Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود با تاکید بر اینکه در کشور سالانه بین یک تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکونی مورد نیاز است گفت: اما آمار کنونی صدور پروانه های ساختمانی نشان می‌دهد حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار پروانه صادر شده و تنها ۵۰ درصد نیاز مسکن در جامعه عملیاتی شده است.

وی با اشاره به اینکه هر دولتی برای حل معضل مسکن نسخه ای باید ارائه دهد گفت: دولت فعلی نسخه واحدی را برای دهک های متفاوت جامعه پیچیده که پاسخگوی شرایط فعلی کشور نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده لنگرود با اشاره به اینکه دولت برای تامین نیاز دهک های پایین جامعه باید شرایط خاص و اعتبارات مناسبی را در نظر بگیرد تأکید کرد: مسکن مهر توانست پاسخگوی نیاز اقشار آسیب پذیر جامعه باشد ولی متاسفانه دولت فعلی به گفته رئیس جمهور در این بخش کوتاهی داشته و در مورد مسکن اجتماعی که طراحی شد شاهد هیچ گونه اقدامی نیستیم.

عضو کمیسیون عمران مجلس افزود:وقتی تعادل میان عرضه و تقاضا وجود نداشته باشد شرایط مطلوب نخواهد بود و نقدینگی سرگردان در جامعه ،‌در بخش هایی همچون مسکن سرمایه گذاری می شود.

وی با تاکید بر اینکه عدم کنترل نقدینگی در کشور باعث شده که مسکن در کشوربه کالای سرمایه ای تبدیل شود گفت:تورم،‌افزایش نقدینگی در بازارو نبود مدیریت در کنار یکدیگر دست به دست هم داده و منجر به گرانی مسکن شده است.

نماینده لنگرود با اشاره به اینکه افزایش قیمت مسکن هر پنج تا شش سال یک بار در کشور روی می دهد گفت: آخرین افزایش قیمت درسال ۹۱ اتفاق افتاد و با فشار دولت چند سالی ثابت نگه داشته اما در نهایت کنترل نشد و افزایش در این بخش منجر به بروز مشکلاتی برای جامعه شده است.

عضو کمیسیون برنامه وبودجه در مورد ارائه راهکار برای کنترل تورم بخش مسکن افزود: افزایش قیمت ها باید با اصلاح قیمت‌ها صورت گیرد ،اگر بازار به ایجاد تقاضا روی بیاورد همچنان افسار گسیخته باقی خواهد ماند لذا باید در این بخش با قدرت مدیریت بحران از طریق دولت صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه در مورد افزایش غیرمنطقی قیمت ها دولت و مجلس باید مدیریت کند تا قیمت ها به شرایط منطقی خود بازگردند گفت: دولت سیاستی را در زمینه کنترل قیمت‌ها اتخاذ نکرده وبنظر می رسد برای حل مشکلات فعلی بسته های عملیاتی و اجرایی را به میدان بیاورد و بگوید برای دهک‌های پایین جامعه چه کرده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه در مورد عملکرد وزیر فعلی راه و شهرسازی گفت: آقای آخوندی را در زمینه برنامه ریزی حمل و نقل تحسین می کنم اما در بخش مسکن عمل کرده ایشان قابل قبول نیست.

وی افزود:همانطور که در بازار ارز و طلا شاهد برخی بحران ها بودیم اگر در بازار مسکن سیاستی اتخاذ نشود که بتواند شرایط را کنترل کند در آینده شاهد بحران آفرینی هایی خواهیم که معضل سیاسی ،اجتماعی و امنیتی خواهیم بود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آخوندی مسکن بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۱۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان

‌به گزارش خبرنگار مهر، سید عماد شاهرخی روز دوشنبه در جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تأکید بر رعایت تناوب کشت در دیمزارها، اظهار داشت: اگر بتوانیم کشت کاملینا را به‌عنوان جایگزین در دیمزارها توسعه بدهیم علاوه بر تأمین روغن موردنیاز کشور اقتصاد کشاورز هم تأمین می‌شود.

