Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، متن نامه کبری خزعلی رئیس سابق شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده خطاب به حسن روحانی رئیس جمهور به شرح زیر است:

مواضع انقلابی شما در سفر اخیر مورد استقبال ملت انقلابی به ویژه آزاد مردانی چون سردار سلیمانی قرار گرفت و نشان داد که در پیچ های سرنوشت ساز تاریخ که تحولات اساسی رقم می خورد تدبیر و خرد حکم می کتد که وحدت حول اصول و اهداف اساسی انقلاب بر سلایق فردی تفوق یابد تا بر قدرت و سرمایه اجتماعی دولت بیفزاید و با قدرت برخواسته از حمایت همه جانبه مردم بر مشکلات فایق آید و در این افزایش سرمایه اجتماعی زنان که نیمی از جمعیت اند از حیث آمار و کل جمعیت اند از حیث آثار نقشی دوچندان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا در جهت تحقق سیاست های کلان فرهنگی می بایست دو جریان فرهنگی شکل گیرد:

۱- نقد مفاهیم، گزاره ها و گفتمان سازی جریان نفوذ و استحاله فرهنگی

۲- جایگزینی مفاهیم، اصول، ارزش ها و روش های تحقق اسلام ناب توسط جریان مقاومت اسلامی بر این  مهم

متن حکم حکومتی مقام عظمای ولایت در تیرماه ۹۶ برای شورای عالی انقلاب فرهنگی، دولت و صداوسیما تصریح دارد به دنبال آن جنابعالی لغو اجرای سند ۲۰۳۰ را ابلاغ فرمودید، اما متأسفانه در بخش هایی از دولت از جمله در مدیریت امور زنان همچنان اجرای این سند مشهود است و هنوز در راستای اجرای هدف ۵ سند ۲۰۳۰ تعاملات بین المللی رو به تزاید است، علیرغم تدبیر حضرتعالی که در تحول دولت یازدهم به دوازدهم با جابجایی مدیران سعی در اصلاح گرایش های رادیکال فمنیستی دولت قبل داشتید، متأسفانه این گرایشات به شدت تداوم دارد و مطلعین این سوالات را هر روز بیشتر مطرح می کنند که آیا ریاست محترم جمهوری می دانند که مدیریت جدید با افتخار اعلام می کنند که در تداوم همان مرام سابق، ارتباطات با سوئد در جهت تحقق توانمندسازی زنان ادامه دارد؟

آیا می دانید در روابط فروردین و تیرماه ۹۷ سوئد با ایران چه تفاهماتی صورت پذیرفته است؟

آیا می دانید موسسه گیت استون به سوئد لقب پایتخت تجاوز جنسی در غرب را داده است؟ آیا می دانید سوئد به دنبال پرورش جنسیت خنثی، تراجنسی و همجنس گرایی و دارای ۸۰ تا ۱۰۰ درصد خشونت علیه زنان است و این خشونت از نوجوانی تا کهنسالی را در برمی گیرد و این مهم در آموزش مدارس اجرا می شود و آیا می دانید این آموزش ها در مدارس اجباری است؟

آیا می دانید به دلیل انقلاب جنسی، سوئد خیلی سریع به یکی از بی بندو بارترین کشورهای غربی تبدیل شده است؟ و آیا می دانید مرکز مالعات خانواده (IFS) و مرکز روندهای اجتماعی (STI) در مرکز بین المللی ذیل سازمان ملل در گزارش سال ۲۰۱۵ اعلام کرد که ۵۴% افراد متولد شده در سوئد تولدهای خارج از تأهل (نامشروع) هستند؟ آیا می دانید روزنامه «تایم» در گزارشی که در بریتانیا منتشر شد سوئد را کشوری رو به زوال توصیف کرده است؟ با این وصف معنی توانمندسازی بانوان و دختران عفیف و شریف ما با استفاده از تجربیات کشور سوئد چیست؟

آیا می دانید در قراردادهای سال ۹۳ معاونت امور زنان با فنلاند نیز که مورد اعتراض کمیسیون اصل ۹۰ قرار گرفت و به قوه قضائیه ارسال شد، قرار بود سبک زندگی اسلامی ایرانی را از فنلاند بیاموزیم آن هم با اعزام نیروها از ایران یا دعوت از مستشار خارجی!! آیا می دانید خانواده در فنلاند رو به اضمحلال و فروپاشی کامل است و آمار ازدواج پایین و رواج طلاق و تک زیستی و فرزندان رها شده، مردان معتاد رو به وفور است. در عوض زن های فنلاندی دارای آمار اشتغال بالا هستند و به تنهایی مسئولیت زندگی را به عهده دارند؟ آیا این سبک زندگی اسلامی ایرانی است؟

