیه/کاهش بار ترافیکی