افزایش تولید سیب، انار و زردآلو

وی به تولید سیب قبل از دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: میزان تولید سیب قبل از دولت سیزدهم ۶۵ هزار تن بود درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار تن رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، بیان کرد: میزان تولید انار قبل از دولت سیزدهم ۵۵ هزار تن بود و در دولت سیزدهم این رقم به ۷۰ هزار تن افزایش پیدا کرد.

شاهرخی به تولید زردآلو در استان هم اشاره کرد و گفت: میزان برداشت سالانه زردآلو از باغات استان تا قبل از دولت سیزدهم دو هزار و ۵۰۰ تن بود، درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به دو هزار و ۷۰۰ تن افزایش پیدا کرد.

اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای لرستان

وی به میزان برداشت نخود از مزارع استان هم اشاره کرد و افزود: تولید نخود قبل از دولت سیزدهم ۱۶ هزار و ۵۲۷ تن بود درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به ۴۳ هزار و ۵۹۳ تن افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تولید کل حبوبات استان را قبل از دولت سیزدهم ۶۲ هزار و ۹۴۲ تن عنوان کرد و گفت: در دولت سیزدهم حجم تولیدات حبوبات به ۸۷ هزار و ۴۳۴ هزار تن افزایش پیدا کرد.

شاهرخی با اشاره به طرح جهش تولید در دیمزارها اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ سطح جهش تولید در دیمزارها ۲۷۰ هزار هکتار بود درحالی‌که سال ۱۴۰۱ این عدد به ۳۵۰ هزار هکتار افزایش پیدا کرد.

وی گفت: سطح زیر کشت در طرح جهش تولید در سال گذشته به ۳۷۰ هزار هکتار افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به جذب ادوات در طرح جهش تولید در دیمزارها هم اشاره کرد و افزود: سال ۱۴۰۱، ۲۵۵ دستگاه با اعتبار ۲۴۲ میلیارد ریال، سال گذشته ۵۳۲ دستگاه با اعتبار ۶۶۹ میلیارد ریال جذب شد که از لحاظ اعتباری ۱۷۷ درصد افزایش و از لحاظ تعداد دستگاه ۱۰۸ درصد افزایش داشته است.

افزایش محصولات کشاورزی

شاهرخی با اشاره به مبارزه با علف‌های هرز در سطح مزارع استان هم ادامه داد: امسال مبارزه با علف‌های هرز در سطح ۲۳۴ هزار هکتار انجام شده که نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: در ۱۰۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مبارزه با آفت سن انجام شد که نسبت به سال گذشته ۵۶ درصد رشد داشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه ۱۴۰۲-۱۴۰۱ شاهد افزایش ۱۴ درصدی محصولات کشاورزی بودیم، گفت: به دنبال این هستیم که تولیدات بخش کشاورزی ظرف برنامه پنج‌ساله ۲۵ درصد افزایش پیدا کند.

شاهرخی به افزایش تولید تخم‌مرغ در استان هم اشاره کرد و گفت: تولید تخم‌مرغ در دولت سیزدهم از هفت هزار تن به ۱۲ هزار تن رسیده و برنامه ما این است که تا پایان دولت این رقم به ۱۸ هزار تن برسد و استان در تولید تخم‌مرغ به خودکفایی برسد.

وی به احیا و مرمت ۸۰ قنات و بهره‌برداری از سه ایستگاه پمپاژ در دولت سیزدهم هم اشاره کرد و افزود: دو ایستگاه پمپاژ دیگر هم ظرف دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان احیای ۲۳۹ واحد راکد و بهره‌برداری از ۳۳۰ پروژه بخش کشاورزی را از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در لرستان عنوان کرد و گفت: برنامه ما این است که طی یک برنامه ۵ ساله لرستان را به قطب تولید ماهیان خاویاری کشور تبدیل کنیم.

کد خبر 6098821

دیگر خبرها

  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • عملکرد بانک مسکن در طرح «نهضت ملی مسکن » قابل تحسین است
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ با ۶ میلیارد در منطقه ۲۱ ملک بخرید+ جدول
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن