Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل گفت: ما در دو حوزه بهسازی بافت فرسوده و توسعه حمل و نقل عمومی می‌توانیم از منابع دولتی استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، «علیرضا پوستی» در جلسه کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اردبیل، اظهار کرد: شورا و شهرداری اردبیل در این دو حوزه تلاش می‌کند تا از اعتبارات ملی استفاده کند و در سایر حوزه‌های عمرانی و خدماتی شهرداری با استفاده از منابع درآمدی و بودجه پیش‌بینی شده تلاش می‌کند کا را به نحو احسن به پیش برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی محدودیت فصل کاری را در اردبیل یادآور شد و خاطرنشان کرد: ما برای فعالیت‌های عمرانی دوره کوتاه فصل کاری را شاهد هستیم و از همین‌رو شورا و شهرداری مصمم هستند تا از این فرصت محدود به بهترین نحو در اجرا و عملیاتی کردن برنامه‌ها و پروژه‌های عمرانی و خدماتی استفاده کنند.

رئیس شورای شهر اردبیل با بیان این‌که نقطه به نقطه شهر اردبیل تبدیل به یک کارگاه عظیم عمرانی شده است، گفت: در هر کوچه و خیابان پروژه‌هایی را در حال اجرا داریم که به نظر می‌رسد خود مردم در این زمینه می‌توانند شایسته قضاوت کنند که شهر اردبیل به یک کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل شده است.

پوستی تصریح کرد: در فرصت باقی‌مانده از شرایط مساعد جوی استفاده خواهیم کرد تا برخی پروژه‌ها به فرجام رسیده و از نتیجه و ثمره آن عموم همشهریان استفاده کنند.

وی ادامه داد: ما در ابتدای سال برای همه طرح‌ها و پروژه‌ها پیش‌بینی‌ منابع و بودجه کرده‌ایم و قطعاً با توجه به نوسانات غیرعادی قیمت‌ها نیاز است شهرداری متمم بودجه‌ای را ارائه کند که قطعاً در متمم این کم و کاستی‌ها به نوعی جبران خواهد شد.

رئیس شورای شهر اردبیل همراهی صادقانه اعضای شورای شهر را با شهردار اردبیل در پیشبرد بهتر امور در کنار تأمین اعتبارات یادآور شد و گفت: در این زمینه تلاش بر این است تا کار به نحوی به پیش رود تا ما شرمنده مردم نشویم.

پوستی در مورد عدم حضور برخی اعضای شورای شهر در بازدید از پروژه‌های عمرانی و خدماتی شهرداری اردبیل خاطرنشان کرد: طبیعی است که برخی از اعضا به‌علت کار و دغدغه‌های دیگری که دارند در این بازدید حاضر نشدند و ما نظیر این شرایط را در جلسات شورا نیز شاهد هستیم که تعدادی به دلیل کار و ماموریتی که برایشان پیش‌ می‌آید مرخصی گرفته و یا از حضور در جلسات و بازدیدها عذرخواهی می‌کنند.

 وی ادامه داد: مهم این است که ما در انجام وظیفه نظارتی خود باید این بازدیدها را به شکل مرتب انجام دهیم که مصمم هستیم هر دو هفته یکبار این بازدیدها از تمامی پروژه‌های عمرانی شهر اردبیل انجام شود تا رصد امور و به سرانجام رسیدن پروژه‌ها مورد دقت نظر قرار گیرد.

رئیس شورای شهر اردبیل یادآور شد: ما اگر می‌خواهیم مجموعه شورابیل را برای رویدادهای کشوری و حتی جهانی آماده کنیم باید در گام اول این مجموعه بی‌نظیر را به شایستگی معرفی کنیم تا عموم هموطنان و خارج نشینان با این مجموعه آشنا شده و به دنبال آن سعی کنیم تا برخی رویدادهای مهم کشوری و جهانی را در این مجموعه بی‌نظیر برگزار کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام بافت فرسوده شوراي شهر منطقه اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۶۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • تخصیص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار به پروژه آب داجیوند
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!