Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی کورانی فر در آیین آغاز عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی ۲۵۰ تختخوابی گهر دورود با اشاره به ضرورت تسریع در تکمیل بیمارستان فوق تخصصی دورود و ارائه خدمات درمانی در این شهرستان اظهار داشت: شهرستان دورود سومین شهر پرجمعیت لرستان است که جمعیت آن رو به افزایش است.

وی با بیان اینکه به واسطه وجود ریل در دورود، به طور میانگین سالانه ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از طریق راه آهن در این شهرستان تردد دارند گفت: وجود کارخانجات بزرگ در این شهرستان ظرفیت هایی این شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار دورود عنوان کرد: در تابستان ها نیز حداقل ۳۰ هزار نفر به دریاچه گهر در این شهرستان تردد دارند.

کورانی فر با اشاره به زلزله خیز بودن شهرستان دورود گفت: منطقه سیلاخور منطبق بر گسل زاگرس مرکزی است، در توپوگرافی منطقه تغییراتی به واسطه زلزله بزرگ سیلاخور ایجاد شده است و موقعیت جغرافیایی دورود باعث شده تا در مواقع بحران به صورت معین به شهرهای دیگر خدمات رسانی کند و همه این ها ضرورت تسریع در احداث این بیمارستان را می رساند.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم این بیمارستان که کلنگ زنی آن با حضور وزیر بهداشت صورت گرفته اورژانسی احداث شود گفت: یکی از مشکلات حوزه سلامت بحث طولانی شدن پروژه های بیمارستانی است.

فرماندار دورود ادامه داد: بیمارستان آیت الله بروجردی امروز وارد یازدهمین سالگی خود می شود، بیمارستان الیگودرز بالای ۲۰ سال طول کشیده و امیدواریم بیمارستان دورود خط شکن شود و این تاخیر را از بین ببرد.

کورانی فر با تاکید بر ضرورت ارتقای مجتمع آموزش عالی شهرستان دورود به دانشکده بیان داشت: این امر طبیعتا زمینه تبدیل بیمارستان را به آموزشی فراهم می کند و می تواند در تربیت نیرو برای منطقه موثر باشد.

وی با تاکید بر راه اندازی بخش آنژیوگرافی در دورود گفت: بسیاری از مرگ و میرهای دورود ناشی از بیماری های قلبی و عروقی است، امیدواریم بخش آنژیوگرافی انجام شود.

فرماندار دورود با تاکید بر اینکه کمبود دارو و تجهیزات پزشکی در شهرستان داریم، گفت: کمبود پزشک عمومی برای خدمات اورژانسی، پرداخت نشدن معوقات پرسنل شبکه بهداشت و درمان و پزشکان، مناطق محروم از دیگر مشکلات این شهرستان است.

کد خبر 4343747

منبع: مهر

کلیدواژه: مراکز درمانی بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر گرگان شهرکرد بیرجند مشهد خطبه های نماز جمعه یاسوج آتش سوزی شیراز سانحه تصادف خرم آباد مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۲۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود.

عباس گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پروژه کارخانه شیرخشک بروجرد یکی از پروژه‌های راهبردی است که با پیگیری‌های چندساله به ثمر نشست و در اسفندماه سال ۱۴۰۰ فاز اول آن به بهره‌برداری رسید.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه در ابتدا تحت عنوان خوراک کودک ۳۱ سال در حد یک ستون، سقف و تیرچه بلوک رها شده بود و بعد از ۳۱ سال در دستور کار فروش قرار گرفت که با پیگیری‌های مستمر و مذاکرات متعدد با وزرای وقت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موفق شدیم مصوبه احیای کارخانه را اخذ کنیم.

نماینده مردم بروجرد در مجلس اضافه کرد: با سرمایه‌گذاری شرکت تامین اجتماعی کشور (شستا) فاز اول آن در سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری رسید که روزانه ۲۰۰ تن شیر را فرآوری می‌کند.

گودرزی بیان کرد: در فاز دوم که هم اکنون در حال اجرا است ظرفیت آن به ۵۰۰ تن و در فاز سوم به ۱۰۰۰ تن خواهد رسید و در فازهای بعدی سایر محصولات در رابطه‌ با مواد اولیه در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: این پروژه ظرفیت توسعه در تولید محصولات مختلف را داشته و یکی از نکات مهمی که در این پروژه وجود دارد این است که ۹۰ درصد شیرهای دریافتی به پساب تبدیل می‌شود که با توجه به هماهنگی‌های بین شرکت و شهرداری بروجرد مقرر شد که پساب با پمپاژ و انتقال جهت آبیاری فضای سبز حاشیه کمربندی مورد استفاده قرار گیرد که مکملی برای زحمات شهرداری در توسعه فضای سبز خواهد بود.

نماینده مردم بروجرد در مجلس ادامه داد: این پروژه یکی از زیرساخت‌های ارزشمندی است که همواره استعداد رشد، تعالی و توسعه در آن وجود دارد.

گودرزی اظهار کرد: کارخانه شیرخشک بروجرد یکی از افتخارات شهرستان محسوب می‌شود و زمینه ساز توسعه دامپروری در شهرستان است که یکی از مزیت‌های استان ما محسوب خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شیر مورد نیاز از استان‌های دیگر تامین می‌شود اگر در شهرستان دامپروری توسعه پیدا کند در قیمت تمام شده تاثیر بسزایی خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پروژه «مرغ لاین» در میامی افتتاح می‌شود
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • تصویری از آلودگی کارخانه سیمان در دورود
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • اعضای شوراها از دخالت دادن تفکرات سیاسی پرهیز کنند
  • ساختمان اورژانس، پد آشیانه بالگرد و سوله بحران ساخته می‌شود