Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، «چندرأس صهیونیست لت و پارشده به فروش می‌رسد»، « این قوم آواره رنگ امنیت را نخواهد دید»، «همه‌جا وقتی بادبادک می‌بینن ذوق می‌کنن اما اسرائیلی‌ها با دیدن بادبادک پوشک لازم میشن!»، «درس عبرت بگیرید از مبارزه با جبهه مقاومت...» اگر در شبکه اجتماعی توئیتر هشتگ #زندگی_سگی_اسرائیلیها را سرچ کنید این جمله ها را می بینید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این هشتگ با هدف نشان دادن سختی زندگی در اسرائیل و باطل بودن فرضیه زندگی آرمانی در این منطقه توسط یکی از کاربران شبکه های اجتماعی به نام «اخٌ‌فی‌الله»‏ایجاد شده است که در مدت کمی مورد توجه میلیونی مخاطبان درفضای مجازی قرار گرفته است.

«اخٌ‌فی‌الله» در این باره در توئیتی نوشت:نزدیک به سه ماهه یعنی دقیقا از ده ماه می تا امروز صبح که #زندگی_سگی_اسرائیلیها رو میزنم رفقای زیادی هم اومدن پای کار و شکر خدا جون گرفته هدف نشون دادن سختی زندگی در اسرائیله و باطل بودن فرضیه زندگی آرمانی در اسرائیل حدود 5 میلیون ایمپرشن داشته تا حالا که ظرفیت خوبیه الحمدلله .

گزارش بررسی میزان انتشار #زندگی_سگی_اسرائیلیها نشان می دهد این هشتگ 58 روز رصد شده است و تعداد کل پست ها در توئیتر، اینستاگرام و فیس بوک به هزار و 287 پست می رسد. همچنین 469 کاربر در انتشار و بازخوردها مشارکت داشته اند و پیشینه احتمال دیده شدن هشتگ #زندگی_سگی_اسرائیلیها به عدد 5 میلیون و 140 هزار می رسد.

همچنین هشتگ های #جهزوا_ملاجئکم، #اسرائیل_سقطت، #مقاومت، #یوم_القدس_مسیرة_العودة، #مرگ_بر_اسراییل، #دردفلسطین نیز در صفحه کاربرانی که به این هشتک واکنش نشان داده اند قابل مشاهده است.

«رهگذر» نوشت:توی تورات نوشته این سرزمین هزار سال پیش مال ما بوده پس ما حق داریم کشور اسرائیل رو تشکیل بدیم. -بزرگوار! امپراطوری پارس شرق و غرب عالم رو گرفته بود، الان ایران حمله کنه به تمام کشورای همسایه و همه رو بکشه و سرزمینا رو اشغال کنه چون یه زمانی مال ما بوده؟ #زندگی_سگی_اسرائیلیها

«حاج قلندر» می نویسد: آن روز که سید حسن نصرالله گفت اسراییل از خانه عنکبوت سست تر است امزوز را می دید که چند بادبادک زندگیشان را زهر کرده
#زندگی_سگی_اسرائیلیها

در ادامه ی واکنش ها، کاربری به حمله سایبری حماس به ارتش رژیم صهیونیستی و فساد و رسوایی اخلاقی مقامات ارشد نظامی رژیم صهیونیستی اشاره می کند و می نویسد: 

این چندمین باره که ارتش #رژیم_صهیونیستی، به وسیله استفاده از جذابیت های جنسی مورد حمله سایبری قرار می گیره و اطلاعات سرانش به سرقت میره. این می تونه نشان دهنده فساد گسترده و رسوایی اخلاقی مقامات ارشد نظامی در اسرائیل باشه

«اخٌ‌فی‌الله» با انتشار تصویر زیر واکنش کاریکاتوریست ها به رسوایی اطلاعاتی صهیونیستها را نشان می دهد.

«به یاد رزان‌ها» می نویسد: خونه یه نفر رو غصب کنی، خودشم دیگه راه ندی تو خونه‌ش، بزنی طرف رو بکشی، اعلام استقلال کنی؛ خب این زندگی اگه سگی نیس چیه؟!

کاربر دیگری به نام «علمدار کمیل» می نویسد: ما هر شب با رویای نابودی اسراییل سر بر بالین میذاریم... طولی نخواهد کشید که این رویا به واقعیت تبدیل بشه...

«داودی» نوشت: بزودی با اعلام خبر مرگ بن سلمان+موشک باران سرزمینهای اشغالی توسط حزب الله با موشکهای مدرن+فرودموشکهای انصارالله به امارات شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود.

کاربر دیگری می نویسد: وقت سحر تجدید پیمان کنیم با رهبر عزیزمون و، حمایت کنیم از تمام مظلومان گرفتار در بند صهیونیست ها ((ما عاشق مبارزه با صهیونیست‌ها هستیم))
#اسرائیل_سقطت
#زندگی_سگی_اسرائیلیها

«President_bakh» نوشت: آزادی دموکراسی حقوق انسانی و برابری که ازش دم می‌زنید با تضعیف و سرکوب و نابود کردن یک ملت به نام فلسطین بوجود اومده پس قطعا روی آرامش رو نمیبینید و تو پناهگاه هاتون به هشتگ #زندگی_سگی_اسرائیلیها معنی می‌بخشید.

کاربری با نام «ج.خسروی» نوشت: #زندگی_سگی_اسرائیلیها طوری هست که برای رفتن از یه شهربه شهر دیگه که 30 کیلومترفاصله داره 12 ساعت توراهستن به خاطرایست و بازرسی های زیاد،خودشون رو زندانی کردن مثل دزدی که وارد خونه میشه وقتی صاحبخونه میاد از ترس تو یه سوراخی تو خونه مخفی میشه! #جهزوا_ملاجئکم #اسرائیل_سقطت #مقاومت

در ادامه جستجو، کاربران با انتشار فیلم و تصاویر مختلف به بالن های آتش زا و اشاره به 36 مورد آتش سوزی در اسرائیل به نقل از رسانه های این منطقه اشاره کرده اند.

«اخٌ‌فی‌الله» در این باره نوشت: بر اساس اعلام رسانه های صهیونیست بادبادک های آتشین تا حالا با آسیب رسوندن به بیش از 500 هکتار از زمینهای اونها در حدود 2/5 میلیون دلار به اقتصاد اسرائیل ضربه زدند.

در ادامه بعضی از توئیت ها با این موضوع را می خوانید:

اسرائیل=آتش،دود،خاکستر 

همه‌جا وقتی بادبادک می‌بینن ذوق می‌کنن اما اسرائیلی‌ها با دیدن بادبادک پوشک لازم میشن !

صدروز در آتش 678 آتش 916 هکتار آتش 600 هکتار محصولات زراعی آتش 2/5 میلیون دلار آتش #زندگی_سگی_اسرائیلیها آتش

کاربران شبکه های اجتماعی با انتشار تصاویر و فیلم های مختلفی از سربازها و مقامات رژیم صهیونیستی و اضطراب و ترس مردم اسرائیل از آژیرهای خطر واکنش های جالبی به این هشتگ نشان دادند که در ادامه قابل مشاهده است.

 

 

 

فیلم/ #زندگی_سگی_اسرائیلیها

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۸۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنش میان ایران و اسرائیل؛ چه خواهد شد؟

فرارو- یک کارشناس روابط بین الملل می گوید: «نوع عملیات نظامی ایران، اظهارات مقامات ایران و بحث‌های رسانه‌ای نشان می‌دهد که ایران مثل جریان پایگاه عین الاسد در عراق این قصد را نداشت که به تاسیسات غیرنظامی آسیب بزند، بلکه بیشتر به دنبال ارسال این پیام بود که ایران توان ضربه زدن را دارد تا به شکلی بازدارندگی ایجاد کند.»

با توجه به این شرایط پرسش‌هایی مطرح است از جمله این که محتمل‌ترین سناریو‌های اسرائیل برای واکنش به حمله ایران چه خواهد بود و آیا اسرائیل ریسک حمله به مراکزی مهم از جمله تاسیسات هسته‌ای ایران را می‌پذیرد؟ رحمان قهرمان پور، کارشناس ارشد مسائل هسته‌ای و پژوهشگر روابط بین الملل در گفتگو با فرارو به این پرسش‌ها پاسخ داده است:

چه خواهد شد؟

رحمان قهرمان پور به فرارو گفت: «با توجه به حمله‌ای که اسرائیل علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق انجام داده بود، انتظار می‌رفت که یکی از سناریو‌های ایران، اقدام به واکنش مستقیم باشد. ایران پیش از این اقدام، از طریق نیرو‌های نیابتی واکنش نشان داده بود و تصور این بود که اگر این نوع واکنش مجددا تکرار شود، اثرگذاری لازم را نخواهد داشت. در نهایت دیدیدم که هم ایران واکنش نشان داد و هم نیرو‌های نیابتی ایران که در منطقه حاضر بودند. درواقع هم از داخل و هم خارج از مرز‌های ایران به سمت اسرائیل موشک‌هایی پرتاب شد. همانطور که واکنش ایران نه خیلی تند بود و نه خیلی انفعالی، اگر اسرائیل بخواهد واکنشی نشان دهد آن نیز در همین حد خواهد بود.»

وی گفت: «ایران تا کنون واکنش بیش از حد تندی نشان نداده است، یعنی تمایلی ندارد به شکل تمام عیار وارد درگیری شود. از سوی دیگر اسرائیل این مسئله را نادیده نخواهد گرفت و تلاش می‌کند به هر شکلی که لازم می بیند، واکنش نشان دهد. در نتیجه، احتمالا شاهد واکنش خواهیم بود، اما اصلا مشخص نیست این واکنش چه خواهد بود. ممکن است اسرائیل در همان سطح ایران واکنش نشان دهد، یعنی همان کار‌هایی را که ایران انجام داده انجام دهد یا به هر شیوه دیگری واکنش نشان خواهد داد. کابینه جنگ اسرائیل به محض حمله ایران تشکیل جلسه داد و این جلسه نیز بسیار مهم بود، چون بر اساس سخنانی که در این جلسه رد و بدل شد و ارزیابی که صورت گرفت، درباره حمله یا عدم حمله متقابل تصمیم گیری خواهد شد.»

وی افزود: «حقیقت این است که در اسرائیل گروه‌هایی مختلف با طرز فکر‌های گوناگون حضور دارند و طبیعتا گروه‌های راست افراطی، مثل وزیر امنیت اسرائیل خواهان واکنش‌های بسیار تند هستند، اما دست اسرائیل باز نیست و فشار آمریکا، درکنار درخواست‌های کشور‌های اروپایی مبتنی بر این است که اسرائیل سطح تنش‌ها را بالاتر نبرد. با توجه به این شرایط، اسرائیل با محدودیت‌هایی مواجه است و نمی‌تواند به راحتی همه گزینه‌ها را روی میز بگذارد. به همین دلیل معتقدم گزینه حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران منتفی است. با این حال واکنش ایران در برابر اسرائیل در جای خود باقی است. پرسشی مهم و اساسی که در این وضعیت مطرح می‌شود این است که آیا اسرائیل واقعا می‌خواهد به خاک ایران حمله کند یا اصلا می‌تواند این کار را انجام دهد؟ این مسئله همچنان مبهم است و نمی‌دانیم چه خواهد شد. تا کنون، اسرائیل هیچگاه خاک ایران را مستقیما هدف نگرفته و با توجه به این موضوع، مشخص نیست که در پاسخ به ایران، به خاک کشور حمله می‌شود، پایگاه‌های ایران در منطقه، هدف قرار می‌گیرد، یا عملیات تخریبی انجام می‌شود.»

هدف ایران بازدارندگی بود نه تشدید تنش‌ها

تیم تحلیلگر ارشد سیاسی گفت: «قطعا شخص نتانیاهو به تداوم بحران در منطقه نیاز دارد تا عمق سیاسی خود را تداوم ببخشد و مخالفان خود را نیز مهار کند، اما طبیعتا در عالم واقعی سیاست نمی‌توان به هر آن چه دلبخواه است دست پیدا کرد یا هر اقدامی را انجام داد. شرایط محیطی، نوع اقدامات را محدود می‌کند؛ بنابراین باید دید نتانیاهو در شرایطی که اکنون در آن قرار دارد، می‌تواند سطح تنش را افزایش دهد یا خیر. حدس من این است که نمی‌تواند. این موضوع از یک سو به علت مواضع بایدن است که صراحتا گفت آمریکا در اقدام نظامی علیه ایران مشارکت نخواهد کرد و هم به علت پیام‌هایی است که کشور‌های مختلف اروپایی به اسرائیل دادند و درخواست کردند که اسرائیل از جنگ پرهیز کند، به ویژه با توجه به این که کشور‌های اروپایی در رهگیری موشک‌های ایرانی مشارکتی چشمگیر داشتند. به همین دلیل همان کشور‌هایی که خواهان خویشتنداری ایران بودند، حالا به اسرائیل فشار خواهند اورد که وارد درگیری با ایران نشود.»

وی افزود: «نوع عملیات نظامی ایران، اظهارات مقامات ایران و بحث‌های رسانه‌ای نشان می‌دهد که ایران مثل جریان پایگاه عین الاسد در عراق این قصد را نداشت که به تاسیسات غیرنظامی آسیب بزند، بلکه بیشتر به دنبال ارسال این پیام بود که ایران توان ضربه زدن را دارد تا به شکلی بازدارندگی ایجاد کند. این مسئله را هم می‌شد در بحث‌های آقای امیرعبداللهیان دید و هم در واکنش آمریکایی‌ها در رسانه‌های مختلف. نوع عملیات نظامی ایران و غیر همزمان بودن ارسال پهپاد‌ها و موشک‌های کروز و زمین به زمین نشان داد که نیت ایران بیش از آن که مبتنی بر تشدید تنش و ضربه زدن به شهروندان غیرنظامی باشد، مبتنی بر همان ارسال پیامی بود که اشاره کردم. بیانیه نمایندگی ایران در سازمان ملل نیز به صراحت به این موضوع اشاره کرده که ایران این اقدام خود را یک دفاع مشروع ذیل منشور سازمان ملل می‌داند.»

