Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-08@09:32:23 GMT

این لوبیای سحرآمیز سرشار از ویتامین است

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۱۰۰۳۵

این لوبیای سحرآمیز سرشار از ویتامین است

رکنا: لوبیا سبز دارای ویتامین ها و مواد مغذی بی شماری است که سلامتی بدن را ضمانت می کند.

 لوبیا سبز با اینکه از کالری کمی برخوردار است از نظر تغذیه ای بسیار مقوی می باشد و بهترین جایگزین برای گوشت قرمز از نظر جذب آهن است.لوبیا سبز از حملات قلبی و سرطان جلوگیری کرده و خواص بسیار دیگری در آن نهفته می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوع و فراوانی میوه ها و سبزیجات در فصل بهار و تابستان در ایران بسیار زیاد است. هرکدام از این محصولات علاوه بر خوشمزگی، خواص بسیاری دارند. یکی از این سبزیجات پرخاصیت و خوشمزه که در غذاهای اصیل ایرانی نیز از آن استفاده می شود لوبیا سبزاست.

فواید فوق العاده لوبیا سبز برای سلامتی Health بدن

لوبیاسبز نیز به عنوان نخودفرنگی هم شناخته شده است و به راحتی در بسیاری از فروشگاه های موادغذایی قابل دسترس است. محتوای مواد مغذی آن شامل فیبر ها, ویتامین ها,موادمعدنی وکربوهیدرات های بسیارکم است.

همچنین حاوی پروتئین, کلسیم,فیبررژیمی,آهن و چندین ماده مغذی ضروری دیگر است. لوبیا سبزها،دارای مقدارقابل توجهی آنتی اکسیدان هستند و حتی مزایای قلبی عروقی را فراهم میکنند. لوبیاسبزها یک منبع غنی ازچربی های امگا 3نیز هستند . کاروتنوئید و فلاوانوئید لوبیا سبز دارای مزایای ضدالتهابی است.

1. ویتامینk : ویتامین k نقش مهمی درلخته شدن خون دارد و زخم را بهبود میبخشد, همچنین استخوان های قوی در سالمندان را حفظ میکنند.

2.ویتامین C: ویتامین C ،یک منبع عالی از آنتی اکسیدان است که به خوبی برای کاهش واکنش های افراطی آزاد کارمیکند. این واکنش های افراطی آزاد منجر به تولیدمحصولات و فرایند هایی میشوند که ممکن است سرطان زا باشد.آنتی اکسیدان های موجود درلوبیا سبز برای بدن بسیار مفید هستند.

3.کالری کم: لوبیاسبز تازه، کالری بسیار کمی دارد . بنابراین افرادی که ازکالری آگاه هستند نیازی به نگرانی ندارند و میتوانند آنهارا در مقادیر خوب بخورند .همچنین حاوی مقدار کمی سدیم,چربی اشباع شده و کلسترول است.

4. غنی از فیبر : لوبیاسبزها منبع غنی فیبررژیمی هستند .فیبرهای رژیمی دارای فواید سلامتی زیادی هستند .به افرادی که از بیماری گوارشی رنج می برند فیبر تجویز میشود . محتوای فیبر درلوبیا سبز به جلوگیری و درمان یبوست،هموروئید و دیورتیکولوزیس کمک میکند. محتوای فیبربالا در لوبیاسبز به حفظ سطح کلسترول و قنددربدن نیز کمک میکند.

5.فولات ها : لوبیا سبزها همچنین منبع خوبی از فولات ها هستند ،که برای تقسیم سلولی و سنتز DNA مفید می باشند. غذاهای غنی ازفولات برای زنان قبل از دوران پیشگیری و حاملگی نیز مفید است.

6.جلوگیری از عفونت: تعدادی از ویتامین ها ،مانند:نیاسین و تیامین که در درلوبیا سبز موجود هستند، منبع خوبی از مواد مغذی هستند که به جلوگیری بسیاری از عفونت های بدن کمک میکند .

7.حفظ سلول و مایع بدن: محتوای پتاسیم در لوبیا سبز، به بدن کمک میکند تا تولید سلول های بهتر و حرکت مایع بدن را حفظ کند.

8.کنترل بیماری های قلبی عروقی و فشار خون:محتوای پتاسیم در لوبیا سبز، در کنترل فشارخون و سایر بیماری های مرتبط باقلب کمک میکند .

9.اثرات ویتامین A ؛ ویتامین Aموجود در لوبیا سبز، به تولید آنتی اکسیدان ها و تولید ترکیباتی که باعث جلوگیری از پیری میشوند ،کمک میکند .

10. منگنز: محتوای منگنز در لوببا سبز به عمل آزادسازی آنتی اکسیدان کمک میکند, این یک عنصر برای آنتی اکسیدان است ،که تمایل دارد شمارا متناسب و سلامت نگه دارد .

حدود 100گرم لوبیا سبز حاوی 31کیلو کالری انرژی,7.13گرم کربوهیدرات,1.82گرم پروتئین, 0.34الی3.4گرم چربی است . سایر مواد مغذی ،مانند 37 میلی گرم کلسیم, 1.04میلی گرم آهن, 25میلی گرم منیزیم و 0.214میلی گرم منگنز نیز وجود دارد.

سدیم و پتاسیم به ترتیب به مقدار 6و 20میلی گرم است. دیگر موادمغذی و مقدار آنها 38میلی گرم فسفر,0.24میلی روی, 14.4میکروگرم ویتامینk و 16.3میلی گرم ویتامینC است. بهتر است ازمقدارموثرموادمغذی لوبیا سبز در رژیم غذایی خوداستفاده کنید.

خوب است که لوبیا سبز به عنوان سالاد لوبیا سبز با بالزامیک مصرف شود,همچنین آنها برای مصرف درشکل ترشی نیز در دسترس هستند.

 

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: جام جهانی سلامت مهم ترین های 24 ساعت سرطان سلامتی Health سلامت میوه ها و سبزیجات ویتامین فروشگاه مواد تولید لوبیا سبز عکس دختر فیلم ایران اینستاگرام بیماری قتل حوادث مرد زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۰۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب

به گزارش خبرآنلاین، یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی می‌تواند در ایمن نگه داشتن شما از بسیاری از انواع بیماری‌های جدی مفید باشد. به همین دلیل است که متخصصان سلامت توصیه می‌کنند روزانه رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگ سبز، سبزی‌ها و میوه‌های فصلی مصرف کنید.

به گزارش همشهری آنلاین، وقتی صحبت از تغذیه می‌شود، اغلب نیازهای بدن به پروتئین به همراه ویتامین C و D بسیار مورد بحث قرار می‌گیرد، اما آیا می دانید که ویتامین B نیز به اندازه این مواد مغذی برای بدن ما مهم است؟ ویتامین B-۱ نقش مهمی در حفظ سلامت اعصاب، عضلات و قلب دارد. ویتامین B-۱ که همچنین به عنوان «تیامین» شناخته می‌شود، برای متابولیسم گلوکز در بدن ما و تسهیل عملکرد عصبی و عضلانی ضروری است. کمبود آن در بدن می‌تواند بسیاری از مشکلات سلامتی جدی مانند از دست دادن حافظه را افزایش دهد.

عوارض کمبود ویتامین B۱

ویتامین B۱ یا تیامین یک ویتامین محلول در آب است که به بدن کمک می‌کند از کربوهیدرات‌ها به عنوان انرژی استفاده کند. کمبود آن معمولا باعث ابتلا به بیماری «بری بری» می‌شود، وضعیتی که خطر اختلالات مربوط به اعصاب محیطی را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، به دلیل کمبود آن می‌توان با کاهش وزن و بی اشتهایی نیز مواجه شد. در موارد شدید، گیجی و مشکلات حافظه کوتاه مدت نیز ممکن است رخ دهد (علایم بری‌بری شامل کاهش وزن، اختلال در ادراک حواس، اختلالات هیجانی، ضعف و درد در اعضای بدن و نامنظمی ضرب‌آهنگ قلب است. درمان بری‌بری از طریق مصرف «تیامین» به صورت قرص یا با تزریق صورت می‌گیرد. علایم بهبودی بیمار از ساعاتی پس از شروع درمان ظاهر می‌شود). در این مطلب به چند غذای غنی از ویتامین B۱ اشاره می‌کنیم که باید در رژیم غذایی روزانه گنجانده شوند.

تخمه آفتابگردان

تخمه آفتابگردان حاوی مقدار کافی ویتامین B۱ است. تنها از ۱۰۰ گرم تخمه آفتابگردان، می توان ۰.۱۰۶ میلی گرم ویتامین B۱ دریافت کرد. تخمه آفتابگردان همچنین حاوی بسیاری از مواد مغذی ضروری دیگر از جمله ویتامین‌های B۲، B۳، B۶، C، E و K است. این ویتامین‌ها برای کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های جدی مفید هستند. نیازهای ویتامین B۱ را میتوان با گنجاندن تخمه آفتاب گردان در رژیم غذایی تامین کرد.

نخود سبز

فقط ۱۰۰ گرم نخود سبز حاوی ۰.۲۸۲ میلی گرم ویتامین B۱ است. علاوه براین، نخود سبز همچنین مواد معدنی ضروری کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و سلنیوم را تامین می‌کند، گفته می‌شود تنها با گنجاندن نخود سبز در رژیم غذایی می‌توان بر کمبود «تیامین» (ویتامین B۱) غلبه کرد.

غذاهای غنی از ویتامین B۱

نه فقط این دو، بلکه «تیامین» به طور طبیعی در گوشت، ماهی و غلات کامل یافت می‌شود. برای این کار می‌توانید ماهی، لوبیا، حبوبات و کشک را نیز بخشی از رژیم غذایی خود قرار دهید. مصرف روزانه توصیه شده ویتامین B۱ برای بزرگسالان ۱۹ سال و بالاتر ۱.۲ میلی گرم و برای زنان ۱.۱ میلی گرم است. نیاز به «تیامین» در دوران بارداری و شیردهی به ۱.۴ میلی گرم افزایش می‌یابد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903106

دیگر خبرها

  • بیست و هشتمین نمایشگاه نفت تا دقایقی دیگر آغاز به کار میکند
  • ویتامین ها و مکمل ها را چطور مصرف کنیم ؟
  • بدل آنچلوتی در تمرین پرسپولیس (عکس)
  • این میوه‌ها را برای لاغر شدن مصرف کنید
  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • مصرف این خوراکی‌ها برای تقویت استخوان واجب است
  • اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب
  • ویتامین های مهم برای گیاهان آپارتمانی