آیا می دانید موضوعاتی چون مبارزه با حجاب اجباری، احکام و قوانین اسلام مانند اجازه همسر برای خروج از کشور، تهدید و منع ازدواج دختران نوجوان به نام کودک همسری و حتی ایجاد اولویت برای ورود زنان به ورزشگاه، از راهکارهای پیتر کوهانلو در وال استریت ژورنال در بهار ۹۴ برای براندازی (اصل نظام در ایران) است؟ و این به عنوان دستورالعمل براندازی نظام توسط شبکه نفوذ به داخل دیکته شده و جاسوسی چون نزار زاکا برای اجرای نقشه راه براندازی وارد ایران شد؟ و با دستگاه های دولتی ارتباط برقرار کرد که خوشبختانه توسط چشمان بیدار فرزندان انقلابی و صالح این مرز و بوم دستگیر و روانه زندان شد؟

به راستی چرا همان نقشه و برنامه هنوز در حال اجرا است؟ آیا با وجود سیاست های مصوب نظام در عرصه های علمی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، حضور بین الملل، اشتغال، آموزش عالی، ورزش و نیز قوانین و آیین نامه‌­های موجود می بایست همه رها شود و در عوض برنامه های ۲۰۳۰ با تفاهم های فوق اجرا شود؟ از طرفی آیا قبول است که مسئولین امور زنان در دولت و مجلس قانون شکنی را ترویج کنند؟ اگر قانون شکنی عادی شود تا کجا ادامه خواهد داشت؟ آیا می توان با قانون راهنمایی و رانندگی هم سلیقه ای برخورد کرد؟ با قوانین بهداشت و سلامت مردم چطور؟ آیا با چند شعار و سوت و کف و جوسازی در فضای مجازی دولت اجازه قانون شکنی و عدم رعایت قوانین اجتماعی فوق را می دهد؟ یا فقط با حکم عفاف و حجاب بازی می شود؟ آیا فرزندان این مرز و بوم و زنان و دختران مظلوم ایران مانند فرزندان خود ما نیستند؟ آیا اجازه می دهیم با نام آزادی از وجود دختران عفیف ما استفاده ابزاری شود؟ آیا استفاده ابزاری از زن برای تماشا و تشویق ورزشکاری که در ورزشگاه هم نبود ضرورت داشت تا از آبروی ریاست جمهوری هزینه شود؟ و به ایشان قانون شکنی نسبت داده شود؟

آقای رئیس جمهور یکی از عجایب مطروحه در نشست برنامه ریزی جنسیتی بین ایران و سوئد  تقاضای تغییر ساختار نظام اسلامی در این جلسه است که باعث اعجاب هر شنونده ای شد و این سوالات مطرح شد که آیا مسائل درون نظام قابل طرح در این اجلاس هاست؟ آیا این سوال مطرح نمی شود که تداخل کار قوای سه گانه و شکستن حریم قانون و حذف جایگاه فراقوه ای سیاستگذاری، هماهنگی و نظارت مانند شورای زنان با کدام منطق و علم و عقل در این اجلاس مطرح می شود؟

آقای رئیس جمهور بنده به عنوان یک شهروند ساده که دارای حقوق شهروندی است و نه یکی از اساتید دانشگاه‌های این کشور و نه عضو شورای زنان دلسوزانه و خیرخواهانه از  شما که در شرایط سختی سکاندار حرکت اقتصادی و اجتماعی کشور هستید و از یک طرف با هجوم معاهدات پر ابهام، مسئله ساز و فلج کننده روبرو هستید و از طرف دیگر با فشار، تحریم و تهدید می پرسم آیا نمی بایست همانطور که در مقابل کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی سندی برتر ارائه و سد راه نفوذ بیگانه شد، در این زمینه هم همکاران شما اسنادی در مقابل FATF و پالرموها ارائه می کردند و با تعیین تعاریف جدید در راستای معرفی تروریسم آمریکایی اسرائیلی و ابعاد آن که اشغال کشورها و صدور تروریست و داعش سازیست موادی را می افزودند، اگر نمی توانند یا نمی خواهند لااقل عقل و تدبیر حکم می کند که از درون دولت در این شرایط برای شما حاشیه سازی نشود مگر اینکه خود این حاشیه سازی ها، هم بخشی از مهندسی طراحان نفوذ برای تضعیف دولت باشد.

کد خبر 4344413

منبع: مهر

کلیدواژه: حسن روحانی سند 2030 شورای فرهنگی اجتماعی زنان شورای شهر تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش سازمان تامین اجتماعی بیمه شهر تهران ترافیک پلیس راهور سازمان بیمه سلامت سازمان حج و زیارت سازمان محیط زیست سرهنگ نادر رحمانی محسن هاشمی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۴۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد

قانون بیمه کارگران ساختمانی در هفته کارگر از سوی رییس جمهور ابلاغ شد تا روزنه‌ای برای تحقق آرزوی دیرینه کارگران ساختمانی که سال‌ها در انتظار بیمه لحظه شماری می‌کردند، گشوده شود.

به به گزارش ایسنا، رئیس جمهور در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، جهت اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

قانون بیمه کارگران ساختمانی در خصوص تغییرات ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی مبنی بر تغییر وضعیت منابع درآمدی سازمان تامین اجتماعی به مجلس ارائه شد و مجلس فروردین ماه امسال با تصویب کلیات و جزییات طرح استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، سازوکاری برای پرداخت بیمه کارگران ساختمانی تعیین کرد.

کارگر ساختمانی جزو مشاغل سخت و زیان‌آور به شمار می‌رود و طبق آمارها بیشترین حوادث ناشی از کار مربوط به فعالیت در کارگاه‌های ساختمانی و بخش ساختمان است.

برابر آمارها ۵۰ درصد حوادث کشور مربوط به کارگران ساختمانی و ۵۰ درصد مابقی حوادث، مربوط به بیمه‌شدگان دیگر مشاغل است که این مساله اهمیت بیمه کارگران ساختمانی را بیش از پیش نشان می‌دهد.

روز گذشته در گردهمایی جشنواره امتنان که با حضور رئیس جمهور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارگران منتخب برگزار شد، حل مسأله بیمه کارگران ساختمانی و تامین مسکن کارگران مورد تاکید قرار گرفت.

علیرضا محجوب - دبیرکل خانه کارگر از رئیس جمهور خواست تا موضوع بیمه کارگران ساختمانی را رسیدگی کند و گفت: بیمه کارگران ساختمانی مدام به محاق می‌رود و کم اهمیت‌تر نزد مسئولین می‌شود. از شما خواهش می‌کنیم که به این موضوع رسیدگی کنید.

وی با بیان اینکه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی به بن بست رسیده است، توجه به بیمه کارگران ساختمانی و کمک به این قشر از کارگران را توجه به شریف‌ترین بخش کارگران کشور دانست.

بر اساس استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، مقرر شد که ۲۵ درصد از عوارض شهرداری به سازمان تامین اجتماعی به منظور بیمه کارگران ساختمانی اختصاص پیدا کند تا کارگر ساختمانی مورد حمایت قرار گیرد. همچنین از محل مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری حق بیمه کارگران ساختمانی به جهت اینکه ساخت و ساز به واسطه آنها صورت می گیرد، پرداخت شود. با تعیین این ساز و کار دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد چون هم منافع تامین اجتماعی از محل بیمه کارگران ساختمانی تامین شده و هم منابع بیمه کارگران مشخص شده است.

به گزارش ایسنا، با ابلاغ قانون تفسیر ماده(۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی توسط رئیس جمهور، سازمان تامین اجتماعی موظف است به تعهد قطعی خود در خصوص بیمه کارگران ساختمانی عمل کند و به آرزوی دیرینه کارگران ساختمانی که سال‌ها در انتظار بهره مندی از مزایای بیمه اجتماعی لحظه شماری می کردند، جامه عمل بپوشاند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • نامه سرگشاده رئیس دانشگاه رازی خطاب به رؤسای دانشگاه‌های آمریکا
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟
  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • افزایش فشار دموکرات‌های آمریکا به بایدن؛ «نگذارید اسرائیل به رفح حمله کند»
  • سفر همسر رئیسی به پاکستان / اهدای دکتری افتخاری (+ عکس)
  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • تکمیل و بهره‌برداری یک‌هزار طرح در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نفت