Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛  شرکت تکدانه با شرکت آبمیوه سازی کورو دانمارک قرارداد تولید مشترک آب میوه سن کویک و سن تا را که پیش از این به صورت قاچاق وارد کشور می شد را امضا کرد. محصولی که چندماهی است در کشور تولید می شود و به گفته ابراهیم رزاقی مدیرعامل و بنیانگذار شرکت کشت و صنعت تکدانه به زودی امکان صادرات آن به کشورهای دیگر فراهم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه شرکت کورو دانمارک با بیش از 70 سال سابقه در 60 کشور جهان کارخانه دارد و با شرکت های متعدد تولید آب میوه همکاری می کند، گفت:« شرکت کورو دانمارک پیش از انقلاب در ایران فعال بود و ما بعد از گذشت 40 سال از خروج این شرکت از ایران توانستیم برای همکاری مشترک و تولید آبمیوه سن کویک در ایران قرارداد امضا کنیم و سرمایه گذاری مشترک انجام دادیم و در آینده هم قرار است با این شرکت یک کارخانه مشترک تولید آبمیوه راه اندازی کنیم.»

او با بیان اینکه برای تولید محصول جدید در کارخانه تکدانه 180 نیرو جذب شده است، گفت:« راه اندازی این خط جدید تولید باعث شده که قیمت این محصول که به صورت قاچاق وارد می شود و حدود 30 هزار تومان بود به 18 هزار تومان کاهش پیدا کند و همچنین باعث ایجاد اشتغال و ارزش افزوده شود.»

رزاقی در ادامه به مشکلات صنعت تولید آبمیوه اشاره کرد و گفت:« متاسفانه برای واردات بخشی از مواد اولیه تولید آبمیوه ها با چالش رو به رو شده ایم و جلوی آن را گرفته اند و ثبت سفارش جدید انجام نشده است. جلوی واردات مواد اولیه ای مانند تکه های هلو، پرک پرتقال را گرفته اند و همین باعث شده است که برخی از خطوط کارخانه های تولید آبمیوه تعطیل شود. الان در کارخانه خود ما 25 روز است که دو خط تولید آبمیوه پرتقال قوطی و هلو قوطی، تعطیل شده است.»

او مشکل دیگر را تامین قوطی های فلزی نوشیدنی ها عنوان کرد و گفت:« دو سال پیش قوطی های مورد نیاز کارخانه را از کره وارد می کردیم اما چون شرکت کاوه در این زمینه سرمایه گذاری و فعالیت کرد، قرار شد که نیاز داخل از طریق این شرکت تامین شود ولی حالا این شرکت به کارخانه قوطی لازم را نمی دهد و اعلام می کنند که واردات مواد تولید قوطی بامشکل رو به رو شده است و نمی توانند نیاز شرکت ها را تامین کنند.»

او با اشاره به اینکه باید پیش از تصمیم گیری و اجرای هر سیاست اقتصادی، بررسی های دقیق صورت گیرد و با کارشناسان و فعالان اقتصادی مشورت صورت گیرد، می گوید:« تصمیم گیری های خلق الساعه و اجرای آن به واحدهای تولیدی آسیب و صدمه بسیاری وارد می کند؛ اگر دولت فکر می کند که برنامه اقتصادی درست است و باید اجرایی شود؛ نباید به یکباره تصمیم بگیرد و آن را اجرایی کند بلکه باید به واحدها اطلاع رسانی کند تا آن ها شرایط را برای اجرای آن دستورالعمل و مصوبه فراهم کنند.»

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران کارخانه ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۰۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنل خورشیدی چسبان ، تولید انرژی رایگان برای همه (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فرآیند تولید هواپیمای ترابری غول پیکر «ایلیوشین ایل-۷۶» (فیلم) فرآیند تولید موتور‌های فوق پیشرفته جنگنده F-۳۵ در کارخانه آمریکایی (فیلم) فرآیند جالب و دیدنی سوسیس گوشت در کارخانه مشهور کره‌ای (فیلم)

دیگر خبرها

  • فرآیند تولید دیگ و ماهیتابه با قوطی فلزی نوشابه توسط کارگران پاکستانی (فیلم)
  • پنل خورشیدی چسبان ، تولید انرژی رایگان برای همه (فیلم)
  • فرآیند تولید هواپیمای ترابری غول پیکر «ایلیوشین ایل-۷۶» (فیلم)
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی  
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • سوسیس‌های مرغ چگونه در کارخانه‌های مشهور تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • فرآیند تولید موتور‌های فوق پیشرفته جنگنده F-۳۵ در کارخانه آمریکایی (فیلم)