Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@23:11:45 GMT

بیش از یک هزارنفردر سامانه طوبی ثبت نام کردند

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۲۹۲۹۸

بیش از یک هزارنفردر سامانه طوبی ثبت نام کردند

رئیس کانون مداحان استان سمنان از نام نویسی یک هزار۸۰۰مداح وشاعراین استان در سامانه طوبی خبرداد.

اسماعیل عرب یارمحمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در سمنان با اعلام این خبر گفت: از این تعداد250 نفر در سمنان، 200 نفر در گرمسار،60 نفر در مهدیشهر،750 نفر در شاهرود،300 نفر در دامغان، 150 نفر در بیارجمند و 90 نفر در میامی و مستقر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در ادامه به فعالیت هفت ساله کانون مداحان استان سمنان اشاره داشت وگفت: در بخش خواهران نیز با توجه به وجود ظرفیت‌های موجود، 450 نفر علاقه‌مند آموزش مکرر دیده‌اند.

 

یارمحمدی، از صدور کارت تخصصی سطوح مختلف مداحان خبردادوافزود: کانون مداحان وشاعران آئینی استان باید تا ماه محرم نسبت به برگزاری آزمون سطح بندی اقدام کنند.

 

رئیس کانون مداحان استان سمنان تصریح کرد: با آموزش مداحان استان سمنان در قالب‌های مقتل‌شناسی، مقتل‌خوانی، مفاهیم قرآنی، ادعیه، ادبیات فارسی و عربی و ... گام‌های بزرگی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص خرافه‌زدایی از مداحی برداشته‌ایم.

 

وی ثبت اطلاعات مداحان برای تشکیل یک بانک جامع اطلاعاتی از توانایی های آنان را از اهداف راه اندازی سامانه طوبی  اعلام کردوافزود: این سامانه باعث می شود تا تمام فعالیت های مداحان، هیئت های مذهبی و سیکل کامل شبکه تبلیغی و برگزاری مراسم از لحاظ کیفی و کمی در سامانه ای جامع ثبت شده تا از تکرار یک موضوع در مداحی و تبلیغ جلوگیری شده و بهره گیری از مداحان برتر و مناسب استان در مجالس اعیاد و عزاداری ترویج شود.

 

عرب یارمحمدی بابیان اینکه مهم‌ترین رسالت مداحان و ذاکران ائمه اطهار(علیه السلام) ترویج فرهنگ اهل‌بیت(علیه السلام) است، اظهار داشت: به منظور رویارویی با تلاش های دشمنان در کم رنگ کردن ارزش های دینی از راه فضای مجازی، افراد توانمند کشور هم می توانند با تولید محتوای خوب و موثر، با آنان به رقابت برسانند.

 

وی با اشاره به اینکه دشمن امروز به جنگ نرم روی آورده و نقش مداحان مهم‌تر از دوران جنگ تحمیلی است افزود: مداحان باید فضائل و مدایح اهل‌بیت (علیه السلام) را بگویند و این موضوع بهترین مبارزه در جنگ نرم است.

 

پایان پیام/276

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس دهه کرامت شیراز امام صادق ع اسحاق جهانگیری تصادف فوتبال برجام مهدویت روزنامه بانک جامع اطلاعاتی خبرگزاری شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۲۹۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان

بی‌توجهی ترکمنستان به مدیریت کانون‌های بحرانی گردوغبار این کشور در حالی است که یکی از بزرگترین چشمه‌های بحرانی گردوغبار منطقه با ۱۰ میلیون هکتار وسعت، در صحرای قره‌قوم ترکمنستان واقع شده است. این چشمه بحرانی گردوغبار به دلیل جهت باد به سمت ایران، در بهار و تابستان، شهر‌ها و استان‌های شمالی و شمال شرقی ایران را تحت تاثیر قرار می‌دهد. سال گذشته بود که گرد و غبار صحرای قره قوم ترکمنستان چند روزی آسمان شهر‌های شمالی و شمال شرق را تیره کرد. براین اساس، احتمال تکرار این رویداد در روز‌ها و ماه‌های پیش رو وجود دارد.

به گزارش همشهری‌آنلاین، علی‌محمد طهماسبی‌بیرگانی، دبیرستادملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گردوغبار از پیگیری‌ها و رایزنی‌ها با طرف‌های ترکمنستانی خبر داد و اعلام کرد: «کانون بحرانی گرد و غبار این کشور تاثیر مستقیم بر ایران دارد و به دلیل اینکه جهت وزش باد به سمت ایران است، شهر‌های شمالی و شمال شرقی ما را با مشکل مواجه می‌شوند؛ در حالی که ترکمنستان از این کانون‌ها تاثیر چندانی نمی‌گیرد. به همین خاطر سالهاست این کشوردر این زمینه بی توجهی می‌کند و با وجودی که چندین مرحله با طرف ترکمنستانی مکاتبه کرده و جلسات مجازی برگزار کرده‌ایم، اما این کشور برای مدیریت کانون‌های بحرانی صحرای قره قوم پای کار نمی‌آید.»

هیات عراقی به زودی در تهران

دبیرستادملی سیاست‌گذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گردوغباردر خصوص پیگیری‌ها و اقدامات مشترک ایران و عراق درباره مدیریت گردوغبار کانون‌های بحرانی غرب کشور گفت: «به دنبال تفاهم نامه‌ای که سال قبل با معاون وزیر جهاد کشاوررزی عراق به امضا رساندیم، ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت گروهی متشکل از مدیران و کارشناسان عراقی برای پیگیری و انجام عملیات مشترک در این تفاهم نامه به ایران سفر می‌کنند. همچنین هدف از این سفر این است که طرف عراقی اعلام کند در راستای تفاهم نامه چه اقداماتی را به نتیجه رسانده است. چرا که ما پایلوت‌هایی که تعیین کردیم را با همکاری برنامه توسعه ملل متحد، پیش بردیم و مطالعاتی هم برای تعیین اقداماتی که باید در مناطق پایلوت تعیین شده است در دست تهیه است و تا تیرماه به پایان می‌رسد. با پایان این مطالعات می‌توانیم اقدامات عملیاتی را در دو منطقه پایلوت کشور انجام دهیم.»

برنامه‌های کنترل گرد و غبار

طهماسبی درپاسخ به این پرسش که برنامه‌های اجرایی ایران درمناطق تعیین شده پایلوت برای مدیریت گرد وغبار شامل چه اقداماتی است، گفت: «مدیریت و اصلاح مراتع برای اراضی مرتعی، عملیات نهال و بوته کاری، احداث بادشکن زنده و غیر زنده و همچنین استفاده از مالچ‌های زیستی در اراضی ماسه‌ای از جمله اقداماتی است که باید برای مقابله با گرد و غبار در مناطق تعیین شده اجرا کنیم. در واقع نوع اقدامات عملیاتی به شرایط منطقه بستگی دارد.»

دبیرستادملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گردوغبار درپاسخ به اینکه بیشترین نگرانی برای هجوم گرد و غبار به کشور از ناحیه کدام کانون‌های گردو غبار وجود دارد؟ گفت: «با توجه به پراکنش بارندگی‌هایی که داشتیم، نگرانی کمتری از کانون‌های گرد و غبار غرب و جنوب غرب کشور وجود دارد. در مقابل، بیشترین نگرانی از ناحیه چشمه‌های گرد و غبار شرق و شمال شرق (صحرای قره قوم ترکمنستان) است که در بهار و تابستان این نواحی ایران را تحت تاثیر قرار می‌دهد.»

۵ استان تحت تاثیر گرد و خاک قره قوم

ایران مطالعاتی ذیل برنامه عمل زیرمنطقه‌ای برای شناسایی کانون‌های اصلی گرد و غبار انجام داده است که در این بررسی‌ها مشخص شد یکی از کانون‌هایی که مناطق شمال و شمال شرق ایران را تحت تاثیر قرار داده است، در صحرای قره قوم ترکمنستان واقع شده است که ۱۰ میلیون هکتار وسعت دارد. طوفان‌های گرد و غبار از صحرای قره قوم ترکمنستان، ۴ استان خراسان شمالی، خراسان رضوی، گلستان و مازندران را در فصول بهار و پاییز تحت تاثیر قرار می‌دهد به طوری که گاهی دید افقی به کمتر از ۱۰۰۰ متر می‌رسد. صحرای قره‌قوم (شن سیاه) بیابانی در آسیای میانه و یکی از بزرگ‌ترین کویر‌های شنی جهان است که حدود ۷۰ درصد از مساحت کشور ترکمنستان (۳۵۰ هزار کیلومتر مربع) را پوشانده‌است.

دیگر خبرها

  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان
  • خطر ریزگرد‌های قم بیخ گوش تهران
  • خطر ریزگردهای قم بیخ گوش تهران
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • سه اداره‌کل سمنان در پذیرش درخواست‌های مردمی سفر رییس‌جمهور رکورد زدند
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان همدان
  • پخش زنده دعای ندبه و کمیل خارج از ایران ادامه خواهد داشت