Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهم آمریکا در اقتصاد دنیا در سال ۱۹۶۰، ۴۰ درصد بود، اما این رقم در سال ۲۰۱۶ به ۱۵ درصد کاهش یافت و اقتصاد کشور‌های آسیایی، اقیانوسیه و اندکی نیز آمریکای لاتین جایگزین آن شد.

المیادین به نقل از پایگاه دی مارکر (روزنامه اقتصادی وابسته به هاآرتص) اضافه کرد: میان نکته قابل توجه اینکه اگر آمریکا علیه دشمنان و متحدانش اعلام جنگ تجاری بدهد، چه بسا با این موضوع روبرو شود که آنان می‌توانند وارد همکاری شده و یک سامانه تجاری جایگزین به وجود آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر حال جنگ تجاری آمریکا جمعه گذشته در حالی کلید خورد که دنیا منتظر نتایج فاجعه بار این اقدام بر همه طرف‌ها و نیز اقتصاد جهانی است.

همچنین آمریکا در سال ۲۰۰۲، ۱۵ درصد صادرات دنیا را در اختیار داشت، اما در سال ۲۰۱۶ سهم آن به کمتر از ۱۲ درصد کاهش یافت.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در صدد است با اعمال عوارض گمرکی بر کالا‌های وارداتی قیمت آن را بالا ببرد به گونه‌ای که برای شرکت‌های داخلی امکان فروش کالاهایشان فراهم شود و با این کار شکوه و عظمت آمریکا را به آن بازگرداند.

از سوی دیگر واردات آمریکا از کشور‌های مختلف دنیا نیز که در سال ۲۰۰۲ بالغ بر ۲۵ درصد بود در سال ۲۰۱۶ به ۱۸ درصد کاهش یافت.

کاهش اهمیت آمریکا به عنوان یک بازار مقصد در جنگ تجاری اهمیت راهبردی دارد و به نظر می‌رسد این موضوع از چشم بسیاری حتی دشمنان آمریکا در کشمکش کنونی پنهان مانده است.

در ادامه این گزارش آمده است نکته قابل توجه اینکه چنانچه کشور‌های آمریکای لاتین، منطقه آزاد تجاری تشکیل دهند ارتباط مکزیک با آمریکا به میزان زیادی کاهش خواهد یافت و اگر چین در مسیر امضای توافقنامه‌های تجارت آزاد با کشور‌های آسیا گام بردارد، بازار‌های جدیدی به وجود خواهد آمد و در صورتی که سایر کشور‌های آمریکا که در معرض تهدید جنگ تجاری قرار دارند، توافقنامه‌های همکاری امضا کنند، ترامپ متوجه خواهد شد که قواعد بازی را او تعیین نمی‌کند.

در این شرایط آمریکا زیان زیادی متحمل خواهد شد، زیرا به انزوا می‌رود و مرکزیت کمتری خواهد داشت و شاید با فقر هرچه بیشتر روبرو شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اقتصاد اقیانوسیه آمریکای لاتین جنگ رئیس جمهور آمریکا واردات مکزیک چین تجارت آزاد بازی فقر هشدار صهیونیست ها جنگ اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۶۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دانشگاه کلمبیا به دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی

دانشگاه کلمبیا به دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی هشدار داد که محیط دانشگاه را ترک کرده و از سیاست‌های آن پیروی کنند وگرنه با خطر تعلیق مواجه خوهند شد.

به گزارش ایسنا، در نامه‌ای در این باره که به دست الجزیره رسیده آمده است که استقرار غیرقانونی و ایجاد اختلال در محیط دانشگاه باعث رقم خوردن شرایطی ناخوشایند برای اعضا شده است.

در این نامه آمده است: ما از اتخاذ چنین اقداماتی ناراحت هستیم اما باید نظم را در محیط دانشگاه برقرار کنیم تا تمامی دانشجویان بتوانند کارشان را در این ترم انجام داده و برای امتحانات درس بخوانند.

سرکوب تظاهرکنندگان در دانشگاه کلمبیا در نیویورک موجی از فعالیت را در دانشگاه‌های سراسر آمریکا به راه انداخت که براساس آخرین گزارش‌ها بیش از ۹۰۰ بازداشتی داشته است.

در سرتاسر ایالات متحده، رهبران دانشگاه‌ها تلاش کرده‌ ـ و تا حد زیادی شکست خورده‌اند ـ تا تظاهرات‌ها را سرکوب کنند، تظاهرات‌هایی که اغلب شاهد مداخله خشونت‌آمیز پلیس بوده‌اند، با ویدئوهایی که از ایالت‌های مختلف منتشر شده و نشان می‌دهد که صدها دانشجو ـ و حتی اعضای هیئت علمی ـ به زور دستگیر شده‌اند. معترضان خواستار عفو دانشجویان و اعضای هیأت علمی که به دلیل اعتراض تنبیه یا اخراج شده‌اند، هستند.

افسران پلیس و مدیران دانشگاه‌ها در روزهای اخیر با معترضان طرفدار فلسطین در تعداد فزاینده‌ای از دانشگاه‌های سراسر کشور درگیر شده‌اند و دانشجویان را بازداشت کرده، اردوگاه‌ها را برچیده و دانشجویان را به عواقب تحصیلی تهدید کرده‌اند.

موج تازه‌ای از فعالیت‌های دانشجویی علیه جنگ غزه با دستگیری حداقل ۱۰۸ معترض در دانشگاه کلمبیا در ۱۸ آوریل، پس از حضور مدیران در مقابل کنگره و قول سرکوب آن آغاز شد. از آن زمان، مداخلات پلیس در چندین دانشگاه، از جمله در برخی از بزرگترین شهرهای آمریکا، منجر به دستگیری بیش از ۹۰۰ نفر شده است.

خواسته اصلی بسیاری از معترضان این است که دانشگاه‌ها سرمایه خود را از شرکت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی که می‌گویند از جنگ غزه سود می‌برند، بیرون بکشند.

با وجود برخوردهای خشن پلیس با دانشجویان و معترضان، کاخ سفید مدعی است: جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به حق تظاهرکنندگان برای شنیدن صدایشان - به صورت مسالمت‌آمیز - احترام می‌گذارد. ما نمی‌خواهیم شاهد صدمه دیدن کسی در این روند باشیم.

جان کربی، مشاور ارتباطات امنیت ملی کاخ سفید به ای‌بی‌سی نیوز گفت: برخی از اعتراضات با سرکوب پلیس مواجه می‌شوند. رئیس‌جمهور می‌داند که احساسات بسیار شدیدی در مورد جنگ در غزه وجود دارد. او این را درک می‌کند، به آن احترام می‌گذارد و همانطور که بارها گفته است، ما مطمئناً به حق اعتراض مسالمت آمیز احترام می‌گذاریم. مردم باید این توانایی را داشته باشند که نظرات خود را بیان کرده و برای به اشتراک گذاشتن دیدگاه‌های خود به صورت عمومی مجاز باشند، اما همه اینها باید صلح‌آمیز باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرایی بدل شدن اردن به بخشی از سپردفاعی در خدمت صهیونیست‌ها
  • موضع آمریکا درباره دادگاه لاهه، نشانه رویکرد دوگانه واشنگتن است
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • راه درازی تا فعلیت رساندن کامل ظرفیت‌های تجاری ایران و افغانستان داریم
  • هشدار دانشگاه کلمبیا به دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • حضور ۲۵ هیات تجاری در اکسپو با وجود تحریم نشان از رشد ایران دارد
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • حضور ۲۵ هیئت تجاری در اکسپو نشان از رشد ایران با وجود تحریم
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا