Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حسین قربانی درگفت وگو باخبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درخصوص اظهارات مسئولان وزارت بهداشت و درمان مبنی بر اینکه زورمان به کمپانی های دخانیات نمی رسد، گفت: درحوزه تولید، مصرف و بازار دخانیات فضای آلوده ای درکشور وجود دارد، درحال حاضر برای خرید یک دستگاه خودروی تولید ژاپن بحث تحریم ها مطرح می شود؛ اما درهمین حال یک شرکت ژاپنی برای تولید سیگار سالیانه 8 هزار میلیارد تومان سود به جیب زده و سرمایه کشور را خارج می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم آستانه اشرفیه درمجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه هیچ گونه نظارتی درخصوص مالیات، نوع مصرف و فروش درحوزه دخانیات وجود ندارد، افزود: به طورحتم مافیای فعال درحوزه دخانیات پیچیده بوده و مافیای این حوزه به مراتب بدتر از مافیای ارز است.

وی تصریح کرد: همچنین قانون جامع و کاملی درمجلس برای اخذمالیات تصویب شد؛ ضمن اینکه ستاد مبارزه با مصرف دخانیات در این قانون تشکیل که دراین ستاد 4 وزیر عضو هستند، همچنین اینکه کشورما عضو کنوانسیون بین المللی مبارزه با دخانیات است؛ اما متاسفانه آیین نامه شفاف نسبت به فروش سیگار و مواد مخدر به افراد کمتر از 18 سال و ممنوعیت مصرف دراماکن عمومی و اخذ مالیات بر خرده فروشی وجود نداشته و نظارتی دراین حوزه وجود ندارد.

عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس، با اشاره به اینکه دریافت مالیات ازحوزه دخانیات سالیانه 3 تا 3500 میلیارد تومان برای حوزه سلامت اعتبار به وجود می آورد، گفت: هرچند که متاسفانه سیستم مالیاتی درسازمان امور مالیاتی ضعف بسیاری داشته و مباحث دراین خصوص شفاف نیست، به طورحتم درکشورهای پیشرفته نوع درآمدها و پرداخت مالیات شفاف بوده؛ اما در کشور اینگونه نبوده و به همین دلیل چنین شرایط نابسمانی درحوزه اقتصادی وجود دارد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۲۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل

سردار جواد تقوی با اشاره به تلاش مسؤولانه و جهادی پليس استان اردبيل در مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سلب تحرک از قاچاقچيان و نا امن کنندگان اقتصاد کشور، گفت: در اين راستا مرحله جديدی از طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اولويت نظارت و واپايش انبارها و محل های دپو کالا با حداکثر توان و بهره مندی از امکانات و تجهيزات اجرا شد.

فرمانده انتظامی استان اردبیل با اشاره به دستاوردها و نتايج اجراي اين طرح افزود: کشف ۲ هزار و ۵۵۵ قلم انواع دارو، کشف ۴ هزار متر پارچه، کشف ۲۵ تن گندم، کشف ۷ تن و ۵۶۰ کيلو آرد، کشف يک دستگاه موتورسيکلت، کشف ۶ تن چوب، کشف ۴ تن و ۷۵۰ کيلو کود شيميايی، کشف ۸۰ هزار بسته قهوه، کشف ۱۲۰ قوطی نوشابه، کشف ۲۸۰ ليتر سوخت ، و ۱۲ هزار و ۸۷۰ قلم انواع ديگر کالا که همگی قاچاق بودند کشف و ۱۳ نفر در اين رابطه دستگير شدند.

او از توقيف ۱۰ دستگاه خودرو در اين طرح خبر داد و گفت: در اين طرح ۲ انبار پلمب و ۱۶ فقره پرونده کشف شد.

سردار تقوی با اشاره به تشکيل ۲ فقره پرونده تصريح کرد: ارزش کشفيات به دست آمده در اين طرح ۵۶ ميليارد و ۶۰۵ ميليون ريال است.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • کشف ۷۲ هزار نخ سیگار قاچاق توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد 
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل
  • سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار
  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • سيگار هاي قاچاق ميلياردي در بجنورد
  • سود بازار 1100 هزار میلیاردی خودرو
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران