Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 عباس صبوری افزود: دستگاه‌های قضایی و انتظامی بیش از ۳۰ سال است که وظایف خود را در رابطه با مبارزه با عاملان و قاچاقچیان مواد مخدر انجام می‌دهند اما امروزه برای تحقق رویکرد اجتماعی مقابله با این معضل جهانی و ملی نیز داریم که سازمان‌های غیردولتی فعال‌تر شوند.


وی با بیان اینکه مهمترین عامل کاهش تقاضا برای مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی آموزش، اطلاع‌رسانی، درمان و پیشگیری است، اظهار کرد: سازمان‌های غیردولتی می‌توانند نقش مهمی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صبوری ادامه داد: باید به سازمان‌های غیردولتی کمک شود که اهداف و سیاست‌های‌شان را مورد بازنگری قرار دهند و همچنین این سازمان‌ها نیاز دارند تحت آموزش قرار بگیرند.


این کارشناس قضایی با بیان اینکه با کمک سازمان‌های غیردولتی می‌توان به اهداف مورد نظر در اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر رسید، تصریح کرد: بسیاری از کشورها در این حوزه توانسته‌اند بخشی از پروژه درمان و کاهش آسیب را به نتیجه برسانند، باید مساله اعتیاد را کاملا جدی گرفت و پذیرفت که این مساله آسیب جامعه ما است.


صبوری خاطرنشان کرد: پس از پذیرفتن پدیده اعتیاد به عنوان یک مساله همه دستگاه‌های مربوطه و نیروهای مسوول باید با هم همکاری کنند تا کمتر به مشکلات ناشی از این پدیده دامن زده شود. باید بین دستگاه‌هایی که بعضی از آنها هم‌اکنون همکاری خوبی با یکدیگر ندارند، همکاری و هماهنگی ایجاد شود .


 به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ، وی با اشاره به اینکه ضرورت دارد مسئولان و برنامه‌ریزان در زمینه کاهش تقاضای مواد به ویژه مخدرهای صنعتی تلاش ویژهای کنند، گفت: همسایگی ایران با افغانستان و افزایش کشت خشخاش در این کشور تهدیدی جدی برای کشور بوده و ضرورت است که باید راهکارهای نوینی برای مقابله با مواد مخدر پیش بینی شود.


این کارشناس قضایی افزود: مواد مخدر مرز نمی شناسد و در مبارزه با آنها نباید به مخدرهای سنتی اکتفا کرد، زیرا هر فردی که در فرایند اعتیاد قرار بگیرد ممکن است آلوده به یکی از ماده‌های سنتی و صنعتی و شیمیایی شود. تبلیغات و آگاه سازی ، نقش بسیار مهمی در کاهش تقاضا دارند.

 

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: اعتیاد مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۰۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال جاری بزرگترین استخدام تاریخ کشور رخ خواهد داد، گفت: بیش از ۷۲ هزار معلم جدید در سه گروه مربیان پرورشی، معلمان ابتدایی و دبیران و هنرآموزان استخدام خواهیم داشت و این غیر از حدود ۲۰ هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است که جذب می‌شوند.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش، رضا مراد صحرایی در حاشیه مرکز پاسخگویی ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران درباره ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جدید و سیاست ارتقای کیفیت مدارس دولتی اظهار کرد: ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته و اقدامات متعددی در این راستا در حال انجام است؛ از جمله نحوه سازماندهی نیروی انسانی که مدارس دولتی در اولویت قرار دارند، همچنین نحوه تخصیص سرانه‌های دانش آموزی که اولویت با مدارس دولتی است و یا در نوسازی که اولویت با مدارس دولتی است.

وی با بیان اینکه سال جاری ۱۹ هزار مشاور و مربی پرورشی برای مدارس دولتی عادی استخدام می‌کنیم افزود: باید سطح کیفیت مدارس بالا برود، یک عقب ماندگی نسبتاً طولانی داریم که به سرعت امیدوار هستیم، جبران شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه از خانواده‌ها تقاضا دارم کمک کنند، چرا که مدیران مدارس به کمک آنها نیاز دارند، ادامه داد: اگر انجمن اولیاء و مربیان در مدرسه قوی شکل بگیرد، برای ارتقای مدرسه و سطح کیفیت آن نقش جدی ایفا خواهند کرد.

صحرایی درباره شهریه مدارس غیردولتی نیز عنوان کرد: شهریه این مدارس طبق قانون تعیین می‌شود و آموزش و پرورش مبلغ تعیین نمی‌کند و مطابق الگویی که در قانون پیش بینی شده است، اقدام می‌کنیم و در این موضوع به طور جدی سعی می‌کنیم حامی خانواده‌ها باشیم و نظارت جدی ایفا کنیم.

چگونگی نظارت بر شهریه مدارس و عودت شهریه اضافی به خانواده‌ها

وی با بیان اینکه امسال طبق قانون، سامانه‌ای راه اندازی خواهد شد که تمام هزینه‌ها شفاف در آنجا ذکر می‌شود گفت: یکی از مسائل این است، عددی که به عنوان شهریه مصوب تعیین می‌شود غیر از شهریه‌ای است که در مدارس دریافت می‌شود، اگر این سامانه با سرعتی که مورد انتظار است راه‌اندازی شود و امیدوارم به آغاز سال تحصیلی جدید برسد، دیگر هیچ پولی گرفته نخواهد شد مگر طبق سامانه و در این سامانه هزینه‌ها شفاف خواهد شد و اگر مدرسه‌ای شهریه اضافه دریافت کرده باشد، به خانواده برگردانده می‌شود.

موانع قانونی پیش‌پای تشکیل سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان

وزیر آموزش و پرورش درباره رفاهیات معلمان و تاسیس سازمان رفاهی گفت: لایحه پیش نویس تاسیس سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تقدیم دولت شد و چندین جلسه در کمیسیون‌های مرتبط بحث شد اما موانع قانونی دیگری برای تاسیس سازمان جدید وجود دارد که این موارد در کمیسیون سرمایه انسانی دولت بحث و مقرر شد که این پیشنهاد به شورای عالی اداری برود و با ارتقای وضعیت موجود، چنین سازوکاری طراحی شود.

وی ادامه داد: تا زمانی که سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تاسیس بشود، ما پیامد آن را در شرایط فعلی دنبال می‌کنیم به عنوان مثال امکاناتی که در اختیار داریم شبکه بشود و معلمان از سراسر کشور بدانند که در کدام شهرها مراکز رفاهی وجود دارد تا بتوانند سفر کنند؛ تهیه این سامانه ملی در دستور کار قرار گرفته است و در عید نوروز بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در مراکز رفاهی و در مدارس اسکان داده شدند.

شرکت‌های زیان‌ده صندوق ذخیره فرهنگیان تعیین تکلیف می‌شوند

صحرائی درباره روند فعالیت صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: صندوق در اجرای ارزش مالکانه گام موفقی را برداشت و به تازگی سهم بازنشستگان را به سرعت پرداخت می‌کند؛ همچنین قرار است شرکت‌های زیان‌ده تعیین تکلیف شوند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در برنامه هفتم حکمی تصویب شد تا ۸۰ درصد صندوق ذخیره فرهنگیان در طول برنامه بورسی شود و این مقدمه اصلی شفاف شدن وضعیت است.

وی درباره گزینش فرهنگیان و توجه به سلامت روان آنها در این خصوص بیان کرد: به طور کلی مسئله گزینش معلم و انتخاب معلم نیکو، کار مهم و جدی است که دولت‌ها باید به آن توجه کنند و همه اجزای دولت هم باید به این موضوع توجه کنند، انتخاب صحیح و خردمندانه معلم مبتنی بر استعداد و علاقه موضوع بسیار مهمی است که در دستور کار ما بوده؛ سال گذشته با شیوه جدیدی الگوی نوین جذب و گزینش معلمان را مبتنی بر کانون‌های ارزیابی پایه گذاری کردیم، برای امسال این تجربه را در اختیار داریم و به شیوه صحیح‌تر و دقیق‌تر و سریع تر این کار را انجام خواهیم داد.

کد خبر 749430

دیگر خبرها

  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • کشف ۶ کیلوگرم مواد مخدر در کلاله
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم
  • کشف هروئین از معده قاچاقچیان در جهرم
  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