Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وب سایت phonearena، اپلیکیشن مسیریاب و موقعیت‌یاب ویز که توسط شرکت گوگل توسعه داده شده است، از این پس می‌خواهد قابلیت جدیدی را به مسیریابی خود بیفزاید تا کاربران بدین وسیله بتوانند احتمال بروز تصادف خودرویی را تشخیص دهند، محل استقرار نیروهای پلیس راهنمایی و رانندگی را بیابند و میزان ترافیک راه‌های مختلف را شناسایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش امتداد نیوز به نقل از ایسنا، گزارش‌های منتشره حاکی است که گوگل قصد دارد با جمع‌آوری و گردآوری داده‌های مربوط به موقعیت جغرافیایی کاربران، به تکمیل پلت‌فرم مسیریابی خود بپردازد.

اضافه شدن این قابلیت به اپلیکیشن ویز می‌تواند برای بسیاری از رانندگان و کاربران این برنامه که به منظور پیدا کردن مناسب‌ترین مسیر از آن استفاده می‌کنند، بسیار مفید و کاربردی باشد.

در صورتی که چنین قابلیتی به اپلیکیشن ویز اضافه شود، کاربران قادر خواهند بود زمان، مکان و نوع وسائل نقلیه‌ای که موجب بروز تصادف شده‌اند، را مشاهده کرده و به اطلاعات آن دسترسی پیدا کنند. این امر می‌تواند به رانندگان در پیش‌بینی مسیر بدون تصادف کمک بسزایی کند.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۵۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در آخرین شماره از فصلنامه این سازمان، گزارش شاخص‌های آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات مربوط به پاییز ۱۴۰۲ را منتشر کرده است که بر اساس این گزارش، کل مکالمه‌های شبکه سیار ۸۰,۴۵۸,۰۹۸,۴۹۷ دقیقه اعلام شده است که نسبت به سه ماه سوم سال ۱۴۰۱، ۴۷/‏۵ درصد رشد داشته است و سهم بازار مکالمه اپراتورهای همراه اول ۶۷ درصد، ایرانسل ۳۱ درصد و رایتل ۲ درصد است.

همچنین بر اساس این گزارش متوسط مکالمه ماهانه به ازای هر کاربر در سه ماه سوم سال ۱۴۰۲، ۰۱/‏۱۷۸ دقیقه است که نسبت به سه ماه سوم سال ۱۴۰۱، ۱/۹۷ درصد رشد داشته است، و سهم اپراتورها از ترافیک مکالمات به شرح زیر است.

بر اساس این گزارش کل پیامک‌های شبکه سیار ۱۱۷,۵۰۴,۸۳۶,۵۸۸ دقیقه است که سهم بازار اپراتورها از پیامک همراه اول ۸۴ درصد، ایرانسل ۱۳ درصد و رایتل ۳ درصد است و متوسط پیامک ماهانه به ازای هر کاربر ۲۶۰ است و سهم پیامک‌های ورودی، خروجی و درون شبکه به شرح زیر است.

آمار ترافیک مکالمه ورودی و خروجی در حوزه تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران مشخص شده به این ترتیب که بیشترین آمار ترافیک مربوط به مکالمه درون شبکه ای درون استانی است و مکالمه خروجی به سمت اپراتورهای ثابت در رتبه دوم این ترافیک قرار دارد و مکالمه خروجی به سمت اپراتورهای سیار، مکالمه ورودی بین الملل و همچنین مکالمه خروجی بین الملل در کمترین آمار ترافیک را شامل می‌شوند.

سهم بازار مشترکین اپراتور همراه اول ۵۳ درصد، ایرانسل ۴۳ درصد و رایتل ۴ درصد است و همچنین خطوط فعال دائمی تلفن همراه از تابستان سال ۱۳۹۹ تا پاییز سال ۱۴۰۲ در هر سه اپراتور سیر صعودی داشته است.

کد خبر 6094333 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • هشتگ «شکایت_از_بی_بی_سی» در حال پرتکرار شدن است
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را تهدید می‌کند
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران
  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند