Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-04@21:29:27 GMT

هشدار! پیش‌فروش جعلی سکه و خودرو

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۱۶۸۳۲

ساعت 24-مجرمان سایبری با طراحی سایت‌های جعلی به دنبال سرقت اطلاعات بانکی کاربران هستند

طاخیراً با توجه به افزایش برخی کالاهای سرمایه‌ای، برخی سوءاستفاده کنندگان فضای مجازی با طراحی و ایجاد سایت‌های جعلی و پیش‌فروش کالاهایی نظیر سکه، خودرو و نظایر آنها به قیمت پایین‌تر از بازار به کلاهبرداری از شهروندان اقدام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 کلاهبرداران با دریافت بیعانه از مشتریان به جمع‌آوری مبالغ هنگفتی در حساب‌های بانکی جعلی اقدام کرده و پس از مدتی مشتری متوجه می‌شود خبری از کالای خریداری شده نیست.

اخیرا گزارش‌هایی درباره کلاهبرداری‌هایی که در راستای پیش‌ فروش برخی از کالاهای سرمایه‌ای در فضای مجازی اتفاق افتاده، منتشر شد و از شهروندان خواسته شده زنگ خطر سایت‌های پیش‌ فروش کالاها را جدی بگیرند و برای هرگونه خرید در فضای مجازی حتما از فروشگاه‌های دارای ای‌نماد خرید کنند و به تبلیغات و فروشگاه‌های شبکه‌های اجتماعی که فاقد ای‌نماد هستند اعتماد نکنند.

بر این اساس درگاه‌های موجود در فروشگاه‌های تبلیغ شده در شبکه‌های اجتماعی احتمال فیشینگ بودن دارد و کاربران حتما مراقب باشند درگاه بانکی ارائه شده فیشینگ نباشد و کاربران برای جلوگیری از سرقت اطلاعات بانکی خود حتما از صفحه کلید مجازی جهت درج اطلاعات بانکی استفاده کنند.

مجرمان سایبری با طراحی سایت‌های جعلی به دنبال سرقت اطلاعات بانکی کاربران هستند که پس از در اختیار داشتن شماره کارت، رمز دوم، cvv۲ و تاریخ انقضای کارت از خریداران اینترنتی، کلاهبرداری می‌کنند.

یکی از راه‌های جلوگیری از فیشینگ درج صحیح ‌کد امنیتی است؛ هنگام وارد کردن کد امنیتی باید دقت شود که کد درج شده عکس نباشد و واقعی باشد و برای اطمینان از اصالت کد، کلید رفرش که سمت چپ کد طراحی شده را کلیک کرده و در صورتی که کد امنیتی تغییری نکرد یقین داشته باشند که جعلی است.

در این راستا از کاربران اینترنتی خواسته شده که سعی کنند همیشه آدرس سایت‌های بانکی و سایر سایت‌های مهم را شخصاً در آدرس بار تایپ کرده و از رفتن به لینک‌هایی که در سایت‌های مختلف و یا در شبکه‌های اجتماعی ارائه‌شده خودداری کنند و نسبت به استفاده از پروتکل https دقت و حساسیت بیشتری داشته باشند.

از سوی دیگر امروزه شاهد تبلیغات زیادی جهت فروش انواع محصولات در فضای‌ مجازی هستیم. متاسفانه بعضی مجرمین با سوءاستفاده از بستر شبکه‌های اجتماعی مانند تلگرام و یا اینستاگرام اقدام به ایجاد فروشگاه‌های اینترنتی کرده و پس از فریب افراد و دریافت وجه‌، از ارسال کالا خودداری می‌کنند لذا به شهروندان توصیه می‌کنیم برای خرید اینترنتی از سایت‌هایی استفاده کنید که نماد اعتماد الکترونیکی داشته باشند.

پلیس فتا با اعلام نمونه‌هایی از کلاهبرداری‌ها که از طریق فروشگاه‌هایی در شبکه اجتماعی تلگرام انجام شده اعلام کرده که خریداران مبلغ قابل توجهی را به شماره کارت بانکی فروشنده واریز کردند، اما پس از واریز وجه فروشنده پاسخگوی تعهدات خود نشده است.

براین اساس به خریداران توصیه‌شده به فروشگاه‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی‌ اعتماد نکنند زیرا هیچ تضمینی برای ارسال کالا وجود ندارد. برای خرید اینترنتی حتماً از سایت‌های معتبر و دارای نماد اعتماد الکترونیکی یا ای‌نماد استفاده کنند تا گرفتار مجرمین سایبری نشوند.

گاهی کلاهبرداران با ساخت درگاه‌ جعلی بانک، اقدام به سرقت اطلاعات بانکی قربانیان می‌کنند. کاربران باید دقت داشته باشند که سیستم پرداخت الکترونیکی همه بانک‌ها از پروتکل ssl استفاده می‌کنند، این پروتکل جهت انتقال داده‌ها بین سایت و کاربر به صورت رمزنگاری شده است و با عبارت //:https در کنار آدرس مشخص می‌شود لذا ابتدا از وجود https مطمئن سپس اطلاعات خود را در درگاه بانکی وارد کنند.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه

تقاضیان دنا پلاس اتوماتیک با اولویت بهار ۱۴۰۳ سامانه یکپارچه، می‌توانند طی ۱۰ روز یا تا زمان تکمیل ظرفیت، نسبت به انتخاب خودرو‌های دنا پلاس اتوماتیک با تحویل ۹۰ روزه یا مهر ۱۴۰۳؛ تارا اتوماتیک تحویل ۹۰ روزه یا شهریور ۱۴۰۳ و همچنین رانا پلاس با تحویل ۹۰ روزه اقدام کنند.

این طرح بعد از ارسال پیامک برای متقاضیان فعال می‌شود و آنها می‌توانند در سامانه یکپارچه ثبت نام کنند. براساس این طرح خودروی دنا پلاس اتوماتیک با تحویل ۹۰ روزه یا تحویل مهر ۱۴۰۳ عرضه شده است. در تحویل ۹۰ روزه مشتریان باید مبلغ ۷۰۰ میلیون و ۱۳۴ هزار تومان واریز کنند. در تحویل مهرماه پیش پرداخت مشتریان ۳۵۰ میلیون و ۶۷ هزار تومان است

 
همچنین در این طرح گزینه‌های دیگری برای متقاضیان دنا پلاس اولویت بهار ۱۴۰۳ گذاشته شده است. بر مبنای آن مشتریان می‌توانند خودروی تارا اتوماتیک ۹۰ روزه با پرداخت ۶۸۹ میلیون و ۹ هزار و ۹۰۰ تومان را انتخاب کنند. در تحویل شهریور ماه تارا اتوماتیک نیز فرد باید ۳۴۴ میلیون و ۶۵۴ هزار و ۹۰۰ تومان پیش پرداخت کند.

همچنین در این طرح فروش رانا پلاس با تحویل ۹۰ روزه پیشنهاد شده است. متقاضیان برای تحویل این خودرو باید ۴۵۷ میلیون و ۷۴۳ هزار و ۶۰۰ تومان پرداخت کنند.

به اطلاع نمایندگی‌های محترم میرساند شرایط انتخاب و واریز وجه به تعداد محدود برای متقاضیان خودرو دنا پلاس اتوماتیک با اولویت‌های بهار ۱۴۰۳ سامانه یکپارچه، مطابق جدول ذیل ایجاد شده است؛ لذا متقاضیان فوق میتوانند طی مدت ۱۰ روز یا زمان تکمیل ظرفیت با مراجعه به سایت فروش اینترنتی ایران خودرو نسبت به واریز وجه اقدام نمایند.

زمان فعالسازی این بخشنامه بر روی سایت esale.ikco.ir بعد از ارسای پیامک از سوی ایران خودرو خواهد بود.

منبع: جماران

tags # ایران خودرو سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • ساعت پخش زنده بازی رم و بایرلورکوزن از تلوزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • مشاور املاک جاعل در اردبیل بازداشت شد