Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@04:22:01 GMT

تاثیر بستن کراوات بر عروق مغز!

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۲۸۸۶۰

متخصصان سلامت با اشاره به محدود شدن جریان خون به مغز با بستن کراوات، نسبت به ممنوعیت استفاده از آن هشدار دادند. ناطقان: یک تحقیق جدید نشان می‌دهد بستن کراوات به عروق خونی گردن فشار آورده و جریان خون را به مغز محدود می‌کند که این وضعیت به طور بالقوه باعث کاهش سرعت پردازش مغز می‌شود.
دانشمندان بیمارستان دانشگاه شلسویگ – هولشتاین آلمان برای بررسی اینکه آیا سفت کردن کراوات می‌تواند جریان خون را به مغز کاهش دهد یا خیر با انجام MRI مغز ۳۰ مرد جوان و سالم را بررسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیمی از این افراد تنها پیراهن نخی پوشیده بودند و نیمی دیگر کراوات نیز بسته بودند. سپس از افرادی که کراوات بسته بودند، خواسته شد کراوات‌های خود را باز کنند و بار دیگر از آنها MRI گرفته شد.
نتایج آزمایش نشان داد جریان خون در افرادی که کراوات بسته بودند تا ۷.۷ درصد کاهش یافت حتی پس از اینکه این افراد کراوات خود را باز کردند جریان خون ۱۲.۸ درصد کمتر از میزان طبیعی ثبت شده بود. در حالی که افرادی که از ابتدا کراوات نبسته بودند جریان خون طبیعی داشته و تغییری در جریان خونشان ایجاد نشده بود.
کارشنان می‌گویند استفاده از کراوات به عروق گردن فشار آورده و خون را به سمت جمجمه فشار می‌دهد که باعث ایجاد فشاری مضاعف در جمجمه می‌شود. این فشار مضاعف می‌تواند به عروق خونی مغز وارد شده و جریان خون را کاهش دهد.
جریان خونی مغزی به فشار داخل جمجمه وابسته است و با افزایش فشار به جمجمه جریان خون در مغز کاهش می‌یابد. یک متخصص علوم اعصاب در این ارتباط بیان کرد: در افراد سالم کاهش ۷.۵ درصدی جریان خون به مغز بعید به نظر می‌رسد که باعث ایجاد علائم قابل توجهی شود اما این امر می‌تواند در افراد سیگاری، سالخوردگان، افراد با فشار خون بالا یا افرادی که دچار مشکلات جریان خود در اثر انسداد و آسیب عروق هستند، مشکلاتی از جمله سردرد ایجاد کند.
همچنین مطالعات نشان داده‌اند که محدودیت طولانی مدت جریان خون به مغز با پیشرفت بیماری آلزایمر در ارتباط است، هر چند احتمال چنین تاثیری ناشی از بستن کراوات بسیار کم است.
به گزارش سان، یافته‌های یک بیمارستان چشم و گوش در نیویورک نیز حاکی از آن است که بستن کراوات می‌تواند منجر به افزایش فشار چشم شود. با این حال تحقیقات بیشتری برای مشخص شدن چگونگی اثرگذاری کراوات بر توانایی‌های شناختی لازم است.
منبع: ایسنا برچسب ها: بستن کراوات ، عروق مغز ، جریان خون

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بستن کراوات عروق مغز جریان خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۸۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند

هانیه شهرابی فراهانی٬ روانشناس بالینی با اشاره به شرم ناشی از اضافه وزن در زندگی گفت: هر چند که اضافه وزن به خودی خود، مشکلات سلامتی زیادی به همراه دارد؛ اما مسائل روانشناختی ناشی از چاقی و اضافه وزن بیشترین آسیب را به زندگی اجتماعی یک نفر وارد می‌کنند. افرادی که اضافه وزن دارند، به خصوص کسانی که از کودکی دچار این مشکل شده اند، به جز بیماری‌های جسمی مثل دیابت و فشار خون بالا، متاسفانه در معرض مشکلات روانشناختی مثل مشکلات عزت نفس، احساس نقص و شرم، احساس بی کفایتی و بی ارزشی هم قرار می گیرند. 

او در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود همه آسیب‌هایی که اضافه وزن برای افراد دارد، خیلی‌ها در کاهش وزن موفق نیستند، بیان کرد: بررسی‌های زیادی نشان می‌دهند افرادی که دچار اضافه وزن هستند، به شکل متفاوتی فکر می‌کنند و وقتی مدل ذهنی و روش فکر کردن این افراد تغییر می‌کند، می‌توانند به شکل باثباتی وزنشان را کم کنند.

شهرابی افزود: این افراد معمولاً از دوران کودکی یا اوایل نوجوانی خودشان را خیلی چاق تصور می‌کرده اند و تصویری که از خودشان دارند تقریبا تناسبی با واقعیت ندارد. خیلی از افرادی که دچار اضافه وزن هستند، از خوردن به عنوان روش اصلی تنظیم هیجان استفاده می‌کنند. مثلاً وقتی مضطرب هستند بیشتر غذا می خورند یا وقتی خسته هستند سعی می کنند با غذا خوردن خستگی را از تن به در کنند. 

او گفت: خیلی‌ها، شب‌ها بیشتر سراغ خوردن می‌روند. تفاوت خوردنِ هیجانی با خوردن از سر گرسنگی این است که در خوردن هیجانی موضوع برطرف شدن میلِ گرسنگی نیست. خیلی وقت‌ها حتی فرد از غذا خوردن لذت نمی‌برد؛ بلکه صرفا غذا یا خوراکی می خورد تا هیجانش را تنظیم کند. انگار غم، خشم و اضطرابش با خوردن برطرف می‌شود. نه تنها خوردن کمکی به تنظیم هیجان نمی‌کند، بلکه باعث می‌شود فرد احساس گناه زیادی نسبت به رفتارش و خشم زیادی از خودش که پرخوری کرده تجربه کند.

شهرابی اظهار کرد: از بین تمام هیجان ها، شرم هم به دفعات بیشتر و هم با شدت بیشتری در افراد مبتلا به چاقی تجربه می‌شود. فردی که با چاقی دست و پنجه نرم می‌کند ناخواسته بیشتر اتفاقات بد و خنثی در زندگی را به چاقی ربط می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • سناریو BBC برای کاهش فشار بر رژیم صهیونیستی
  • پاس تونی کروس زبانم را بند آورد!