Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@03:27:59 GMT

پیوند کلیه مبتلایان به هپاتیت امکان پذیر شد

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۱۶۳۳۸

پیوند کلیه مبتلایان به هپاتیت امکان پذیر شد

تهران – ایرنا – مطالعات جدید محققان دانشگاه سینسیناتی در آمریکا نشان می دهد از این پس بیماران مبتلا به هپاتیت C که نیازمند پیوند کلیه باشند می توانند از اهدا کننده مبتلا به هپاتیت C کلیه دریافت کنند.

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، امکان دریافت کلیه از یک فرد آلوده به ویروس هپاتیت سی (HCV) به یک بیمار نیازمند کلیه مبتلا به HCV، زمان انتظار برای اهدا کننده و همچنین هزینه های درمان را کاهش می دهد و می تواند در نجات بیماران موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این حالت پزشکان پس از پیوند کلیه، درمان هپاتیت را آغاز می کنند.
این مطالعه نشان می دهد درمان هپاتیت C در سال های اخیر با توجه به ارایه راهکارهای جدید و داروهای موثر، پیشرفت چشمگیری داشته و عوارض جانبی کمتری دارد.
حدود 15 درصد از بیمارانی که دیالیز می شوند، مبتلا به ویروس هپاتیت C هستند و امکان دریافت از اهداکننده آلوده، مدت زمان دیالیز و میزان استفاده از داروهای مختلف را کاهش می دهد و از این طریق در طول عمر بیمار نقش دارد. کمبود اعضای پیوندی مهمترین مانع در درمان بیماران نیازمند اعضا است.
محققان بر این باورند پیوند کلیه اهداکننده آلوده به ویروس هپاتیت به بیمار سالم نیز می تواند موفقیت آمیز باشد، ولی نیازمند مطالعات بیشتر است.
به التهاب کبد هپاتیت گفته می شود. التهاب کبد می تواند به فیبروز، سیروز یا سرطان کبد منجر شود. ویروس هپاتیت مهمترین عامل بروز این بیماری است ولی عفونت های دیگری مانند مواد سمی (مصرف الکل و مواد مخدر) و بیماری های خود ایمنی نیز جزء دلایل هپاتیت محسوب می شوند.
تاکنون پنج ویروس اصلی هپاتیت شناخته شده است که به عنوان هپاتیت نوع A، B، C، D و E شناخته می شوند. احتمال سیروز کبدی و سرطان در دو نوع B و C بیشتر است. هپاتیت نوع A و E معمولا بر اثر مصرف آب و غذای آلوده ایجاد می شوند. هپاتیت نوع B، C و D معمولا نتیجه تماس با مایعات آلوده بدن هستند.
دریافت خون آلوده، تماس با تجهیزات آلوده، انتقال از مادر به نوزاد و تماس جنسی کنترل نشده مهمترین روش های انتقال این ویروس کشنده هستند. این بیماری می تواند با علایمی چون یرقان (زردی پوست و چشم)، تیرگی ادرار، خستگی مزمن، تهوع، درد و استفراغ همراه باشد یا بدون هیچ علامت اولیه ای بروز کند.
نتایج این مطالعه در نشریه آنلاین Annals of Internal Medicine منتشر شده است.
علمی (6) ** 9259

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي هپاتيت پيوند كليه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۶۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توخل: رسیدن به فینال امکان‌پذیر است/ کیم بیش از حد طمع کرد
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!