Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بازسازی و بهسازی خوابگاه‌های این دانشگاه در فصل تابستان خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، صالح مقدم با اشاره به اجرای طرح‌های بهسازی و بازسازی در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: فصل تابستان فرصت مغتنمی است تا بتوانیم وضعیت رفاهی خوابگاه‌ها را به گونه‌ای ارتقا دهیم که در طول سال تحصیلی دانشجویان از امکانات و تسهیلات خوابگاهی با کیفیت بهتری برخوردار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تشریح آخرین اقدامات انجام شده برای ارتقاء کیفی و بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی در فصل تابستان خاطر نشان کرد: علیرغم محدودیت‌های مالی موجود، با موافقت هیات رئیسه دانشگاه و تأمین اعتبار لازم، کار بازسازی و بهسازی خوابگاه‌های دختران (بهارستان ۲ و ۳)، و خوابگاه بوستان پس از اتمام امتحانات دانشجویان در خردادماه سال جاری، آغاز شد تا در فرصت اندک بتوانیم پیش از شروع سال تحصیلی آن را به اتمام برسانیم.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این مدت، برنامه سم‌پاشی، رنگ و تعویض موکت‌های خوابگاه‌های دخترانه بهار ۲و۳ به اجرا خواهد رسید و بازسازی کامل خوابگاه پسرانه بوستان که شامل تعویض و نوسازی لوله‌های آب گرم و سرد شوفاژها، سیستم‌های فاضلاب، رنگ تمام فضاها، تعویض موکت‌ها، بهسازی موتورخانه تاسیسات و ... است، انجام خواهد شد.

مقدم افزود: به دلیل محدودیت در فضاهای خوابگاهی طبق آیین‌نامه خوابگاه‌ها در فصل تابستان طرح اسکان کارورزان در اولویت خواهد بود و در صورت ظرفیت مازاد، دانشجویان دوره‌های دکتری تخصصی و ارشد که در مراحل آخر پایان‌نامه‌های آزمایشگاهی هستند با اخذ هزینه بسیار محدودی برای وعده‌های صبحانه، ناهار، شام، نقلیه و خوابگاه در اولویت دوم اسکان تابستانی قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به اینکه اداره خوابگاه‌ها همانند سال‌های گذشته میزبان دانشجویان دانشکده‌های اقماری است که برای گذراندن کارآموزی‌های تخصصی به بیمارستان‌های تخصصی مشهد معرفی شده‌اند تصریح کرد: ایام تابستان فرصت مغتنمی است تا بتوانیم خوابگاه‌هایی را که نیازمند تعمیرات اساسی بودند برای سال تحصیلی جدید آماده کنیم تا وضعیت رفاهی خوابگاه‌ها را به گونه‌ای ارتقا دهیم که در طول سال تحصیلی دانشجویان از امکانات و تسهیلات خوابگاهی کیفی‌تری بهره‌مند شوند.

مدیردانشجویی دانشگاه در پایان عنوان کرد: در حال حاضر ساماندهی انبار تابستانی لوازم دانشجویان و دسته‌بندی براساس روش ۵s در خوابگاه‌های دانشجویی درحال اجراست.

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۵۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از کل آمار گزش توسط سگ‌ها، ۱۵ درصد گزش با سگ‌های ولگرد بوده است.
زهرا نهبندانی گفت: در سال گذشته حدود ۳۷۱ هزار حیوان گزیدگی در کشور گزارش شده است که از این میزان ۲۰ هزار و ۵۶۹ مورد حیوان گزیدگی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اتفاق افتاده است.

او افزود: از کل آمار گزش توسط سگ‌ها، ۱۵ درصد گزش با سگ‌های ولگرد بوده است به طوری که در سال گذشته، ۲۱۴۵ مورد حیوان گزیدگی با سگ ولگرد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ثبت شده که ۱۰۶۳ مورد آن فقط در شهر مشهد اتفاق افتاده است.

رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه گزش توسط سگ‌های ولگرد بیشتر در حاشیه شهر و روستا‌ها و شهرک‌های اطراف مشهد اتفاق افتاده است، گفت: ۵۰ درصد گزش توسط سگ‌های ولگرد در افراد زیر ۱۵ سال گزارش شده است.

نهبندانی افزود: در سال گذشته با پیگیری‌های خوب صورت گرفته در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موردی از مرگ هاری انسانی نداشته‌ایم.

او با مقایسه آمار حیوان گزیدگی در سال ۱۴۰۲ با سال ۱۴۰۱گفت: تعداد موارد حیوان گزیدگی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۴۵۰۰ مورد افزایش نشان می‌دهد، اما تعداد گزش با سگ‌های ولگرد تغییر نکرده است.

رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهدافزود: مهمترین اقدام در هنگام رویارویی با سگ‌های ولگرد سعی در دوری و عدم مزاحمت برای آنها است و لازم است با سامانه ۱۳۷تماس گرفته و حضور سگ‌های ولگرد گزارش شود.

 

دیگر خبرها

  • افتتاح خوابگاه دانشجویی پنجاه واحدی پسرانه دانشگاه سمنان
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی در سمنان با حضور وزیر علوم
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • از آخرین وضعیت ثبت نام وام شهریه تا نقل و انتقال دانشجویان
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • اعلام زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی
  • زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
  • سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد