Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، اسفندیار چهاربند رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات  با تأکید بر اولویت مدارس در ساماندهی نیروی انسانی گفت: در تمام استان‌ها ساماندهی مدارس دولتی تا پایان مردادماه سال جاری انجام خواهد شد و پس از اطمینان از تأمین کارکنان آموزشی و پرورشی مدارس حداقل به میزان سال تحصیلی گذشته اعم از معلم، معاون پرورشی، معاون آموزشی و مربی پرورشی، در صورت وجود نیروی رسمی-پیمانی یا غیرموظف، نیروی انسانی به سایر واحد‌های سازمانی خارج از مدرسه اختصاص می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
چهاربند با اشاره به تشکیل کلاس‌های مدارس عشایری و روستایی و مناطق نیمه برخوردار گفت: این مناطق مانند سنوات گذشته هیچ محدودیتی نخواهند داشت و کاهش نابرابری‌ها و بسط عدالت آموزشی در حد کفایت از لحاظ دسترسی و کیفیت در اولویت است.
 
چهاربند افزود: توجه متوازن به ساحت‌های مختلف تربیتی سند تحول در مدارس، اعم از ابعاد اعتقادی، اخلاقی، سیاسی، اجتماعی، علمی و فناوری، بهداشت و تربیت‌بدنی و تربیت حرفه‌ای، مبنای ساماندهی نیروی انسانی است به‌نحوی‌که نیروی انسانی موردنیاز فعالیت‌های پرورشی، آموزشی و تربیت‌بدنی مدارس به نحو مطلوب تأمین شود و توجه به اجرای مطلوب آموزش‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش در ساماندهی نیروی انسانی ازجمله اولویت‌هایی است که در تأمین نیاز‌های هنرستان‌ها پیش‌بینی‌شده است.
تعیین نسبت کادر آموزشی به دانش آموزان در سال تحصیلی جدید
 
وی در مورد تأمین نیروی انسانی به عنوان معاون مدارس گفت: مانند سال‌های گذشته سقف تعداد معاونان مدارس در دوره‌های ابتدایی در هر مدرسه با توجه به تعداد دانش آموزان ۵ نفر، در دوره متوسطه اول ۵ نفر، در دوره متوسطه دوم شاخه نظری، فنی حرفه‌ای و کاردانش ۶ نفر است و در هرصورت چنانچه به مدرسه علاوه بر معاون اجرایی ۲ معاون یا بیشتر تعلق بگیرد الزاماً یکی از آن‌ها باید معاون پرورشی باشد.
 
رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات با اشاره به افرادی که بر اساس تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ به‌صورت حق‌التدریس به کار گرفته شده اند، اظهار کرد: در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ به‌شرط تدریس تمام‌وقت (۲۴ ساعت در هفته) می‌توانند به کار خود ادامه دهند.
 
اسفندیار چهاربند ضمن تأکید مجدد بر اولویت مطلق تأمین کارکنان آموزشی مدارس در سال تحصیلی آتی، ابراز امیدواری کرد که با رعایت این اولویت، کمبود‌های نیروی انسانی از طریق ساعات حق‌التدریس معلمان شاغل و بازنشسته و همچنین خرید خدمات آموزشی و برون‌سپاری و اجرای طرح تکمیل ظرفیت در هنرستان‌ها تأمین شود و نیرو‌های موردنیاز سایر واحد‌های سازمانی ازجمله گروه‌های آموزشی، پژوهش سراها، مجتمع‌های ورزشی و کانون‌های فرهنگی و تربیتی پس از تأمین نیاز مدارس از دهه دوم شهریور به بعد با روش‌های متنوع و از محل نیرو‌های در دسترس تخصیص داده شود.
 
وی بیان کرد: به‌منظور هدایت فرآیند ساماندهی، تفویض اختیار به استان‌ها در چارچوب شاخص‌های مربوط، راهنمای ساماندهی نیز تدوین و در اختیار آنان قرارگرفته است تا در صورت از مفاد آن استفاده کنند؛ این راهنما برای آگاهی مدیران مدارس در پورتال مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات در دسترس آنان خواهد بود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حق التدریس ها ایران اکونومیست فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۰۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین پمپ بنزین رباتیک در امارات افتتاح شد

ایتنا - ابوظبی پایتخت امارات متحده عربی، صاحب پمپ بنزین‌های روباتیک شد تا از این پس نیروی انسانی در سوختگیری دخالتی نداشته باشند.
شرکت ملی نفت ابوظبی یک بازوی روباتیک طراحی کرده که باک خودرو را در پمپ بنزین ظرف چند ثانیه پر می‌کند.

این بازوی روباتیک، در باک خودرو را باز کرده و بدون دخالت نیروی انسانی بنزین می‌زند. این روبات یک اپلیکیشن مکمل هم دارد که فرایند سوختگیری و میزان دریافت را برای مشتریان به ثبت می‌رساند.

زمانی که راننده وارد یکی از این پمپ‌بنزین‌های روباتیک می‌شود، با انتخاب نوع سوخت روی این اپلیکیشن یا یک نمایشگر لمسی کنار نازل کار را آغاز می‌کند.

پس از آن، بازوی روباتیک با یک نازل متناسب و حسگرهایی که تضمین می‌کند نازل موقع سوختگیری به‌طور صحیح در جای خود قرار گرفته است، کار سوختگیری را انجام می‌دهد. پس از پایان نیز روبات، نازل را از خودرو جدا می‌کند تا راننده بتواند محل را ترک کند.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند
  • اولین پمپ بنزین رباتیک در امارات افتتاح شد
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است