Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدامین جمشیدیان، پژوهشگر موفق کوهدشتی در گفت و گو با خبرگزاری بسیج از لرستان، در رابطه با موفقیت‌هایش اظهار داشت: پژوهشگر برتر استان مرکزی در جشنواره وزارت علوم در سال ۱۳۹۵، منتخب برترین مقاله در سومین کنفرانس بین‌المللی مدیریت در قرن ۲۱ در کشور ایتالیا، عضو کمیته دواران چندین کنفرانس بین‌المللی و ملی و ژورنال‌های داخلی، دارا بودن بیش از ۲۰ مقاله علمی -پژوهشی، تخصصی و کنفرانس بین‌المللی داخلی و خارجی در کشورهای آلمان، ایتالیا، انگلستان، فرانسه، روسیه، دانمارک، ترکیه و امارات و جدیدترین موفقیت من دریافت رتبه برتری مقاله در سومین کنفرانس بین‌المللی پژوهش‌های مدیریت و علوم انسانی است که به‌عنوان سخنران و عضو کمیته داوران در این کنفرانس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه پژوهش زیربنای توسعه است و ما نیازمند تغییر دیدگاه در این حوزه هستیم عنوان کرد: اکثر پژوهش‌های خود را با توجه به نیاز حوزه مربوطه که بحث مدیریت منابع انسانی است، انجام می‌دهم.

 وی اظهار داشت: منابع انسانی و چالش‌های مربوط به این حوزه در جهان رقابتی امروز بسیار موردتوجه پژوهشگران است چراکه عامل موفقیت و بقا سازمان‌ها به عنصر انسان وابسته است.

جمشیدیان درزمینهٔ روند تولید علم در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: تولید علم در حوزه علوم انسانی قطعاً به لحاظ کمی سیر صعودی داشته است اما به نظرم در حوزه علوم انسانی باید نگاه‌ها به سمت کیفیت و کاربردی بودن پژوهش‌ها با توجه به متغیر فرهنگی و نظام ارزشی حاکم بر جامع ما تغییر کند.

وی با اشاره به شعار سال و بحث حمایت از فکر و کالای ایرانی، گفت: در بحث حمایت از فکر و کالای ایرانی ما نیاز به مفهوم‌سازی و البته اراده‌ی قوی هستیم تا از عرصه شعار به عمل حرکت کنیم.

این پژوهشگر کوهدشتی افزود: تکیه به فکر و توان نیروی متخصص و جوان در این مسیر و اعتماد به نسل جوان برای توسعه کشور می‌تواند تسهیل گر امور باشید.

 وی در رابطه با وضعیت حمایت از کالا و فکر ایرانی در سطح کشور خاطرنشان کرد: حدود چهل سال است که کشور ما با معضلی به نام تحریم روبه‌رو است و هر باره با پاک کردن صورت‌مسئله معتقدیم که از سد این تحریم‌ها با ایستادگی و موفقیت عبور کردیم اما واقعیت این نقطه‌ضعف، اقتصاد دولتی و تک‌محصولی به نام نفت است.

این پژوهشگر لرستانی تصریح کرد: ما باید تکلیف خودمان را با اصل ۴۴ قانون اساسی و برنامه‌های توسعه در بحث خصوصی‌سازی مشخص کنیم که حمایت از کالای ایرانی در اینجا به‌طور مشخص مهم جلوه می‌کند.

جمشیدیان با اشاره به اینکه ما نیازمند نگاه ویژه‌ای به علوم انسانی هستیم و باید سیاست‌های نظام آموزشی ما نسبت به این حوزه تغییر کند بیان کرد: با سوق دادن جوانان نخبه در رشته‌هایی همچون مدیریت و اقتصاد و حمایت از آنان، شرایط را برای بهبود فضای مدیریت و کسب‌وکار در کشور فراهم کنیم.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۰۶۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اس آمار سپرده‌های بانکی مردم اصفهان در بانک‌ها را بیش از ۴۳۵ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: که با در نظر گرفتن سرمایه‌هایی مانند زمین، طلا و دلار میزان سرمایه‌های حبس شده به رقمی بسیار بیشتر از بودجه حدود ۵ هزار همتی کشور می‌رسد که برای توسعه قابل استفاده است.

مصطفی خضری معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان پیش از ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در آئین معارفه مدیر کل امور اقتصاد و دارایی استان اصفهان اظهار کرد: به این نشست مهم باید خاص‌تر نگاه کرد زیرا تکریم و معارفه ابعاد و آثار مهمی دارد، نخست تشکر و تقدیر از مدیری که مدتی تصدی مسئولیتی را برعهده داشته و خدماتی را ارائه کرده است همچنین معرفی مدیر جدیدی که در سنگر جدید اراده خدمت دارد.

وی بر این اساس برگزاری آئین تکریم و معارفه را مبتنی بر اخلاق ایرانی اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: از دیگر ابعاد این مراسم هشدار به همه ما است که فرصت‌ها زود می‌گذرد و باید جوابگوی اقدامات خود باشیم، خدمت در نظام جمهوری اسلامی که با این همه مجاهدت سر کار آمده، بسیار دشوار است و امروز نیز همه جبهه کفر در پی شکست آن هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان عملیات اخیر و غرورآفرین وعده صادق را دستاورد جدی گرفتن کار از سوی افرادی دانست که معادلات جهانی را به هم زد و ایران را در چشم دوست و دشمن عزیز کرد و گفت: در اوج تحریم و کارشکنی مطلق توانستیم کاری کنیم که با همه تجهیزاتشان نتوانستند در برابر آن مقاومت کنند، امروز در حوزه اقتصادی فرهنگی اجتماعی نیز باید اینگونه کار کنیم بنابراین یکی از درس‌های این جلسه آن است که در هر وظیفه‌ای که بر عهده داریم، کار را جدی بگیریم، گاهی در مقام نقد گاهی خوب کار می‌کنیم اما در مسیولیت‌ها جدیت لازم را نداریم.

خضری با اشاره به نقش جدی اقتصاد و دارایی در سیاست‌گذاری‌های دولت ادامه داد: این نهاد یکی از ارکان تصمیم‌گیر در حوزه بانک‌ها، بیمه‌ها، خصوصی‌سازی و اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ به شمار می‌آید همچنین مولدسازی از موارد مغفولی بود که جدی گرفته شد البته نقدهایی از باب سیاست گذاری به آن وارد است.

وی یکی از وظایف مهم اقتصاد و دارایی را نظارت مالی عنوان کرد و یادآور شد: در استان‌ها این وظیفه پررنگ‌تر از بخش اول است و ادارات امور اقتصاد و دارایی در حوزه نظارت‌های مالی در کنار نظارت‌های بیرونی به عنوان چشمان آئین دولت مشغول نظارت بر هزینه‌کردها هستند و با وجود همه محدودیت‌ها، شاهد تلاش شبانه‌روزی و دلسوزانه هستیم‌.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان یکی از نقدهای استانی را بر نظام بودجه‌ریزی کشور وارد دانست و گفت: این موضوع را به عنوان پیام اصفهان با وزیر مطرح کنید که عدالت در نظام بودجه‌ریزی وجود ندارد همچنین نقش استان‌ها و دستگاه‌ها در اقتصاد کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد و در توزیع بودجه استانی نیز عدالت وجود ندارد.

خضری خاطر نشان کرد: یک کارمند در استان اصفهان حداقل ۲۰ میلیون تومان کمتر از کارمند مشابه در همان دستگاه دریافت می‌کند و در تمام دستگاه‌های استان اصفهان این تفاوت بین دستگاهی درباره حقوق و مزایای زیرمجموعه وزارتخانه‌ها در استان‌های مختلف دیده می‌شود که قابل تحمل نیست و بی‌انگیزگی کارکنان را به دنبال دارد.

وی تصریح کرد: درست است که باید محرومیت‌ها نیز مدنظر قرار گیرد اما آنچه مغفول واقع شده توجه به نقش استان‌ها در اقتصاد کشور است، اصفهان پس از تهران در رتبه دوم تأمین درآمدهای مالیاتی قرار دارد اما در توزیع اعتبارات از رتبه هفتم برخوردار است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان سهم راه‌های استان و در کشور را ۷ درصد برشمرد و گفت: این مشکل را بخاطر ادامه نقش ملی اصفهان در اقتصاد کشور در وزارتخانه مطرح کنید، پیشنهاد دیگر ما به مدیران ارشد برای افزایش کارآمدی نظام حکمرانی و رضایتمندی مردم با همین بودجه، امکانات و سازوکارهای کنونی تمرکززدایی و اعطای اختیارات به استان‌ها است.

خضری با استناد به آمار بانک مرکزی اعلام کرد: آمار سپرده‌های بانکی مردم اصفهان در بانک‌ها در دی‌ماه سال گذشته بیش از ۴۳۵ هزار میلیارد تومان بود که با در نظر گرفتن سرمایه‌هایی مانند زمین، طلا و دلار میزان سرمایه‌های حبس شده به رقمی بسیار بیشتر از بودجه حدود ۵ هزار همتی کشور می‌رسد که برای توسعه، اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام و حتی اجرای ایده‌های جدید قابل استفاده خواهد بود.

وی با اشاره به مشکلات مالی بخش گردشگری و بازسازی خانه‌های تاریخی گفت: با استفاده از ۱۰ درصد سرمایه بی‌استفاده استان در صورت اجرای روش‌های جدید تأمین مالی ۴۰ هزار میلیارد تومان به دنبال دارد به همین دلیل از وزارت اقتصاد درخواست داریم که پیشتاز رفع آفت تمرکز در تهران باشد تا شاهد افزایش کارآمدی باشیم.

کد خبر 747809

دیگر خبرها

  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • مطالبات برجای مانده حوزه شهری حاجی‌آباد نیازمند تدابیر شوراها است
  • مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • اقدامات شهرهای موفق برای تحقق مفهوم زباله‌صفر
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند