Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - نماینده مردم ملایر و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، گفت: ظرفیت‌ها و استعدادهای حوزه فرهنگ و هنر برای غنی کردن اوقات فراغت کودکان، نوجوانان و جوانان در جامعه مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

احد آزادی خواه روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا گفت: در کشور زیرساخت های خوبی در حوزه فرهنگ و هنر داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز بسیاری از سازمان ها، وزارتخانه ها یا دستگاه ها و نهادهای انقلابی ما اردوگاه های مناسبی دارند که می تواند در ایام تابستان در اختیار نوجوانان و جوانان قرار گیرد.
وی با معرفی استخرها، زمین های بازی و باشگاه های ورزشی دولتی به عنوان سرمایه کشور، افزود: این امکانات باید مخصوصا در فصل تابستان که فصل تعطیلی مدارس و دانشگاه ها است به عنوان یک شبکه در اختیار نوجوانان، جوانان، دانش آموزان و دانشجویان قرار گیرد تا بتوانند در اوقات فراغت از این امکانات استفاده کنند.
آزادی خواه افزود: آزمایشگاه های مراکز علمی و آموزشی هم که در تابستان مورد استفاده خاصی قرار نمی گیرد می تواند بخشی از اوقات فراغت نوجوانان و جوانان را سر و سامان بدهد.

** استفاده از یک میلیون معلم در اوقات فراغت
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: نزدیک به یک میلیون معلم داریم که در فصل تابستان سر کلاس نمی روند. آنان در واقع ثروت ها و سرمایه های معنوی ما هستند، معلمان و فرهنگیان که توانایی اداره کلاس را دارند و به اندیشه علم روز مسلح هستند می توانند به شکل دیگری در تابستان نیز فعالیت کنند.
آزادی خواه با اشاره به این که برخی معلمان در فصل تابستان به حرفه‌های دیگری مشغول می‌شوند، گفت: می‌ توانیم از وجود آنها برای غنی سازی اوقات فراغت فرزندان مان استفاده کنیم.

** غنی سازی اوقات فراغت در گرو استفاده از امکانات کشور
وی ادامه داد: به طور مثال برپایی اردوهای علمی در تابستان سبب می شود دانش آموزان در کنار معلمان سال‌های قبل خود اوقات لذت بخشی را بگذرانند و معلمان و دانش آموزان در فضایی صمیمی‌تری با هم ارتباط داشته باشند.
فراهنگ**1540** 9053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي مجلس آزادي خواه اوقات فراغت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۹۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: با هدف عبور موفق از اوج بار تابستان امسال، ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال تا پایان اردیبهشت ماه جاری وارد مدار می شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به تدوین و ابلاغ ١٨٠ اقدام عملیاتی برای عبور از اوج بار تابستان امسال گفت: ٧٧ طرح انتقال در قالب این برنامه عملیاتی شده که ٣٠ طرح آن به اتمام رسیده و ٣٩ طرح نیز از ٧٠ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است که ٢٦ مورد آنها تا پایان اردیبهشت ماه جاری و مابقی تا قبل از اوج بار تابستان به بهره برداری خواهند رسید.
وی همچنین از افزایش ٧٦٠٠ مگاولت آمپری ظرفیت ترانسفورماتورهای پستهای فوق توزیع و انتقال خبر داد و با بیان این که  ١٢٩٤ کیلومتر خطوط فوق توزیع و انتقال نیز تا پیش از اوج بار تابستان به طول شبکه انتقال و فوق توزیع برق کشور افزوده می شود، خاطرنشان ساخت: ٧ طرح بهبود ولتاژ نیز در دست اجرا است و در مناطقی که افت ولتاژ وجود داشته باشد، خازن گذاری انجام می شود.
به گفته سخنگوی صنعت برق جمعا ٩ هزار میلیارد تومان در این زمینه سرمایه گذاری شده تا بتوانیم اوج بار تابستان امسال را بدون مشکل سپری کنیم.
مدیرعامل توانیر اجرای ١٣٠٠ کیلومتر کابل دریایی ایرانی بین جزیره قشم و سرزمین اصلی با هادی رسانا را از دیگر برنامه های عملیاتی صنعت برق در بخش انتقال عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح، ظرفیت تبادل برق این خط به ٣ برابر افزایش می یابد.
رجبی مشهدی با اشاره به فنآوری خاصی که در تولید این کابل دریایی به کار رفته، از ساخت آن توسط یک شرکت دانش بنیان داخلی خبر داد که انتظار می رود با اجرای این خط به طول ١٣٠٠ متر بین جزیره قشم با سرزمین اصلی (بزرگترین فاصله بین دو دکل انتقال نیرو)، ظرفیت تبادل برق این خط تا ٣ برابر افزایش یابد و نیروگاههای منطقه با بهره گیری از این ظرفیت، حداکثر تولید را داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعزام ۳۰ هزار نفر از استان همدان به اردوی راهیان نور
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود
  • ورزش زورخانه ای و پهلوانی-زنجان
  • برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان
  • ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • اجرای طرح کتابخانه فرهنگی سیار برای اوقات فراغت زائران حج
  • ترکیب تیم وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان همدان مشخص شد
  • استقلال، خودشکوفایی و تعالی در گرو اوقات فراغت
  • اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان تصویب شد