Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
به گفته محققان، چاقی یا اضافه وزن ارتباط قوی‌ای با چندین مشکل سلامت از جمله فشارخون بالا، نارسایی قلبی و دیابت دارد. حال محققان به وجود مشکل دیگری ناشی از چاقی پی بردند.

به گزارش خبرنگار مهر، طبق گزارش جدید محققان مرکز سلامت وولترز کلاور پنسیلوانیا، چاقی یا اضافه وزن موجب می‌شود فرد در صورت دچارشدن به آسیب مغزی تروماتیک با مشکلاتی از نظر بهبود و بازیابی روبرو شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یافته‌های این مطالعه بر ضرورت بکارگیری شیوه پیشگیرانه در راستای کنترل وزن و مشکلات مرتبط با سلامت در بازماندگان چنین عارضه‌ای در بلندمدت تاکید دارد.

این مطالعه شامل افراد بزرگسال دچار آسیب مغزی تروماتیک بود و رابطه بین وزن بدن و پیامدهای سلامت و عملکردی از یک تا ۲۵ سال بعد از آسیب مغزی تروماتیک ارزیابی شد.

براساس این داده‌ها مشخص شد اضافه وزن یا چاقی با مشکلات قابل توجه سلامت برای بازماندگان آسیب مغزی تروماتیک ملایم تا شدید همراه بود.

در همین زمینه: افراد ۷ تا ۱۸ ساله بیشتر گرفتار چاقی هستند ورزش موجب کاهش تاثیرات ژنتیکی چاقی در زنان مسن می‌شود شیوه‌های مقابله با چاقی دوره کودکی را بشناسید کودکان سزارینی ۵ برابر بیشتر در معرض چاقی قرار دارند

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۰۹۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت موردتوجه است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیرماه تا ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.
 
وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت موردنظر طرح سلامت خانواده است بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم در موضوع سرطان یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه طرح سراج توجه به ارتقا سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.
 
دکتر مصری بیان داشت: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود اکنون ۳۰۰ هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به ۴۰۰ نفر هیأت علمی برسد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

دیگر خبرها

  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • آیا رفع بی‌نظمی‌های زندگی در بهبود سلامت روان موثر است؟
  • یافته محققان نشان داد؛ نقش پیوند مدفوع در بهبود علائم حرکتی پارکینسون
  • سلامت زیر بنا و اساس جامعه است
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • مدارس، کانون مردمی‌سازی سلامت است
  • کارشناس سازمان ملل: سیستم سلامت غزه به طور کامل نابود شده است
  • روزی ۸ عدد از این میوه گران بخورید!
  • ضرورت مصرف مکمل‌ها در زمان‌های مشخص برای بهبود جذب آن‌