Web Analytics Made Easy - Statcounter

اوایی گفت: معمولا کسانی که این گونه محکوم می‌شوند، بسته به نوع سلوک و رفتارشان در زندان، کمتر پیش می‌آید که هشت سال در زندان بمانند چون نظام و سیستم قضایی دنبال انتقام گرفتن از این بچه‌ها نیست. ناطقان: سید علیرضا آوایی، درخصوص رایزنی‌هایش با قوه قضاییه در رابطه با احکام صادر شده برای دانشجویان دستگیرشده در ناآرامی‌های دی ماه گفت: من مکاتبه‌ای با مسئولان قوه قضاییه داشتم که اعلام کردیم برخی از این دانشجویان بلاتکلیف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوابی که برای من آمد، این بود که ما دانشجوی بلاتکلیف نداریم. تعداد بسیار زیادی از آنها آزاد شده‌اند و تعدادی دیگر هم پرونده‌هایشان به دادگاه فرستاده شده است.
این عضو دولت تدبیر و امید با اشاره به نامه دیگری اظهار داشت: هفته قبل من نامه‌ای از سوی دادستان کل کشور دیدم که گفته‌اند اگر شما افرادی را می‌شناسید که دانشجو بوده و بلاتکلیف هستند، به من معرفی کنید که براین اساس در حال پیگیری هستیم.
آوایی در پاسخ به این سوال چرا برای یک دانشجو حکم حبس هشت ساله صادر شده در حالی که قرار بر عدم پرونده‌سازی بوده است، تصریح کرد: معمولا کسانی که این گونه محکوم می‌شوند، بسته به نوع سلوک و رفتارشان در زندان، کمتر پیش می‌آید که هشت سال در زندان بمانند چون نظام و سیستم قضایی دنبال انتقام گرفتن از این بچه‌ها نیست.
وی افزود: معمولا پس از مدتی با دادن عفو به این افراد کمک می‌شود مخصوصا زمانی که دوستان احساس کنند که اشتباه صورت گرفته، قابل جبران است یا مشی‌شان عوض شده باشد.
وزیر دادگستری در پاسخ به این سوال که تا چه اندازه احتمال تخفیف در آرای صادرشده وجود دارد؟ خاطرنشان کرد: احکام صادرشده، احکام دادگاه‌های بدوی است. مشی بر این است که در زمان تجدیدنظر، تخفیف می‌دهند و کمک می‌کنند. از سویی، اگر فرد شرایطش را داشته باشد، به این افراد با عفو کمک می‌شود.
منبع: ایلنا برچسب ها: وزیر دادگستری ، دانشجویان بازداشتی ، عفو ، حکم حبس

منبع: ناطقان

کلیدواژه: وزیر دادگستری دانشجویان بازداشتی عفو حکم حبس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۰۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ شعاعی با بیان اینکه در بحث بازآفرینی عمدتا دو رویکرد در کشور داریم که یکی از این رویکردها، رویکرد رایجی است که از طرف ستاد شرکت بازآفرینی نیز با هدف ایجاد مشوق لازم برای ساخت و تجدید بنای بافت‌های فرسوده پیگیری می‌شود، گفت: رویکرد این امر نیز آن است که هم بحث خدمات و هم بحث مخاطرات در آن دیده شود.

وی بابیان اینکه خروجی این رویکرد این است که به صورت کلی یا موضعی طرح‌هایی در این بافت‌ها اجرا می‌شود، ادامه داد: با توجه به اینکه بستر زیرساختی موجود در این بافت‌ها وجود دارد اقبال بر این است که از بستر‌های موجود استفاده شود، اما چون زیرساخت‌ها عمر زیادی دارند مشکلاتی در آنها خواهیم داشت.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه در محلات هدف بازآفرینی شهری یک بخش مربوط به بافت فرسوده و یک بخش مربوط به بافت ناکارآمد است، افزود: در این زمینه باید تفکیک قائل شویم، زیرا بافت‌های ناکارآمد معمولا بافت‌هایی است که به لحاظ تفکیک و زندگی از دست حکمران خارج بوده و در طول ادوار گذشته سر و شکل گرفته است و معمولا محلاتی که به زورآباد‌ها معروف هستند این شکلی بوده‌اند.

شعاعی با بیان اینکه بافت‌های فرسوده نیز بافت‌هایی را شامل می‌شود که به لحاظ سابقه شهری در شهر‌های مختلف سابقه زیادی از زندگی در آن جا وجود دارد، گفت: عمر زیادی از بافت‌های فرسوده گذشته و معمولا در مراکز شهر قرار دارند و بافت‌هایی هستند که مردم شهر یک قرابت و یک همزاد پنداری با آن دارند.

وی با توضیح اینکه در بافت‌های فرسوده یک رویکرد این است که این بافت‌ها را با ضوابط و مسائل شهرسازی به روز کنیم، افزود: رویکرد‌های جدیدی که در کشور در حال اتفاق افتادن است توسعه گردشگری در این مناطق با اعطای تسهیلات و مشوق‌ها است که اگر درست اجرایی شود از طرح‌های بسیار خوب است.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه درباره بافت‌های ناکارآمد مسائل مختلفی طرح موضوع می‌شود، گفت: از جمله این مسائل می‌توان به بحث‌هایی نظیر توانمندسازی و جابه‌جایی اشاره کرد که در مورد این بافت‌ها بررسی و مطالعات دقیق از اهمیت بسزایی برخوردار است و همچنین طرح‌هایی که آماده می‌شود حتما باید یک سیستم کارگزاری حتی در بافت‌های فرسوده نیز مستقر باشد، زیرا بخش‌های دولتی معمولا توان و فرصت کافی برای راهبری با تمام جزئیات نخواهند داشت.

دیگر خبرها

  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • نامه‌ای که دردسرساز شده است؛ باشگاه استقلال به دنبال گرفتن امضا از بازیکنان در تعطیلات