Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سید محمد صالحی روز چهارشنبه در حاشیه نشست تخصصی ' فرهنگ تعایش و گفت و گو ' به خبرنگار ایرنا افزود: در امر توجه به ظرفیت های قومی و دینی استان کمی کوتاهی شده است و با تکیه بر آن می توان علاوه بر رونق صنعت گردشگری، تعامل خوبی با کشورهای مختلف برقرار کرد.
وی با بیان اینکه در گذشته تا حدودی نسبت به این موضوع نگاه امنیتی وجود داشته است، افزود: در سایه این ظرفیت بهینه می توان زمینه مناسب جهت تعامل با اقوام و مذاهب مختلف را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس مرکز مطالعات اقوام و ادیان آذربایجان در دانشگاه ارومیه بیان کرد: دانشگاه می خواهد از بعد علمی به موضوع وارد شود تا با راهکارهای عملی شاهد رونق و توسعه استان باشیم.
صالحی با اشاره به برگزاری 'همایش مبانی گفت و گو و راهکارهای عملی وحدت اقوام و مذاهب' در ارومیه گفت: دانشگاه ارومیه در آستانه هفته وحدت نسبت به برگزاری این همایش علمی و پژوهشی در سطح ملی اقدام کرده و مشارکت سایر دانشگاه های استان را نیز جلب کرده است.
این عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه اضافه کرد: در این همایش علمی راهکارهای عملی وحدت بین اقوام و مذاهب، مقالات علمی و سخنرانی های مهمی ارایه می شود.
صالحی افزود: آذربایجان غربی به لحاظ دارا بودن قومیت های مختلف از ظرفیت بالایی در برخی از حوزه های اقتصادی برخوردار بوده و سالیان سال است که در این دیار اقوام مختلف به صورت مسالمت آمیز در کنار هم زندگی کرده اند.
وی از رسانه ها خواست تا در انعکاس این همایش همکاری لازم را داشته باشند و به نحو مطلوبی برنامه های مختلف این همایش را به جامعه انتقال دهند.
به گزارش ایرنا همایش 'مبانی گفت و گو و راه کارهای عملی وحدت اقوام و مذاهب' در آبان سال جاری در دانشگاه ارومیه برگزار می شود.
مبانی گفت و گو و راهکارهای عملی وحدت اقوام و مذاهب، مبانی نظری گفت و گو و مولفه های وحدت، آسیب شناسی وحدت اقوام و مذاهب، جایگاه حقوق شهروندی از منظر ادیان و مذاهب، رویکرد ادیان الهی به مساله هویت انسانی، تربیت اخلاقی و نقش آن در تقریب اندیشه های دینی و مذهبی، نقش تربیت دینی و تاثیرآن در شکل گیری اندیشه های دینی و مذهبی و ایجاد زمینه های تعامل و فرهنگ احترام به تفاوت های قومیتی و مذهبی از جمله محورهای این همایش است.
مهلت ارسال مقالات به این همایش تا 31 شهریور سال جاری است؛ آذربایجان غربی را سرزمین رنگین کمان اقوام و ادیان نامیده اند و وجود قومیت ها و مذاهب مختلف اعم از کرد و ترک و آشوری و ارمنی جلوه زیبایی به این استان بخشیده است.
این قومیت ها در تمام عرصه ها یکپارچه حرکت کرده و دوشادوش هم صحنه های به یاد ماندنی را در دوران دفاع مقدس و در مبارزه با گروهک های تروریستی در منطقه خلق کرده اند.
آیین مذهبی ارامنه جهان که به صورت سالانه در قره کلیسای چالدران برگزار می شود و عده زیادی از مسیحیان از اقصی نقاط جهان برای حضور در این آیین به آذربایجان غربی سفر می کنند، تنها نمونه ای از ظرفیت های دینی و قومی این استان مرزی است که با تکیه بر آن می توان اقتصاد استان را متحول کرد.
3072/8135
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 آذربایجان غربی جهان زیبایی عضو هیات علمی دانشگاه گردشگری جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۴۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۳۴ کلاس درس در آذربایجان‌غربی در حال احداث است

معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی با بیان در حال احداث بودن ۱۷۳۴ کلاس درس در سطح استان گفت: توجه به زیرساخت‌های آموزشی و موضوعات مرتبط با آموزش و پرورش مورد توجه جدی دولت سیزدهم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، رضا ابراهیمی امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در همایش فرهنگیان ایثارگر آذربایجان‌غربی گفت: توجه به زیرساخت‌های آموزشی و موضوعات مرتبط با آموزش و پرورش مورد توجه جدی دولت سیزدهم است.

وی افزود: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به‌عنوان یک سند بالادستی ناظر بر همه فعالیت‌ها و برنامه‌های نظام تعلیم و تربیت است و باید تأکید بیشتری بر اجرای بهتر این سند صورت پذیرد.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی گفت: تحقق اجرای صحیح و دقیق سند تحول بنیادین دانش‌آموزانِ در تراز انقلاب اسلامی را تحویل جامعه خواهد داد.

ابراهیمی ادامه داد: استان آذربایجان‌غربی در موضوع فضای آموزشی مدارس دچار عقب‌ماندگی تاریخی بود که با آغاز دولت سیزدهم و توجه جدی استاندار به موضوع زیرساخت‌های آموزشی و سایر موضوعات مرتبط با آموزش و پرورش، در دو سال اخیر یک هزار و ٣٤ کلاس درس تحویل شده و هزار و ٧٣٤ کلاس درس نیز در دست احداث است.

وی تصریح کرد: برقراری عدالت آموزشی و توجه و پیگیری جدی موضوعات مرتبط با دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل نیز از دیگر اولویت‌های مقام عالی استان در شورای آموزش و پرورش است.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: طبق مصوبه این شورا، همه فرمانداران و مسئولان دستگاه‌ها مکلف به همکاری با آموزش و پرورش در موضوع شناسایی و سپس جذب بازماندگان از تحصیل هستند.

کد خبر 751190

دیگر خبرها

  • ۱۷۳۴ کلاس درس در آذربایجان‌غربی در حال احداث است
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • احترام سبب وحدت مضاعف در بین مذاهب اسلامی می شود
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • کرمان میزبان همایش سرمایه‌گذاری آیدکس ۲۰۲۴
  • آذربایجان‌غربی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) به سوگ نشست
  • آذربایجان‌غربی در سالروز شهادت امام صادق (ع) به سوگ نشست
  • بهره‌گیری از ظرفیت قرارگاه خاتم الانبیا در اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن