Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-26@03:47:36 GMT

بحران آب از بحران هوا جدی‌تر است

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۰۷۶۸۱

بحران آب از بحران هوا جدی‌تر است

شهر > شورای شهر - همشهری آنلاین:
تهرانگردی هفته اخیر با موضوع بحران آب در تهران بود؛ بحرانی که صورت حاد به خود گرفته اما اگر از آن غافل باشیم به زودی از راه می‌رسد. اگر به وضع امروز آبادان و خرمشهر نگاهی داشته باشیم متوجه می‌شویم که موضوع چقدر مهم و آسیب زننده است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران، با بیان این مطلب، به بحران آب در خرمشهر و آبادان اشاره کرد و گفت: مساله بحران آب را باید خیلی جدی گرفت؛ این بحران از بحران هوا هم جدی‌تر است؛ شعار آب‌گردی این هفته را با دوستان آبادانی انتخاب کردیم و به این نتیجه رسیدیم که باید به جای آنکه بحران آب در جنوب را به تهران بیاوریم، آب و آبادانی را به خرمشهر و آبادان ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد مسجدجامعی، روز سه‌شنبه 19 تیر، در تذکر پیش از دستور شورای اسلامی شهر تهران، با بیان این مطلب افزود: تذکر من درباره مصوبات پیشین شورا یعنی دوره چهارم است که الان زمان اجرای آن رسیده و می‌خواهم بدانم شهرداری در این زمینه چه کرده است؟

وی سپس با قرائت مصوبه مورخ 22/12/91 شورای اسلامی شهر تهران در مورد «مشارکت و سرمایه‌گذاری شهرداری تهران در حوزه تاسیسات آب و فاضلاب منطقه 22»، تصریح کرد: قرار بود احداث تصفیه‌خانه‌های 4 گانه (خرگوش دره، دستواره، غرب دریاچه چیتگر و وردآورد) به منظور استفاده از پساب تصفیه شده برای آبیاری فضای سبز با مشارکت و سرمایه گذاری شهرداری و شرکت آب و فاضلاب انجام شود.

وی با بیان اینکه شهرداری مکلف بوده ظرف مدت 5 سال (یعنی سال گذشته) این طرح را به نتیجه برساند اما این موضوع مجددا در سال 95 طی اصلاحیه‌ای به پایان سال 97 موکول شد، گفت: در شورای چهارم، کمیسیون عمران هم به نظارت و پیگیری این طرح پیوست و علاوه بر کمیسیون سلامت و محیط زیست، رئیس کمیته عمران هم گزارش‌های مرتبط با این طرح را پیگیری می‌کرد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: لازم است گزارشی از نحوه و میزان اجرای تعهدات تعیین شده ارائه شود.
مسجدجامعی پیشنهاد کرد: مدیرکل آب و فاضلاب شهر تهران برای ارائه گزارش درباره اقدامات، فرصت‌ها و تهدیدات و نیازهای ضروری این حوزه به شورا بیایند و توضیح دهند.

وی در ادامه تذکر خود با اشاره به اینکه در سایر نقاط تهران نیز اجرای پروژه‌های آب‌چرخانی و جایگزینی مصرف پساب تصفیه شده برای آبیاری بسیار ضروری است، گفت: لازم است موضوع تصویب مجوز مشارکت در مناطقی چون 4، 2 و 20 مورد پیگیری قرار گیرد و شهرداری برنامه‌هایش را ارائه بدهد.

مسجدجامعی با تشکر از اقدامات و فعالیت تصفیه ‌خانه فاضلاب جنوب، شرق و مرکز در شهر ری گفت: فعالیت‌های این تصفیه‌خانه در جنوب برای مصارف کشاورزی دشت ورامین است و از پروژه‌های موفق در سطح ملی و فراملی است؛ البته در بازدیدی که به عمل آوردیم با انتقاداتی در خصوص انتشار بوی نامطبوع در ساعاتی از شبانه‌روز از سوی ساکنان هم‌جوار کانال خروجی هم مواجه شدیم که باید برای آن هم چاره‌اندیشی کرد.

وی افزود: این کانال در شهر ری، در مسیر خروج از تصفیه خانه تا ورامین، یعنی دو محله بزرگ شهر ری را در بر می‌گیرد؛ این موضوع نیاز به بررسی کارشناسی دارد و باید با انجام مطالعات امکان‌سنجی برای روکش کردن کانال درصورت لزوم اقدام کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران همچنین گفت: تشکر دیگری هم دارم بابت پروژه‌های تاسیس تصفیه‌خانه در بخش مرکزی تهران که در آن ساخت‌های لازم جهت انتقال فاضلاب طی مدت سی ماه در دست اجراست و تا کنون پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته و تا 18 ماه دیگر به بهره‌برداری می رسد؛ همچنین باید از پروژه کوچک مقیاس در زمینه تصفیه آب تهران یاد کنم که اکنون به بهره برداری رسیده و آن تصفیه خانه برج میلاد است که برای آبیاری محوطه سبز برج و بوستان گفت‌وگو از آن استفاده می‌شود.

مسجدجامعی تصریح کرد: این طرح می تواند به دلیل هزینه، زمین و تجهیزات محدود، بنا به نیاز در نقاط مشابه و مناطق مختلف شهر اجرا شود.

وی در پایان یک بار دیگر یادآور شد: چون بحث آب بسیار مهم است و ممکن است بررسی در این زمینه چند جلسه طول بکشد، از مدیرکل آب و فاضلاب دعوت به عمل بیاوریم تا مباحث مربوط به انواع آبی که در تهران مصرف می‌شود با حضور ایشان طرح و بررسی شود.

در همین زمینه: چشم به‌راه آب انتقاد از رفتار دوگانه برخی نمایندگان مجلس درباره بحران آب کمبود آب برازجانی‌ها را به خیابان کشاند تشکر از مقام معظم رهبری برای حساسیت ویژه ایشان به حق‌الناس در شهرداری‌ها ابراز نگرانی مسجدجامعی از سرنوشت گذر فرهنگ مسجد جامعی: احکام قضایی دانشجویان دانشگاههای تهران بازبینی شود

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۰۷۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد تخلف است

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در رابطه با تخلفات صورت گرفته برای افزایش کرایه‌های تاکسی، گفت: افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد تخلف است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در پایان دویست و سی امین جلسه شورای شهر تهران در رابطه با تخلفات صورت گرفته برای افزایش کرایه‌های تاکسی گفت: این موضوع نیز به ما منتقل شده است و شهروندان تخلفاتی را در این بخش به ما ارجاع داده‌اند و ما نیز این موارد را در کمیسیونی که وجود دارد بررسی کردیم.

وی افزود: تخلفاتی در برخی خطوط تاکسیرانی اعلام شده که متاسفانه تعدادی از رانندگان تاکسی اقدام به افزایش کرایه‌ها بیش از مصوبه‌ شورا کرده‌اند.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران مبنای افزایش کرایه‌های تاکسی در سال 1403 مصوبه شورای شهر تهران است به طوریکه بر اساس آن کرایه‌های تاکسی در سال جاری 45 درصد افزایش پیدا کرده است. البته شاید در برخی از خطوط برای رند شدن کرایه‌ها حدود چند ده ریال این رقم افزایش پیدا کند اما همانطور که گفته شد کرایه‌های تاکسی بر اساس مصوبه شورا باید انجام شود.

تشکری هاشمی ادامه داد: این نکته قابل توجه است که نه تنها برای تاکسی‌ها بلکه برای سایر مصوبات شورا از جمله تعرفه اماکن ورزشی باید مصوبه شورا مورد توجه قرار بگیرد و در واقع تعرفه‌ها در بخش‌های مختلف زیر نرخ تورم مصوب شده است و افزایش هر تعرفه خلاف مصوبه شوراست و باید با آن برخورد کند.

وی همچنین در رابطه با شماره‌گذاری تاکسی‌های برقی تصریح کرد: این مسئله وظیفه موسسه استاندارد، محیط زیست و راهنمایی و رانندگی است و باید مورد توجه قرار بگیرد. البته تا آنجایی که پیگیری شده است هنوز این تاکسی‌ها پلاک‌گذاری نشده‌اند. ضمن اینکه مشکل جدی برای پلاک‌گذاری آنها وجود ندارد و پس از طی مراحل قانونی و اخذ مجوز از شورای ترافیک این تاکسی‌ها پلاک‌گذاری خواهند شد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به وعده‌های داده شده از سوی شهرداری برای حمل و نقل عمومی گفت: آقای زاکانی در طی این دوره از مدیریت شهری و بویژه یک سال گذشته وعده هایی مبنی بر ورود 27 هزار و 500 تاکسی برقی، ون، 2 هزار دستگاه اتوبوس برقی و 150 هزار دستگاه موتورسیکلت برقی داده‌اند که امیدواریم که این وعده‌ها عملیاتی و اجرا شوند.

کرایه‌های حمل‌ونقل عمومی چقدر گران شد؟

تشکری هاشمی گفت: به هر صورت هر دوره مدیریت شهری به پایان خواهد رسید و زمان این مدیریت شهری نیز حدود یک سال و اندی دیگر به پایان می‌رسد و باید ما از این فرصت به نحو احسن استفاده کنیم و قطعا پس از پایان این دوره شهروندان تهرانی ما را قضاوت خواهند کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت
  • سیل جلوی قطار را گرفت؛ انتقال مسافران با اتوبوس
  • سیل مسیر قطار تهران - گرگان را بست
  • سیل جلوی قطار تهران - گرگان را گرفت | انتقال مسافران در راه مانده با اتوبوس
  • افزایش کرایه‌ها بیش از ۴۵ درصد تخلف است
  • تخلف در افزایش کرایه‌ برخی تاکسی‌ ها در پایتخت
  • افزایش کرایه‌های تاکسی بیش از ۴۵ درصد تخلف است
  • حکایت تاکسی برقی تهران!