Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-07@09:16:56 GMT

ضعف سواد ادبی در فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۲۸۴۱۳

ضعف سواد ادبی در فضای مجازی

به گزارش پارس نیوز، 

پیام ابراهیمی نویسنده کودک و نوجوان، در خصوص رواج غلط های املایی در نوشته ها گفت: غلط های املایی که در نوشتار مردم دیده می‌شود، تعمدی نیست و کسی اصرار  ندارد  زبان خودش را از بین ببرد. وجود غلط های املایی در نوشتار مردم می تواند تا اندازه ای به دلیل بی‌اطلاعی فرد  از  املای صحیح کلمه و بی سوادی او باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه ما با رواج استفاده از شبکه‌های اجتماعی مجبور به خلاصه نویسی و سریع نویسی شدیم و همین باعث شد کم کم غلط هم بنویسیم. البته امروز می توانیم در برخی بیلبوردهای تبلیغاتی شهری هم این غلط های نوشتاری را ببینیم.

این نویسنده با اشاره به تاثیر غلط های املایی امروز در نگارش و سواد ادبی نسل های آینده بیان کرد: غلط های املایی که امروز در نگارش مردم دیده می شود، سبب شده است نوشتار مردم تغییر پیدا کند. تغییر این مسئله و اصلاح املای مردم بسیار سخت است و برای اصلاح غلط های املایی در بین مردم لازم است، کسانی که قدرت دارند نسبت به این امر حساسیت نشان دهند. آموزش املای درست کلمات به مردم یکی از  راهکارهای اصلاح غلط های املایی در میان مردم است.

ابراهیمی با اشاره به استفاده از ظرفیت بیلبوردهای شهری برای آموزش املای صحیح کلمات به مردم اظهار کرد: همانطور که در بیلبوردهای تبلیغاتی و شهری مسائل فرهنگی و اجتماعی به مردم آموزش داده می‌شود، از بیلبوردها می‌توان برای بالا بردن سواد ادبی مردم هم استفاده کرد. باید بتوانیم به هر طریقی از زبان فارسی حفاظت و در عین حال از رواج بیشتر  غلط های املایی در جامعه جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: فرهنگی و اجتماعی جامعه استفاده از ظرفیت جامعه فرهنگی و اجتماعی کودک و نوجوان پارس مردم پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۸۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر باورنکردنی از یک خیابان در شهر اروپایی سوژه فضای مجازی شد

تصویری از خیابانی در بروکسل پایتخت بلژیک در شبکه‌های اجتماعی فراگیر شده است.  

دیگر خبرها

  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • تصویر باورنکردنی از یک خیابان در شهر اروپایی سوژه فضای مجازی شد
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی