Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-03@15:23:46 GMT

آدامس های قاچاقی نخرید!

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۱۷۵۸۶

آدامس های قاچاقی نخرید!

کلیه آدامس‌های خارجی که به فراوانی در ویترین مغازه‌های سطح شهر عرض اندام می‌کنند، قاچاق هستند و فقط یک مورد با برند " تریدنت" که میزان واردات آن محدود است، مجوز رسمی برای واردات دارد.

به گزارش صدای ایران از ایسنا، قیمت آدامس‌های خارجی که همه آنها به صورت قاچاق به کشور وارد می‌شود تا ۵۰ درصد افزایش یافته و نظارتی از سوی مسئولان در برخورد با عرضه و فروش آنها صورت نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با توجه به شرایط پیش آمده در بازار محصولات غذایی خارجی که شاهد افزایش قیمت هستیم، محصولاتی همچون شکلات، کاکوئو و آدامس‌های وارداتی بازار آشفته‌تری دارند که نظارتی بر توزیع و عرضه آنها وجود دارد و مسئولان ذیربط هم وظیفه را از خود سلب کرده و توپ را به زمین مشتریان می‌اندازند و می‌گویند" کالای قاچاق نخرید"!

در مورد آدامس‌های قاچاق شرایط به گونه‌ای است که در مورد برخی برندها شاهد افزایش ۵۰ درصدی قیمت هستیم؛ به طور مثال بسته آدامسی که تا پیش از این ۸۰۰۰ تومان فروخته می‌شد اکنون به ۱۲ هزار تومان رسیده است.

در عین حال این محصولات وارداتی قاچاق که به راحتی در واحدهای فروش، عرضه می‌شوند نه برچسب قیمتی دارند و نه نظارتی جهت جلوگیری از فروش و بازار این حوزه به حال خود رها شده است.

درباره بازار این محصول پر مصرف که با مشکل بهداشتی و قیمت مواجه است، رییس انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات به ایسنا گفت: فقط یک مورد آدامس خارجی با برند " تریدنت" که میزان واردات آن محدود است، به صورت رسمی وارد می‌شود و سایر آدامس‌های وارداتی قاچاق به شمار می‌رود.

جمشید مغازه‌ای اظهار کرد: آدامس‌های تولید داخل افزایش قیمتی نداشته‌اند و افزایش قیمت آدامس صرفا مربوط به آدامس‌های خارجی است که به صورت قاچاق به کشور وارد می‌شوند.

رییس انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات در پاسخ به این‌که آدامس‌های وارداتی قاچاق معمولا از کف بازار ترکیه و امارات متحده عربی از طریق مسافری یا از مبادی غیررسمی به کشور وارد می‌شود، گفت: به جز یک مورد آدامس که برند آن هم مشخص است و به تعداد محدود مجوز واردات دارد، کلیه آدامس‌های وارداتی به کشور قاچاق هستند که باید نسبت به مقابله با عرضه و فروش آنها اقدام شود.
با توجه به شرایطی که در بازار فروش محصولات وارداتی قاچاق پیش آمده که مشتریان خاص خود را نیز دارد، سوال اساسی این است که لزوما جایگاه نهادهای نظارتی کجاست؟ آیا صرفا با درخواست از مردم در راستای عدم خرید محصولات قاچاق که به راحتی در واحدهای فروش عرضه می‌شوند، وظیفه از مسئولان سلب می‌شود و نباید در این خصوص اقدام جدی صورت گیرد؟ همچنین چرا محصولات خارجی بدون درج برچسب قیمت با ارقامی قابل تامل در کنار محصولات تولید داخل به فروش می‌رسند و هیچ دستگاه و نهادی خود را ملزم به برخورد جدی در این خصوص نمی‌بیند!؟

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ادامس خارجی گران فروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۷۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف سیگار خارجی قاچاق در مراغه

 سرهنگ فارسی گفت: در پی تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز و کنترل خودرو‌های عبوری مامورین یگان امداد فرماندهی انتظامی مراغه در یکی از محور‌های مواصلاتی به یک دستگاه سواری سمند مشکوک و آن را متوقف کردند.

وی ادامه داد: ماموران در بازرسی به عمل آمده از خودروی مذکور تعداد ۱۸ هزار و۴۰ نخ انواع سیگار خارجی قاچاق را کشف کردند.

 فرمانده انتظامی مراغه تصریح کرد: کارشناسان امر ارزش سیگار‌های مکشوفه را ۲۰۰ میلیون ریال برآورد کردند که در این رابطه خودروی سمند توقیف و یک نفر نیز دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضایی معرفی شد.

 سرهنگ  فارسی  با اشاره به اینکه برخورد با سودجویان و مقابله با قاچاقچیان به صورت مستمر در دستور کار پلیس این شهرستان قرار دارد از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعاً با شماره تلفن و سامانه پیامکی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ۵۰۰بوکس سیگار قاچاق در اردبیل کشف شد/جریمه ۴ میلیارد ریالی قاچاقی
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان
  • کشف سیگار خارجی قاچاق در مراغه
  • متقاضیان خودروهای خارجی بخوانند/ زمان دقیق عرضه خودروهای برقی اعلام شد + جزییات
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟
  • محکومیت ۶ میلیارد ریالی قاچاقی کود شیمیایی در مهران