پیامد تصاعد بحران

این پژوهشگر روابط بین الملل گفت: «در کوتاه مدت، احتما جنگ و درگیری بسیار پایین است، اما در واقع اگر اسرائیل بخواهد واکنش بیش از حدی نشان دهد و در نتیجه ایران نیز وادار به واکنش شود، وارد وضعیتی خواهیم شد که در مبحث مدیریت بحران، «تصاعد بحران» یا «نردبان بحران» خوانده می‌شود. این مسئله‌ای است که نمی‌توانیم با قاطعیت درباره آن صحبت کنیم. به همین دلیل است که معتقدم واکنش اسرائیل بسیار تعیین کننده خواهد بود. ما نمی‌دانیم که واکنش اسرائیل انفرادی خواهد بود یا حمایت قدرت‌های دیگر را نیز شامل می‌شود. در حال حاضر توپ در زمین اسرائیل است و این در حالی است که پیش از حمله ایران به اسرائیل، توپ در زمین ایران بود. چشم انداز بلندمدت بسیار تعیین کننده خواهد بود. کشور‌های منطقه یکدست نیستند و موضع گیری یکسانی در قبال تحولات ندارند. همانطور که اردن نیز در شب حمله ایران برخی موشک‌ها و پهپاد‌ها را رهگیری کرده بود. مشخصا کشور‌های منطقه بر اساس شرایط خود مواضعی مختلف دارند. برخی کشورها، به دلیل همسایگی با ایران و اختلاف‌هایی که با آمریکا دارند، مخالف حمله هستند و برخی دیگر نیز اصلا موضع مشخصی نمی‌گیرند.»

قهرمان پور تاکید کرد: «به طور کلی، کشور‌ها در تامین امنیت خود تنها هستند که همان «SELF CARE» است. درواقع در زمینه امنیت، کشور‌ها چاره‌ای ندارند به جز این که یا به خود تکیه کنند یا وارد ائتلاف‌های نظامی شوند. با توجه به این که جمهوری اسلامی از ابتدا وارد هیچ نوع گروه و ائتلافی نشده، طبیعی است که در صورت وقوع بحران نیز تنها خواهد بود و نمی‌تواند انتظار حمایت از سوی دیگر کشور‌ها را داشته باشد. کشور‌هایی که میزبان پایگاه‌های آمریکا و ناتو در منطقه هستند، معمولا بر اساس قواعد همسایگی، دخالتی در جنگ نمی‌کنند، اما در عین حال، مخالفتی هم نمی‌کنند. بسیاری از کشور‌های منطقه در برابر حمله ایران به اسرائیل ناظر بودند، اما آن‌ها که با ایالات متحده اتحاد نظامی داشتند یا میزبان پایگاه‌های نظامی امریکا بودند به رهگیری موشک‌های ایران کمک کردند. معمولا کشور‌های منطقه به علت نزدیکی جغرافیایی به ایران و هراس از واکنش ایران، سعی می‌کنند با ایران درگیر نشوند. اما فراموش نکنیم که همین کشور‌ها با حمله به ایران نیز مخالفت نمی‌کنند، چرا که اغلب کشور‌های جهان، از تضعیف رقبای خود سود می‌برند. در خاورمیانه نیز، برخی کشور‌ها عملا از تضعیف ایران، خوشحال شده و سود می‌برند.»

دیگر خبرها

  • تنش میان ایران و اسرائیل؛ چه خواهد شد؟
  • واکنش کاربران عرب به مشارکت اردن در رهگیری موشک های ایرانی (عکس)
  • تصویری از هشتگ‌زنی روی بدنه موشک‌های شلیک شده به اسرائیل
  • هشتگ سواد رسانه ای را در رادیو سلامت دنبال کنید
  • حمایت مداحان و منبری‌ها از تنبیه رژیم خبیث صهیونیستی
  • طنزپردازان همیشه در صحنه درباره تنبیه اسرائیل چه گفتند؟
  • واکنش کاربران شبکه ایکس نسبت به حمله تنبیهی ایران علیه اسرائیل
  • حمایت مداحان و سخنرانان از تنبیه رژیم صهیونیستی توسط سپاه پاسداران
  • تصاویر نجومی ۲۶ فروردین (۱۴ آوریل)
  • واکنش وزیر دفاع به اصابت موشک‌های سپاه به اسرائیل و استفاده از یک هشتگ معنادار + عکس