Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر افسانه محمدزاده، عضو تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن سینا، تخمدان پلی کیستیک را جزء شایع ترین اختلال فعالیت تخمدان در سنین باروری دانست و افزود: تنبلی تخمدان در اصطلاح به خانم‌های دچار تخمدان‌های پلی کیستیک اطلاق می‌شود. البته تنبلی تخمدان اصطلاح علمی نیست و در کتاب و مقالات از این اصطلاح نامی آورده نشده اما میان افراد جامعه این گونه جا افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در بیماری تخمدان پلی کیستیک تخمک گذاری به صورت منظم و مرتب انجام نمی‌شود. بنابراین سیکل‌های ماهانه به تعویق می‌افتد.

عضو تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن سینا، افزود: زمانی که تخمگ گذاری دیر به دیر اتفاق می‌افتد و نظم واقعی خودش را ندارد، تخمک‌ها از نظر قدرت باروری دچار مشکل می‌شوند و عدم تقارن بین تخمک و رحم، اثرات سوء بر باروری دارد. در واقع تخمدان پلی کیستیک اختلالات هورمونی ایجاد می‌کند که می‌تواند موجب ایجاد چاقی و یا پرمویی شود و حتی خطر سرطان رحم و سرطان سینه را نیز افزایش دهد.

این جراح و متخصص زنان و زایمان، خاطرنشان کرد: تنبلی تخمدان علاوه بر اینکه بر باروری خانم‌ها تأثیر می‌گذارد، بر سلامت کلی بدن هم اثرات سوئی دارد؛ چرا که خانم‌های مبتلا به آن مستعد ابتلا به فشار خون، چربی خون، دیابت و …، می‌شوند.

وی اظهار داشت: در واقع علل متعددی در ایجاد تخمدان پلی کیستیک موثر هستند، اما مهم‌ترین آن وجود یک مشکل عملکردی در محور هیپوفیز و هیپوتالاموس یا اختلالاتی مانند مقاومت به انسولین یا کم تحرکی و چاقی است.

محمدزاده تصریح کرد: به طور کلی درمان تخمدان پلی کیستیک به تظاهرات بالینی مختلف و شکایت بیمار بستگی دارد. به عنوان مثال، در صورتی که بیمار دچار ناباروری شده از داروهای تحریک تخمک گذاری استفاده خواهد شد. اگر شکایت بیمار از پرمویی باشد برای آن داروهای مخصوص وجود دارد، همچنین در موارد بی نظمی سیکل‌های ماهیانه استفاده از دارو برای تنظیم آن است.

وی افزود: در درمان تنبلی تخمدان تغییر سبک زندگی اهمیت بسیار زیادی دارد؛ به گونه‌ای که فرد باید فعالیت بدنی را افزایش دهد و به سمت پیروی از یک تغذیه سالم گام بر دارد. در صورتی که تنبلی تخمدان همراه با کم کاری تیروئید یا افزایش پرولاکتین خون باشد، باید این دو مسأله  درمان شوند. متأسفانه PCO (سندروم تخمدان های پلی کیستیک) درمان قطعی ندارد، بلکه تظاهرات بالینی آن درمان می‌شود.

این کنفرانس علمی با هدف پرداختن به ابعاد مختلف سندرم تخمدان پلی کیستیک همچون: پاتوفیزیولوژی ناباروری در PCO ، تحریک تخمک گذاری در PCO، رژیم درمانی در PCO،  PCOو ATR، کیفیت تخمک و جنین در PCO و لاپاروسکوپی LDD و PCO برگزار می شود و از امتیاز آموزش مداوم جامعه پزشکی برخوردار است.

این کنفرانس روز پنجشنبه ۲۱ تیر ماه در سالن اجتماعات مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا برگزار خواهد شد.

کد خبر 4344366 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: درمان ناباروری درمان نازایی زایمان وزارت بهداشت کمیسیون بهداشت و درمان سازمان غذا و دارو تجهیزات پزشکی دارو دیابت سازمان نظام پرستاری پرستار بیمارستان چاقی آلزایمر زوال عقل تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۲۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم سال گذشته در بین ۱۶۲ هزار و ۶۸۲ نفر از کودکان ۳ تا ۶ استان اجرا شد.

پروین محمدپوری، با اشاره به برنامه های اجرایی معاونت پیشگیری بهزیستی استان در سال گذشته افزود: در این مدت پنج هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای یکهزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا شد.

محمدپوری، با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است،گفت: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروههای هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیبهای اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهادهای مربوطه و شناسایی مناطق آسیب زا در انجام مداخلات لازم را از اهداف دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی اعلام کرد.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته هم گفت: در این مدت 9 هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حاد خانوادگی، کودک آزاری، سالمند آزاری، همسرآزاری و معلول آزاری با اورژانس اجتماعی استان برقرار شده که از این تعداد سه هزار مورد پذیرش مداخله انجام و پنج هزار نفر از خدمات سیار بهره مند شدند.

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • اتیسم؛ حرکت به سوی شکوفایی
  • نقش مغفول مانده پدران در سلامت زنان و بارداری | تلویزیون با برنامه‌ «ماه‌ ترین» وارد شد
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • وسواس فکری چیست و چطور درمان می‌شود؟