Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی با اشاره به عملکرد ضعیف سازمان مدیریت جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در استان بر تجمیع سه انبار نگهداری کالاهای قاچاق مکشوفه به یک انبار تا پایان تابستان تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، سید علی آقازاده در نشست کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی با اشاره به نامگذاری سال 97 و حمایت از کالای ایرانی و لزوم توجه و حساسیت تمامی دستگاه‌های اجرایی و مردم نسبت به کالا و ارز قاچاق عنوان کرد: سال 97 با نوسانات ارزی آغاز شد و در این راستا وظیفه همه ماست که نسبت به تحرکات علیه اقتصاد ایران توجه بیشتری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود استان در خصوص نگهداری و انبار کالاهای مکشوفه قاچاق و تراکم آنها مشکلاتی برای انباشت و اداره اموال تملیکی بروز کرده است، در حال حاضر سه انبار، ویژه این کالاها در استان و در اراک وجود دارد که 2 انبار خصوصی و یک انبار دولتی است.

آقازاده با بیان اینکه انبار دولتی برای مدت 6 ماه به این بحث اختصاص یافت، اما در حال حاضر برای 5 سال در اختیار اداره اموال تملیکی است، افزود: متاسفانه قانون در بخش‌هایی دارای ضعف و ابهام است به همین دلیل لازم است که این ابهامات در جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کشور مطرح شود، همچنین به زودی معاونت سیاسی استانداری به همراه تیمی از مسئولان امر با دبیر ستاد کشوری جهت هماهنگی، طرح پیشنهادات و رفع ابهامات ملاقات خواهند داشت.

وی با طرح این سوال که آیا فروش کالای مکشوفه قاچاق از طریق اصلاح قانون توسط دولت ممکن است و یا باید به مجلس شورای اسلامی ارجاع شود؟ گفت: جای تعجب است که چرا تاکنون این قانون اصلاح نشده است و تنها طی 6 سال اخیر کالاهای قاچاق مکشوفه در استان در انبارها دپو شده است.

استاندار مرکزی بیان کرد: اداره مدیریت جمع‌آوری و فروش اموالتملیکی در استان تا پایان تابستان نسبت به تجمیع سه انبار در قالب یک انبار فرصت دارد و در این بازه زمانی اقدامات لازم جهت تجهیز و منابع مالی مورد نیاز در این راستا جذب خواهد شد، استان آمادگی کامل برای کمک به ساماندهی این وضعیت را دارد، اما تا زمانی که اصلاح قانون انجام نشده است باید نسبت به توافق با تعاونی‌ها و فروش این کالاها طبق روش‌های گذشته اقدام شود.

وی تجمیع انبارهای سه‌گانه در قالب یک انبار را منوط به تعیین تکلیف کالاهای قاچاق مکشوفه استان در اسرع وقت دانست.

آقازاده با تاکید بر اینکه متاسفانه شاهد ضعف عملکردی سازمان مدیریت جمع‌آوری و فروش اموالتملیکیدر استان مرکزی هستیم، اضافه کرد: با انهدام کالاهای مکشوفه کاملا مخالف هستم و باید تا پایان تابستان نسبت به تعیین تکلیف این کالاها اقدام شود و همچنین لازم است که تعامل بیشتری با تعاونی‌ها جهت فروش کالاها صورت گیرد.

استاندار مرکزی در خصوص قاچاق سوخت از استان تصریح کرد: لازم است که سوختگیری کامیون‌های استفاده‌کننده از سوخت آزاد به تعدادی جایگاه‌ مشخص محدود شوند و این امر را می‌توان در قالب پیشنهاد به ستاد مرکزی اعلام کرد و با توجه به اینکه باک اضافی برای این خودروهای سنگین غیرمجاز است طبق قانون برخورد صورت گیرد تا به کاهش قاچاق سوخت ختم شود.

به گزارش ایسنا؛ در این جلسه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی بیان کرد: در شرایط کنونی باید به دنبال علل بروز مشکلات در حوزه نگهداری قاچاق کالا در استان بود و انتظار می‌رفت که سرپرست مدیریت جمع‌آوری و فروش اموالتملیکیاستانمرکزی با توجه به مصوبات جلسه گذشته امروز در قالب برنامه‌های اجرایی صحبت کنند.

فتح‌الله حقیقی با تاکید بر اینکه در ابتدای امر باید وضعیت رسیدگی به کالاهای عمومی و فاسدشدنی به سرعت مشخص شود که با این اقدام بسیاری از امور مربوط به انبارهای نگهداری کالاهای قاچاق مکشوفه قابل حل خواهد بود، گفت: یکی از بزرگترین مشکلات رفتار انفرادی برخی مدیران است و قطعا زمانی که مدیری خواهان انجام همه امور به تنهایی باشد نه تنها مشکلات رفع نمی‌شود بلکه قانون نیز مانع آن خواهد شد.

وی با بیان اینکه درحال حاضر تنها در حوزه دپوی این کالاها اقدامات صورت می‌گیرد، عنوان کرد: لازم است با هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت تمامی دستگاه‌های مرتبط با امر و با استفاده از قوانین موجود فعلی راهکاری برای خروج از مشکلات این انبارها تدوین شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام منطقه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۱۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین فروش فراورده‌های نفتی کرمانشاه در مرز پرویزخان انجام شده است

مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه گفت: فروش مرزی فراورده‌های نفتی سال گذشته در مرزهای پرویزخان، خسروی، سومار و شیخ صله انجام شده و بیشترین فروش در مرز پرویزخان صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، پیمان بهرامی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فروش مرزی فراورده‌های نفتی در سال گذشته در مرزهای پرویزخان، خسروی، سومار و شیخ صله انجام شده و بیشترین فروش در مرز پرویزخان صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در نتیجه اقدامات مفید در این مرزها ۴۲ میلیون و ۵۷۹ هزار لیتر معادل ۵۲۷ میلیارد تومان فروش مرزی فرآورده‌های نفتی تحقق یافته است، افزود: این میزان ضمن انتفاع مرزنشینان و رونق بازارچه‌های مرزی سهم بسزایی در کاهش قاچاق و عرضه خارج از شبکه و قوانین تعیینی داشته است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه اضافه کرد: از این میزان حدود ۱۸ میلیون لیتر معادل ۲۲۳ میلیارد تومان مربوط به فروش از طریق کنترل باک وسایل نقلیه خروجی از کشور بوده است.

بهرامی تصریح کرد: با راه‌اندازی سیستم دیپ دیجیتالی باک کامیون در مرزهای استان، علاوه بر جلوگیری از قاچاق در مرز، کنترل باک کامیون‌ها تسهیل می‌شود و در حداقل زمان ممکن، کار کامیون‌های صادراتی در زمینه کنترل و نظارت بر سوخت خروجی از طریق باک بررسی و بر اساس قیمت شناور مرزی، مابه‌التفاوت نرخ تعادلی مرزی اخذ و به حساب خزانه واریز می‌شود.

وی اضافه کرد: روزانه حدود هفت میلیون لیتر انواع فراورده‌های نفتی در سطح استان توسط ۳۱۰ دستگاه نفتکش فعال انجام می‌شود.

کد خبر 748727

دیگر خبرها

  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • کشف انبار کالای قاچاق در اهواز
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • بیشترین فروش فراورده‌های نفتی کرمانشاه در مرز پرویزخان انجام شده است
  • دپوی بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال لوازم یدکی قاچاق در انبار لو رفت
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد ریال کالای قاچاق در ایلام
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر