Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-عضو کمیسیون شوراهای مجلس با اعلام افتتاح مرکز غیردولتی روزانه آموزشی و توانبخشی پویندگان مهر ایران مربوط به مبتلایان به اختلال اوتیسم با حمایت بنیاد بیماری‌های خاص، گفت: این مرکز به مبتلایان مذکور خدمات توانبخشی پزشکی و آموزشی ارائه می‌دهد و همینطور به خانواده‌های آنها آموزش‌های لازم داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروانه مافی از افتتاح مرکز غیردولتی روزانه آموزشی و توانبخشی پویندگان مهر ایران مربوط به مبتلایان به اختلالات اوتیسم با حمایت بنیاد بیماری‌های خاص خبر داد.

نماینده مردم تهران در این خصوص گفت: این مرکز به مبتلایان مذکور خدمات توانبخشی پزشکی و آموزشی ارائه می‌دهد و همینطور به خانواده‌های آنها آموزش‌های لازم داده می‌شود.

وی افزود: بدیهی است خانواده‌های این نوع بیماران به آموزش‌ها و کمک‌های زیادی نیاز دارند، همین دیروز یکی از خانواده‌های این بیماران در راهروی مجلس به مبلغ بالای گفتار درمانی که چیزی بالغ بر ۵ میلیون تومان است، اعتراض می‌کرد.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس خاطرنشان کرد: هیچ بنیاد و نهادی به این خانواده‌ها کمک مادی و آموزشی نمی‌کند.

وی ادامه داد: خانواده‌ها باید در جریان قرار بگیرند، مراکزی وجود دارد که به آنها با هزینه‌های کم خدمات می‌دهد و مجبور نیستند خدمات با هزینه بالا را متحمل شوند، مرکز پویندگان مهر با تاکید بر خدمات با قیمت مناسب تشکیل شده است. بنده هم افتخار دارم که عضو هیئت امنای این مرکز باشم و برای اولین بار در پیشنهاداتی که ارائه دادم مطرح کردم که مدرسه اوتیسم در این مجموعه ایجاد شود.

نماینده مردم تهران در ادامه با بیان اینکه ایجاد مدرسه در فضایی که بنیاد در اختیار این مجموعه قرار داده، برای خانواده‌ها خوشحال کننده است، گفت: دانش آموزانی که اوتیسم دارند اگر خوب آموزش ببینند دارای نبوغ خاصی هستند که می‌توانند به افرادی نامدار در دنیا تبدیل شوند.

وی یادآور شد: انیشتن و هانس کریستین اندرسن از افرادی بودند که از بیماری اوتیسم رنج می‌بردند و با آموزش‌های مناسب و لازم و البته به موقع توانستند به مراتبی چنین ارزشمند دست پیدا کنند.

پروانه مافی تاکید کرد: نبوغ ویژه این بچه‌ها باعث می‌شود به آنها و آموزششان توجه بیشتری داشته باشیم اما به دلیل هزینه‌های بالای آموزش آنها، گاهی مادر و گاهی پدر و یا هردوی آنها از نگهداری آنها شانه خالی می‌کنند و بار نگهداری آنها یا به دوش پدربزرگ مادربزرگ‌ها و یا مراکز مخصوص سپرده می‌شود، در حال حاضر در کهریزک کرج مجموعه‌ای وجود دارد که تعداد قابل توجهی از بچه‌های مبتلا به اوتیسم در آنجا رها شده‌اند.

وی ادامه داد: وجود این مسائل نشان‌دهنده این است که آموزش خانواده‌ها در این شرایط بیش از هرچیز ضرورت دارد، حاکمیت باید به خانواده‌هایی که ناخواسته بچه‌های بیماری را به دنیا آورده‌اند، کمک کند.

مافی با بیان اینکه افرادی که در شهرستان هستند مصیبت‌های بیشتری دارند، گفت: من به دوستان و خانواده‌هایی که فرزندان اوتیسم دارند بابت افتتاح این مجموعه تبریک می‌گویم چراکه ان‌شاالله با همکاری یکدیگر می‌توانیم مشکلات این بچه‌های مظلوم را حل کنیم.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اوتیسم اخبار مهم اخبار روز جدیدترین اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۸۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است

به گزارش قدس خراسان، جواد روحانی امروز ۴ اردیبهشت‌ماه، در سمینار اوتیسم با موضوع آشنایی با عوامل تاثیرگذار در اختلال اوتیسم و درمان اختلال آگاهی‌بخشی و بازگویی تجارب زیسته مادران و معلمان‌ که در دانشکده علوم‌تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما در مدارس خود آموزش واحدی برای نوآموزان و دانش‌آموزان اوتیسم نداریم. ده‌ها آموزش برای آن‌ها تعیین شده که با توجه به شرایط و توانمندی هر دانش‌آموز و سطح‌بندی طیف اوتیسم است.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است، عنوان کرد: اولین مدرسه اوتیسم در استان ۱۵ سال پیش با ۳۰ دانش‌آموز شروع به کار کرد. در دو، سه سال گذشته ۲۱۴ دانش‌آموز طیف اوتیسم داشتیم، سال گذشته ۳۲۰ نفر بودند و در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در سامانه ۴۲۵ نفر دانش‌آموز طیف اوتیسم ثبت شده است.

وی افزود: ۱۵ سال پیش یک مدرسه اوتیسم داشتیم که الان به ۱۰ مدرسه رسیده، ۵ مدرسه در مشهد و ۵ مدرسه در نیشابور، تربت جام، تربت حیدریه و سبزوار قرار دارد. در گناباد نیز ۷، ۸ دانش‌آموز شناسایی شدند و برای آن‌ها کلاس تشکیل شده است.

روحانی بیان کرد: بسیاری از خانواده‌ها این اختلال را پنهان می‌کنند و ممکن است مراجعه نکنند. شاید هزاران نفر دیگر هنوز در خانه‌ها هستند. قدم‌های خوبی در استان برای دانش‌آموزان طیف اوتیسم برداشته شده و در محتوای آموزشی پیشگام هستیم. اولین استانی هستیم که مرکز پیش‌دبستانی تخصصی و کودکستان استثنایی برای این گروه داریم.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه مهمترین چالش‌های ما در اختلال طیف اوتیسم پذیرش این دانش‌آموزان و نوآموزان است، تصریح کرد: چالش ما با والدین است که شاید پذیرشد این اختلال را نداشته باشند که بچه را نگه دارند به این امید که بهبود پیدا کنند. والدین و افراد جامعه باید تفاوت‌های فردی را بپذیرند و نگاه خود را تغییر دهند.

وی ادامه داد: نهادهای اجتماعی، نهادهای دولتی و غیر دولتی و شهرداری‌ها باید پارک‌های ویژه‌ای را مناسب‌سازی کنند و بخش سرگرمی برای افراد خانواده بگذارند. مبلمان شهری باید برای این دانش‌آموزان مناسب‌سازی شود. در زمینه ایاب و ذهاب مشکلاتی وجود دارد.

روحانی اضافه کرد: در زمینه محتوای آموزشی نیز هنوز نتوانستیم محتوای آموزشی خاص برای دانش‌آموزان تعریف کنیم و هنوز بر اساس محتواهای کم‌توان ذهنی آموزش می‌دهیم اما همکاران ما با تلاشی که داشتند کتاب‌هایی را تعریف کردند که آموزش تصویری دارد.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: دانشگاه فردوسی مشهد پیشنهاد دادند تفاهم‌نامه‌ای امضا شود و دانشجویان در درس آشنایی با دانش‌آموزان با نیازهای ویژه یا اختلالات رفتاری، بازدیدی از مدارس ما داشته باشند و با طیف اوتیسم آشنا شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • گشایش دو پایگاه سلامت در کیش
  • افتتاح ۲ طرح بهداشتی در جوین
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۳ مرکز جامع سلامت خانواده در همدان کلنگ‌زنی و افتتاح شد
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • راه اندازی نخستین درمانگاه تخصصی بچه های اوتیسم تا مهرماه