Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛از منظر قرآن کریم حقیقت مرگ انتقال روح از عالم طبیعت به عوالم دیگر و بازگشت انسان به سوی خداست که در نهایت همگان را در بر می‌گیرد؛ آنجا که فرمود: «کُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۖ. ثُمَّ إِلَیْنَا تُرْجَعُونَ؛ هر نفسی (طعم ناگوار) مرگ را خواهد چشید، و پس از مرگ شما را به سوی ما باز گردانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» (۵۷ عنکبوت)

در این بین هر یک از اهل‌بیت (ع) توصیفاتی درباره این حقیقت عالم هستی بیان فرمودند که شامل فلسفه مرگ، مکانیسم مرگ، دستاورد‌های مرگ، عبرت‌های مرگ و ... است. به عنوان نمونه امیر مؤمنان علی (ع) در توصیف آن فرمودند: «مرگ، لذت‌ها و خوشى‌هاى شما را از میان مى‌برد و آرزوهاى شما را تیره و تار مى‌سازد و میان شما و هدف‌هایتان فاصله مى‌اندازد.

دیدار کننده‌اى است که هیچ کس او را دوست ندارد و مبارزى است که هرگز شکست نمى‌خورد و جنایتکارى است که هرگز بازخواست نمى‌شود. هم اکنون بندهاى دام خویش را (به دست و پاى) شما انداخته و نزدیک است که تاریکى سایه‌هاى مرگ و شدت دردهاى آن شما را فرا گیرد.

بیشتر بخوانید:چگونه راحت تر بمیریم؟ 

از جمله مواردی که در روایات به آن اشاره شده، فرآیند مرگ و آنچه که یک مسلمان باید در حالت احتضار بدان عمل کند، است. بر اساس روایات معصومین (ع) از شدیدترین لحظات یک انسان همان حالت احتضار است؛ لذا شیطان از این فرصت سوءاستفاده کرده و همچون گذشته سعی می‌کند فرد محتضر را به شکل‌های مختلف مثل وعده‌های دروغین فریب دهد.

حجت الاسلام حسینی قمی با اشاره به این موضوع، به معرفی راهکاری برای حفظ ایمانیات در حالت سکرات مرگ می‌پردازد که در ادامه می‌بینید.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

راهکاری برای حفظ ایمانیات در حالت سکرات مرگ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تفسیر قرآن احادیث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۲۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سال 1992، نخستین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

نخستین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» نخستین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

نخستین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

نخستین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید هرکس، وظیفه خود را بداند و به آن عمل کند
  • لزوم تبعیت و الگوبرداری از شهید مطهری در جهاد تبیین
  • هری کین: بازی در خانه رئال مادرید دشوار است اما ما به خودمان ایمان داریم
  • بالندگی، تکاپو و رشد علمی و معنوی یک جامعه مدیون معلم است
  • لزوم تبیین گفتمان وعده صادق توسط اساتید دانشگاه 
  • ناتینگهام فارست، تیمی که همیشه در مورد داوری حقیقت را می‌گوید
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • همه عرصه‌های کارگری عرصه جهاد است
  • علم وایمان دو شاخصه وجودی شهید مطهری است
  • شایعات توافق آنتونیو کونته با ناپولی حقیقت ندارد