Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@14:02:50 GMT

سرانه مصرف آب در استان مرکزی به ۲۱۰ لیتر کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۰۶۱۰۴

سرانه مصرف آب در استان مرکزی به ۲۱۰ لیتر کاهش یافت

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: سرانه مصرف آب در استان مرکزی ظرف ۵ سال گذشته معادل ۲۴۲ لیتر در شبانه‌روز بود که با فرهنگ‌سازی به ۲۱۰ لیتر کاهش یافت. ۱۹ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۶ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خمین، عبدالرضا خلیلی ظهر امروز در نشست بررسی مشکلات آب و فاضلاب شهر خمین با اشاره به بدهی مشترکان این شرکت اظهار داشت: مشترکان صنعتی و دولتی عمده‌ترین بدهکاران این شرکت به شمار می‌روند به طوری که بخش عمده‌ای از 18 میلیارد تومان بدهی و تاخیر پرداخت مشترکان در شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی را شامل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امیدواریم بدهکاران بخش صنعتی استان مرکزی با تلاشی که برای حل مشکلات خود دارند در جهت کاهش بدهی خود به شرکت آبفا کوشا باشند و این درحالی است که میزان بدهی مشترکان به این شرکت رو به کاهش است.

خلیلی تصریح کرد: تنها در شهرستان تفرش با محدودیت‌های منابع آبی روبرو هستیم که باتلاش و برنامه‌ریزی انجام گرفته در 33 منطقه شهری استان چالش جدی تامین اب را نداریم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی عنوان کرد: تلاش مجموعه شرکت اب و فاضلاب همواره حل مشکلات و دغدغه مشترکان بوده و هست بنابراین با اجرای مدیریتی منعطف تا به امروز در شهرستان تفرش که با چالش منابع آبی روبروست هیچگونه قطعی نداشته‌ایم.

وی ادامه داد: استان مرکزی جزو پنج استان دارای مشکل در سطح کشور از حیث میزان بارندگی در تغذیه منابع زیرزمینی به شمار می‌رود که برای عبور از این چالش باید مصرف مدیریت و فرهنگ سازی شود. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی بیان کرد: سرانه مصرف آب در استان مرکزی ظرف 5 سال گذشته معادل 242 لیتر در شبانه‌روز بود که با فرهنگ‌سازی به 210 لیتر کاهش یافت ولی با این حال با سرانه استاندارد 150 لیتری فاصله داریم بنابراین رفتارهای صحیح مصرف می‌تواند در کاهش هدررفت آب و حل مشکلات مناطق مختلف استان مرکزی نقش‌آفرین باشد. 

خلیلی خاطرنشان کرد: در 3 سال گذشته بیش از 3000 انشعاب خارج از محدوده در استان مرکزی کشف شده که در این راستا در سال97 نیز هزار انشعاب غیرمجاز شناسایی شد. 

انتهای پیام/ش

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۰۶۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​

تین نیوز

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: میزان سرقت از خطوط لوله نفت ایران در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن کاهش داشته است.

 

 

به گزارش تین نیز به نقل از تسنیم، ارسلان رحیمی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت در نشستی خبری اظهار داشت: در سال 1402 بالغ بر 41 مورد تعرض به خطوط لوله انتقال نفت ایران رخ داد که با اقدامات به موقع، از این تعداد 25 مورد به برداشت نفت یا فرآورده منجر نشد.

وی افزود: نسبت به سال 1401 که 47 مورد انشعاب غیرمجاز با 35 مورد برداشت نفت یا فرآورده داشتیم، میزان سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش داشته است.

رحیمی با بیان اینکه "روند انتقال در سال 1402 افزایشی بوده است"، گفت: در سال گذشته 137 میلیارد لیتر مواد نفتی از مبادی تولید به مقاصد مصرف ارسال شده است

وی ادامه داد: از مجموع این انتقالات 71میلیارد لیتر مربوط به نفت خام و 66میلیارد لیتر مربوط به انتقال انواع فرآورده نفتی است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت تصریح کرد: آمار گویای این است که باتوجه به اینکه در سال 1401 ، 132 میلیارد لیتر مواد نفتی انتقال داده شده و در سال گذشته ، 137 میلیارد لیتر که نشان دهنده رشد 3.7 درصدی در فرآیند انتقال است

وی افزود: در طراحی، مهندسی و اجرای خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده خودکفایی کامل داریم و در سال گذشته بالغ بر 98 درصد تجهیزات مورد استفاده در پروژه ها از ساخت داخل بوده است.

رحیمی با بیان اینکه انتقال 137 میلیارد لیتر نفت و فرآورده با خطوط لوله معادل تردد 5.5 میلیون نفتکش 25 هزار لیتری است، گفت: در صورت تردد این تعداد نفتکش، سالانه 2.5 میلیارد لیتر گازوئیل صرف سوخت این نفتکش ها خواهد شد، که در مقایسه با مصرف 800 میلیون لیتری سوخت در جابه جایی با خطوط لوله، سالانه 1.7 میلیارد لیتر به ارزش یک میلیارد دلار صرفه جویی در مصرف گازوئیل رخ می دهد.

وی ادامه داد: خط لوله صادراتی نفت خام گوره به جاسک قرار است توسط شرکت ملی نفت ایران تکمیل شود.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت از تکمیل خط دوم 26 اینچ بندرعباس به رفسنجان تا سه ماه آینده خبر داد و گفت: با یک خطی که در این مسیر داریم، تجمع فرآورده را در بندرعباس داریم که با بهره برداری از خط دوم، این مشکل برطرف خواهد شد.

وی افزود: خط لوله تابش و خط لوله پارس هنوز وارد فاز اجرایی نشده اند، بلکه در مرحله طراحی هستند و به دلیل بزرگ بودن این پروژه ها، اینطور نیست که تا دو سال آینده انتظار بهره برداری از آنها را داشته باشیم.

رحیمی میانگین طول عمر خطوط انتقال نفت و فرآورده در جهان را 25 تا 30 سال اعلام کرد و گفت: عمر متوسط خطوط انتقال نفت خام ایران 33 سال و میانگین عمر خطوط لوله انتقال فرآورده های نفتی کشور 37 سال است اما با رسیدگی به موقع و بهره برداری درست، خطوط را در مدار بهره برداری داریم و اگر خطی با فرسودگی مواجه شود، طرح احداث خطوط لوله جایگزین تعریف و اجرایی می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان