Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران نقش مدارس غیردولتی در افزایش فضا‌های آموزشی در این استان را مهم برشمرد و خواستار کاهش قوانین دست و پاگیر برای راه اندازی این مدارس در استان تهران شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسین مقیمی بعد از ظهر سه شنبه در چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان تهران گفت: گسترش مدارس غیر دولتی در استان تهران می‌تواند موجب کاهش تصدی گری دولت و نیز هزینه‌های دولتی کاهش می‌یابد، در حال حاضر در شهر تهران ۹ درصد بار تعلیم و تربیت بر عهده مدارس غیر دولتی و در استان تهران این رقم ۲۰ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بر افزایش نقش مردم در آموزش و پرورش تاکید کرد و افزود: باید در این بین دولت نقش نظارتی خود را کاهش ندهد، بلکه با افزایش نظارت بر مدارس غیر دولتی می‌توان سبب افزایش رضایت مندی مردم شد.

رییس شورای آموزش و پرورش استان تهران بر ارزیابی و نظارت دقیق در خصوص آموزش و نیز تمام نیرو‌هایی که در بحث آموزش مراکز غیر دولتی کار می‌کنند، تاکید کرد و افزود: متاسفانه زیرساخت‌های آموزش در استان تهران در مقایسه با جمعیت این استان به صورت حداقلی است، در برخی از شهرستان‌های استان تهران، همچنان مدارس دو شیفته اداره می‌شوند، این در حالی است، که در سایر استان‌های کشور این وضعیت مشاهده نمی‌شود.

مقیمی افزود: در استان تهران بایستی با بهره گیری از ظرفیت خیرین و نیز گسترش مدارس غیر دولتی کاستی‌های موجود را جبران کرد و کمبود‌ها در خصوص فضای آموزشی را افزایش داد.

استاندار تهران با تاکید بر حل مشکلات سرمایه گذاران علاقه‌مند به سرمایه گذاری در مدارس غیر دولتی گفت: فرمانداران و مدیران کل بایستی مشکلات این افراد را برطرف کنند و در این راه برخی از قوانین و ضوابط دست و پا گیر را کاهش دهند و در این راستا همه ادارات دولتی به خصوص سازمان اقتصاد و دارایی و ادارات کل تأمین اجتماعی استان تهران از اعمال قوانین دست و پا گیر برای علاقمندان سرمایه گذاری در مدارس غیر دولتی به طور جدی پرهیز کنند.

مقیمی ادامه داد: توسعه مدارس غیر دولتی راهکاری کارشناسی در جهت ارتقاء فضای آموزشی در استان تهران است و باید تلاش کنیم که این بخش با رغبت بیش‌تری در آموزش وپرورش سرمایه گذاری کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مدارس تهران مدارس غیردولتی استاندار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۰۷۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی

بازدید از مرکز آموزش فرهنگ شهروندی ناحیه غرب شهرکرد با حضور مدیرکل زندان‌های چهارمحال و بختیاری و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد انجام شد.

اکبر ایازی در این بازدید گفت: راه‌اندازی مراکز آموزشی شهروندی در نقاط مختلف شهر موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی افزود: راه‌اندازی این مرکز در ناحیه غرب شهرکرد لازم بود و از زمان احداث و راه‌اندازی آن آسیب‌های اجتماعی این منطقه با کاهش محسوسی روبرو شده است.

بیشتر بخوانید

آغاز به کار مرکز آموزش فرهنگ شهروندی در مهدیه

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد ادامه داد: بخش عظیمی از مشکلات اجتماعی ریشه در مسائل فرهنگی دارد؛ لذا راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی ناحیه غرب شهرکرد تا حدود زیادی بسیاری از مشکلات را با برگزاری فعالیت‌های متنوع برطرف کرده است.

ایازی اظهار کرد: تعداد ۶۰ موضوع مختلف در حوزه‌های ترافیک، پسماند، آسیب رساندن به اموال عمومی و... را که معضل اجتماعی و فرهنگی محسوب می‌شود، برای فعالیت‌های مرکز آموزش شهروندی جمع‌بندی کردیم که خوشبختانه تا به امروز نتیجه قابل‌قبولی داشته است.

وی با بیان اینکه در زمان بهره‌برداری از مرکز آموزش شهروندی شهرداری شهرکرد ۱۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شد، اضافه کرد: امسال در سال ۱۴۰۳ نیز ۱۰ میلیارد ریال بودجه مجزا برای این مرکز در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد با بیان اینکه راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی توسط شهرداری شهرکرد یک ظرفیت بزرگ برای حضور و استفاده سایر ادارات فرهنگی است، افزود: تاکنون به همه ادارات از جمله اداره کل آموزش‌وپرورش، اداره کل بهزیستی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل زندان‌های استان و... اعلام شده است که می‌توانند با برگزاری برنامه‌های متنوع از ظرفیت این مجموعه استفاده کنند.

ایازی ادامه داد: اداره کل زندان‌های استان از ادارات فعالی است که به صورت مستمر با برگزاری فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی به درستی از این ظرفیت عظیم استفاده می‌کند.

حمیدرضا حیدری مدیرکل زندان‌های چهارمحال‌وبختیاری نیز در این بازدید ضمن تقدیر و تشکر از سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی گفت: با راه‌اندازی این مجموعه در شهر شهرکرد شاهد اقدامات و فعالیت‌های اثرگذار و نتیجه‌بخش هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است
  • مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند
  • رشته‌های هنرستانی در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