Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو کمیسیون اصل نود مجلس با بیان اینکه جلسات مربوط به ایجاد برچسب بر روی محصولات تراریخته پس از تعطیلات مجلس از سر گرفته می‌شود، گفت: زمان این است که بخواهیم درباره ایجاد برچسب بر روی محصولات تراریخته از مسئولین سوالاتی داشته باشیم. محمدرضا امیرحسنخانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به ایجاد برچسب بر روی محصولات تراریخته گفت: جلسات در رابطه با ایجاد برچسب بر روی محصولات تراریخته پس از تعطیلات مجلس از سر گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی بیان داشت: دیگر زمان این است که بخواهیم درباره ایجاد برچسب بر روی محصولات تراریخته از مسئولین سوالاتی داشته باشیم.
ضرورت پیگیری درج برچسب «تراریخته» بر روی محصولات غذایی
هاشمی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز پیش‌تر به خبرنگار میزان گفت: وزارت «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» همواره در جلسات خود با کمیسیون «بهداشت و درمان» مجلس با حساسیت موضوعات مربوط به محصولات تراریخته را پیگیری می‌کند.

وی با بیان اینکه قسمت عمده مسئولیت‌ها در موضوع محصولات تراریخته بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است، تأکید کرد: عمده محصولاتی که در حوزه خوراک دام و روغن‌های نباتی است از محصولات تراریخته بوده و باید مقداری جدی‌تر به این بحث نگاه شود.

هاشمی تاکید کرد: بطور حتم مجدداً موضوع درج برچسب «تراریخته» بر محصولات غذایی را در دستور کار کمیسیون «بهداشت و درمان» قرار می‌دهیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به اعتقاد بنده محصولات تراریخته باید ممنوع شود چرا که عمده مطالعات دانشمندان این حوزه گویای نگرانی از محصولات تراریخته است، اما اگر شرایط کشور حکایت از این دارد که این محصولات باید باشد حتماً نیاز است که مردم بدانند چه چیزی مصرف می‌کنند.

این نماینده مجلس تأکید کرد: وزارت «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و سازمان «غذا و دارو» موضوع محصولات تراریخته را پیگیری می‌کند، اما وزارت جهاد کشاورزی مقداری در این زمینه کم‌کاری می‌کند که حتما باید موضوع «درج برچسب محصولات تراریخته بر روی محصولات غذایی» را مورد پیگیری قرار دهد.
ورادات ۱۰ الی ۱۵ میلیون تن محصولات تراریخته به کشور/ لابی وارد‌کننده محصولات تراریخته قوی است
همچنین عباس پاپی‌زاده  2 دی ماه 96 به خبرنگار میزان گفت: در حال حاضر حداقل بین ۱۰ الی ۱۵ میلیون تن محصولات تراریخته به کشور وارد می‌شود.

وی بیان داشت: این محصولات در قالب محصولاتی، چون ذرت، سویا، کنجاله سویا که خوراک مرغ است وارد کشور می‌شود.

عضو «کمیسیون کشاورزی و آب و منابع طبیعی» با بیان اینکه وظیفه سازمان محیط زیست حفاظت از محیط پیرامون انسانهاست گفت: این سازمان باید از عواملی که بر روی سلامت انسان تأثیرگذارا ست جلوگیری کند.

وی تصریح کرد: سازمان محیط زیست کوتاهی‌های زیادی در قبال واردات محصولات تراریخته داشته است و با بی‌اعتنایی ازمقابل این موضوع عبور کرده است.

پاپی‌زاده با بیان اینکه روسای سابق سازمان محیط زیست همواره به ما می‌گفتند که شما (نمایندگان) زبان گویای ما در مورد محصولات تراریخته باشید و قوانین مورد نیاز ما را تعیین کنید گفت: این در حالی است که رئیس فعلی سازمان محیط زیست برعکس روسای سابق این سازمان می‌آید و مواضع عکس می‌گیرد. البته این فرد تجربه کاری سازمان محیط زیست ندارد و به موضوعی ورود می‌کند که بغرنج بوده و می‌تواند سلامت مردم را به خطر بیاندازد.

عضو «کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی» اضافه کرد: کسانی که چنین ادعایی دارند باید محصولات تراریخته وارد کشور شود مدعی هستند که معلوماتشان از کشور‌های توسعه یافته مثل اروپا که خودشان مبدع محصولات تراریخته هستند بیشتر است که بنده بعید می‌دانم چنین چیزی باشد؛ لذا خیلی از افرادی که منظور صحبت بنده است در اروپا درس خوانده‌اند و همان کشور‌های اروپایی که به آن‌ها درس داده‌اند، واردات محصولات تراریخته را منع کرده‌اند؛ بنابراین بنده این احتمال را می‌دهم که این مسئولین تحت فشار این حرف‌ها را زده‌اند چرا که لابی وارد کننده محصولات تراریخته لابی قوی است بنابراین اینجا ما باید بین منافع واردکنندگان و سلامت مردم، سلامت مردم را انتخاب کنیم.

این نماینده مجلس افزود: کسی که نتواند بین منافع مردم و واردکنندگان به وظیفه ذاتی خود بپردازد فکر نمی‌کنم صلاحیت قضاوت در سایر امور را هم داشته باشد.

وی با بیان اینکه مجلس طبق برنامه ششم توسعه مصوب کرد که محصولات تراریخته بدون ضابطه وارد کشور نشود بیان داشت: این در حالی است که این روند ادامه دارد و برخی خلع‌های قانونی را بلد هستند و با به‌کارگیری افرادی، قانون را به‌راحتی دور می‌زنند.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محصولات تراریخته واردات تراریخته درج برچسب کمیسیون بهداشت و درمان کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۵۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد

نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، محمد وحیدی امروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه استان خراسان شمالی، اظهار داشت: اجرای رتبه‌بندی معلمان، 60 هزار میلیارد تومان اعتبارات آموزش و پرورش را افزایش داد.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی با اشاره به اینکه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی به عنوان کمیسیون برتر مجلس یازدهم انتخاب شده است، افزود: اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان علی‌رغم کاستی‌هایی که داشت، 60 همت اعتبارات آموزش و پرورش را افزایش داد.

وی ادامه داد: قانون  جهش تولید دانش‌بنیان با پشتیبانی از 10 هزار شرکت  دانش‌بنیان نیز یکی دیگر از قوانین مهم مجلس یازدهم بوده است که 50 همت در بودجه سالانه به سمت شرکت‌های دانش‌‌بنیان سوق پیدا می‌کند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه آموزش و پرورش باید به دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی توجه داشته باشد، افزود: در 3 سال 300 درصد رشد پذیرش دانشجو در این دو دانشگاه اتقاق افتاده است.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ترویج نگاه الگوسازی در مدارس، گفت: در حال حاضر 107 میلیارد تومان پروژه از محل اعتبارات سفر رهبری اجرا می‌شود که در 4 سال این عدد به 230 میلیارد تومان رسیده است.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • سازوکار‌ها و آمادگی‌ها برای اجرای دور دوم انتخابات مجلس
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود