Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-26@19:31:54 GMT

بیکسبی؛ بهترین فناوری در حوزه هوش مصنوعی

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۱۳۲۷۷

بیکسبی؛ بهترین فناوری در حوزه هوش مصنوعی

ایتنا - سامسونگ تمام تلاش خود را برای توسعه بیکسبی به کار بست تا جایی که حالا بیکسبی توانست رتبه نخست را در حوزه هوش مصنوعی به خود اختصاص دهد.
دستیار صوتی بیکسبی سامسونگ در حوزه هوش مصنوعی از سایر دستیارهای صوتی مشابه خود نمره بالاتری گرفت و صدرنشین جدول همتایان خود شد.

به گزارش سرویس بخش نرم‌افزار از ایسنا، شاید دستیار صوتی و هوشمند بیکسبی سامسونگ یکی از آنهایی نباشد که شما در فهرست بهترین و قدرتمندترین دستیارهای صوتی بگنجانید، اما جالب است بدانید در تازه‌ترین رده بندی انجام شده، بیکسبی سامسونگ بهترین و نخستین فناوری در حوزه هوش مصنوعی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از آنجایی که در سال‌های اخیر فناوری‌های نوین همچون هوش مصنوعی پیشرفت‌های عظیمی بخصوص در حوزه گوشی‌های هوشمند داشته‌اند، حالا به نظر می‌رسد که رده‌بندی دستیارهای صوتی و هوشمند که بازار تکنولوژی را تحت سلطه خود قرار داده‌اند، می‌تواند به شرکت‌های تولیدکننده محصولات جدید کمک بسزایی در تصمیم‌گیری، انتخاب و توسعه این فناوری‌های نوین کند.

چراکه این روزها شرکت‌های تولیدکننده به منظور حفظ رقابت‌پذیری و افزایش سهم خود در بازار و درنهایت رشد درآمد و سودآوری‌های خود می‌خواهند با حداقل ریسک‌پذیری در ساخت و توسعه محصولات خود، از آن دسته از فناوری و گجت‌هایی استفاده کنند که بیشتری بازده و بهترین عملکرد و بالاترین میزان رضایت کاربران و مشتریان را دارد.

سامسونگ از دستیار صوتی هوشمند خود در کنار معرفی گوشی هوشمند و پرچمدار گلکسی اس ۸ رونمایی کرد و در ابتدای کار موجبات رضایت و خشنودی کاربران آن را فراهم نکرد اما  تمام تلاش خود را برای توسعه بیکسبی به کار بست تا جایی که هم اکنون بیکسبی توانست رتبه نخست را در حوزه هوش مصنوعی به خود اختصاص دهد.

در اوایل سال جاری ۲۰۱۸ میلادی بود که سامسونگ اعلام کرد بیکسبی کاربران بسیار زیادی را به خود جلب کرده است، به گونه‌ای که می‌خواهد آن را تبدیل به هوشمندترین و قدرتمندترین دستیار صوتی جهان کند. از دیگر رقبای قدرتمند دستیار صوتی بیکسبی سامسونگ می‌توان به السکای آمازون، گوگل اسیستنت، بیکسبی سامسونگ و سیری اپل اشاره کرد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: دستیار صوتی سامسونگ بیکسبی هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۳۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر دهقانی در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه جدی دولت برای توسعه فناوری هوش مصنوعی افزود:با حمایت و پیگیری جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی امسال شاهد ارتقای جایگاه، کاربرد‌ها و رتبه ایران در هوش مصنوعی خواهیم بود و سرعت این توسعه افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای کاربردی‌سازی مقالات علمی و مقاله‌های این حوزه افزود: رتبه تولید علم عموماً به تعداد مقالات علمی و ضریب تأثیر آنها ارجاع داده می‌شود. برای آن‌که بتوانیم تولیدات علمی و پژوهش‌ها را کاربردی کنیم به زیرساخت‌ها و سخت‌افزار‌های پیشرفته، قانون‌گذاری یا تنظیم‌گری و حمایت‌های عملی و اجرایی نیاز داریم.

دکتر دهقانی با اشاره به راه اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و نقش آفرینی شورای راهبری فناوری هوش مصنوعی با هدف توسعه کاربرد‌های این فناوری به دست مردم عنوان کرد: ایجاد بستر و زمینه توسعه زیرساخت‌ها و امکانات کاربری هوش مصنوعی از اهداف اصلی این مرکز ملی است، به طوری که بخش خصوصی بتواند با استفاده از امکانات و کاربری سخت‌افزارها، توسعه ابزار‌ها و کاربرد‌های هوش مصنوعی را محقق کند. بخش خصوصی در این امر نقش آفرینی خواهد کرد و زیرساخت‌های پردازشی و پایگاه‌های داده‌ای بزرگ را فراهم می‌کند. داده از مهم‌ترین ابزار‌هایی است که کمک می‌کند جریان کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف پزشکی، ارتباطات و مالی و دیگر حوزه‌ها شکل گیرد.

وی با اشاره به تمرکز جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی بر توسعه و کاربردی سازی این فناوری گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال از نظر عملیاتی و اجرایی شدن کار‌های کاربردی سال پرباری باشد تا کشور هم از نظر رتبه کاربرد هوش مصنوعی سریع‌تر ارتقای پیدا کند.

دیگر خبرها

  • آمادگی هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی
  • صنعت نشر هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی آماده می‌شود
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد