Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصفهان - ايرنا - اسحاق جهانگيري روز سه شنبه در سفري يکروزه به اصفهان، ضمن حضور در مراسم بهره برداري و افتتاح چند طرح مهم صنعتي و عمراني با علماي اين ديار ديدار و در سخنراني هاي خود ضمن تشريح سياست هاي دولت نکاتي مهم در خصوص مسائل داخلي و خارجي بيان کرد.

معاون اول رئيس جمهوري در جريان اين سفر فشرده چهار سخنراني و گفتگو داشت؛ اين سخنراني ها که در برنامه هاي مجزا و متنوع از جمله در فرودگاه اصفهان، مراسم بهره برداري از طرح توسعه فولاد سبا، آيين راه اندازي خط سه مترو و در نشست شوراي اداري استان اصفهان بيان شد، حاوي مجموعه اي از پيام ها و نکته هاي مهم و مشترک بود که در12 محور بشرح ذيل بيان و مورد تاکيد وي قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


1- آب مسئله اصلي و مهم کل کشور است که بايد بشکلي ملي مورد توجه قرار گيرد تا با کمک مردم و همفکري مسئولان، صاحب نظران و نخبگان به راهکارهايي براي حل مساله آب دست يابيم.
2- بايد شرايط جديد کشور را بصورت صادقانه به مردم اعلام کنيم و در اين رابطه از نخبگان،‌ صاحب نظران و انديشمندان کشور و بخصوص استان اصفهان انتظار داريم که به دولت کمک کنند و راهکارهايي ارائه دهند تا بتوانيم اين دوران را با موفقيت پشت سر بگذاريم.
3- رسيدن به درک مشترک و مناسب از شرايط پيش رو، چه در باب مشکلات داخلي و چه درخصوص مسائل خارجي، يک ضرورت سياسي و اجتماعي است زيرا حتي بين دستگاه هاي حکومتي و برخي مسئولان کشور درکي مناسب و يکسان نسبت به شرايط پيش رو وجود ندارد و عده اي نيز فکر مي کنند که مي توان راه حل هاي تکراري براي مشکلات در نظر گرفت.
4- امريکا در اقدامي يکسويه و تنش آفرين از برجام به عنوان يک پيمان بين المللي خارج و وارد جنگ اقتصادي با جمهوري اسلامي ايران شده و مي خواهد با اعمال فشار در کشور ما تفرقه افکني کند و براي اين منظور توطئه جدي براي ايران تدارک ديده و بازار نفت، نظام بانکي و تجارت خارجي کشور ما را هدف گرفته است.
- با توجه به جنگ اقتصادي دشمن، شرايط جديدي پيش روي ما قرار دارد و بايد با تمام قوا برابر اين جنگ بايستيم.
5 - گذر از اين شرايط نياز به انسجام سياسي ، فکري و ملي دارد و براي مقابله مستقيم با آمريکا بايد اختلافات را کنار بگذاريم تا ايران از اين ميدان سربلند بيرون آيد.
6 - دولت در اين شرايط به عنوان پيشران مديريتي کشور عمل مي کند و براي مقابله با جنگ اقتصادي دشمن، تدابير لازم را انديشيده و براي بدترين سناريو ها برنامه ريزي کرده است به همين دليل اقدام امريکا براي متوقف کردن صادرات نفت حرکتي نافرجام و بي نتيجه است.
7 - طرف هاي مذاکره کننده با ايران از پايبندي به توافق برجام صحبت مي کنند، اما بايد ديد که درعمل تا چه اندازه به تعهدات خود پايبند هستند و تضمين آنها به چه نحوي است.
8 - يکي از فرصت هاي حاصل از تحريم ها، اين است که بار ديگر به ظرفيت هاي داخلي توجه کنيم و به توليد داخلي بيش از گذشته بها دهيم.
9- تقويت، توسعه و ساماندهي سيستم حمل و نقل ريلي کشور و قطار شهري در همه کلانشهرها بخصوص تهران، اصفهان و ديگر شهرهاي بزرگ به عنوان رهيافت زيست محيطي و خدماتي مورد توجه دولت قرار دارد. برقي کردن راه آهن تهران- مشهد و راه آهن گرمسار - اينچه برون ، تکنولوژي جديد در کشور و راهي به سمت توسعه امکانات ريلي است.
10 - صنعت فولاد به عنوان پيشگام عرصه توليد و صادرات غيرنفتي، بايد در زمينه توليد و افزايش صادرات بطور جدي تلاش کند و اين موضوع از انتظارات دولت است.
11- گرچه در مقطع فعلي بخشي از بنزين مورد نياز، از خارج کشور تامين مي شود اما دولت بهيچ وجه به دنبال افزايش قيمت اين سوخت نيست.
12- کساني که در شرايط سخت فعلي به دنبال سودجويي، زدن جيب ملت و غارت منابع ملي هستند در صف دشمن قرارگرفته اند و با آنان بشدت برخورد مي شود.
***اسحاق جهانگيري معاون اول رئيس جمهوري سه شنبه گذشته براي سفري يکروزه وارد اصفهان شد،
وي در مراسم بهره برداري از طرح توسعه فولادسازي و نورد پيوسته سبا از زير مجموعه هاي شرکت فولاد مبارکه اصفهان حضور يافت.
طرح توسعه فولادسازي و نورد پيوسته سبا با سرمايه گذاري حدود 220 ميليون يورو (146 ميليون يورو و 2 هزار و 536 ميليارد ريال) اجرا شده و با بهره برداري از آن، ظرفيت توليد محصولات فولاد سبا از 750 هزار تُن به يک ميليون و 600 هزار تُن در سال افزايش يافت.
توليدات اين مجتمع شامل کلاف نورد گرم، ورق هاي فولادي و ورق آجدار است و با اجراي طرح توسعه آن براي 150 نفر بصورت مستقيم اشتغالزايي مي شود، پيمانکار اجراي اين طرح يک کنسرسيوم داخلي و تامين کننده خارجي آن شرکت دانيلي ايتاليا است.
معاون اول رئيس جمهوري پيش از ظهر روز سه شنبه در ادامه برنامه هاي سفر يکروزه خود به استان اصفهان با حضور در بيت آيت الله محمد ناصري دولت آبادي با اين عالم ديني پيرامون مشکلات کشور گفت و گو کرد.
معاون اول رئيس جمهوري در اين ديدار با بيان اينکه امروز مشکلات کشور افزايش يافته است و دشمنان دين و ملت قصد دارند که به کشور آسيب بزنند، گفت: امروز بيش از هر زمان ديگري به حمايت و دعاي خير علما و روحانيون کشور نيازمنديم تا بتوانيم از مشکلات عبور کنيم.
جهانگيري همچنين در ديدار با آيت الله حسين مظاهري از مراجع تقليد و رئيس حوزه علميه اصفهان گزارشي از برنامه‌ها و عملکرد دولت در زمينۀ رفع معضلات اقتصادي و مقابله با توطئه‌هاي دشمنان نظام و نيز پيش‌بيني‌ها و اقدامات در دست انجام در زمينه حل مشکلات آب استان اصفهان ارائه کرد.
*** حضور در شوراي اداري استان و رونمايي از درگاه سرمايه گذاري و برند گردشگري اصفهان
مراسم رونمايي از درگاه سرمايه گذاري و برند گردشگري اصفهان که همزمان با برگزاري جلسه شوراي اداري استان برگزار شد از ديگر برنامه هاي سفر معاون رئيس جمهوري به اصفهان بود.
از طريق درگاه سرمايه گذاري، طرح هاي پيشنهادي استان اصفهان براي سرمايه گذاري مشخص شده است و سرمايه گذاران با استفاده از اين درگاه نيازي به مراجعه حضوري ندارند، ضمن اينکه مجوزهاي سرمايه گذاري در اين درگاه بصورت بي نام صادر مي شود.
رونمايي از کتاب درگاه جامع سرمايه گذاري استان اصفهان و تمبر يادبود اين پرتال نيز از ديگر بخشهاي اين برنامه بود.
*** بهره برداري از خط يک متروي اصفهان
بهره برداري از قطعه سوم خط يک متروي کلانشهر اصفهان به طول حدود 10 کيلومتر آخرين برنامه اي بود که با حضور معاون اول رئيس جمهوري برگزار شد.
همزمان با افتتاح رسمي اين قطعه، 6 ايستگاه مترو شامل ايستگاه هاي امام حسين (دروازه دولت)، انقلاب، دانشگاه، کوي امام، کارگر و صُفه به بهره برداري رسيد.
با راه اندازي اين ايستگاهها و تکميل تونل شرقي قطار شهري، از اين پس شهروندان اصفهاني نيازي به تغيير قطارندارند، پيش از اين شهروندان براي عزيمت به ايستگاه صفه، در ايستگاه آزادي بايد قطار خود را تغيير مي دادند.
طول خط يک متروي اصفهان بيش از 20 کيلومتر مشتمل بر 20 ايستگاه است و در حال حاضر روزانه 40 هزار مسافر از اين طريق جابه جا مي‌ شوند.
6020 / 6994 / 1339
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۳۰۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، محمد مخبر، عصر امروز با حضور در پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس ضمن شرکت در سیزدهمین نشست هیات امنا از جدیدترین دستاوردهای شرکت های دانش بنیان این مجموعه علمی در حوزه تولیدات و تجهیزات پزشکی، دارویی، حمل و نقل و طراحی و ساخت تجهیزات هواپیما، مالی و بانکی، صنعتی و انرژی بازدید کرد و با توضیحات مسئولان مربوطه در جریان جدیدترین تولیدات علمی و فن آور شرکت های دانش بنیان این مجموعه و برخی مشکلات آنها قرار گرفت.

معاون اول رئیس جمهور طی سخنانی در سیزدهمین نشست هیات امنای مشترک پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت با تاکید بر اینکه پارک فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود و در مجامع بین المللی حضور فعالانه داشته باشد، گفت: بخش علمی و فناوری مزیت کشور است و باید در سطح کشور چنین پارک های علم و فناوری توسعه و گسترش یابد و همچنین با وجود دیپلماسی و سیاست خارجی فعال دولت سیزدهم و عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان های مهم اقتصادی و تجاری بین المللی، باید شرکت های دانش بنیان از این مزیت حداکثر استفاده را ببرند.

وی تاکید کرد: بزرگترین مزیت کشور و جمهوری اسلامی، وجود نیروی جوان و نخبه است که خداوند به این کشور عطا کرده و مسئولین دولتی و حکومتی باید از این فرصت حداکثر استفاده را داشته باشند.

مخبر با اشاره به پاسخ موشکی و پهپادی ایران به حمله موشکی نظامیان صهیونیست به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، تاکید کرد: در دنیای امروز در اختیار داشتن علم منبع قدرت است و آنچه دشمنان ما را در عملیات اخیر از قدرت ایران دچار ترس و دلهره ساخته، داشتن علم و دانش ساخت تکنولوژی های جدید است و نه صرف در اختیار داشتن این محصولات.

وی با اشاره به اهمیت پارک‌های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان به عنوان نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم و بهترین مدل اداره و حل مسائل کشور تصریح کرد: معاونت علمی و فناوری باید به همه ارکان دولت برای بهره‌گیری از چنین فرصتی در راستای حل مشکلات وزارتخانه‌ها کمک کند.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: آینده اقتصاد جهان، اقتصاد دیجیتال است که خوشبختانه مزیت کشور و جمهوری اسلامی ایران در همین بخش است و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باید پس از شناسایی بسترهای دانش بنیان وزارتخانه‌ها به شرکت‌های دانش بنیان ماموریت دهد تا به حل مشکلات آنان کمک کنند.

وی همچنین با تاکید براینکه با حضور و بازدید از نمایشگاه ها و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان و تلاش های جوانان نخبه، خلاق، مدیر و مدبر به وضوح مشاهده می کنیم که تمام مشکلات و مسایل کشور توسط این جوانان حل شدنی است، تصریح کرد: در زمان بروز هر گونه مشکل و مسأله با مراجعه به نیروی های نخبه، جوان، با انگیزه، دیندار و وطن پرست توانستیم در حداقل زمان ممکن با بهترین کیفیت و کمترین هزینه بسیاری از مشکلات کشور را حل و فصل کنیم.

مخبر با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای جدی و اصلی دولت سیزدهم فعال کردن شرکت های دانش بنیان است، افزود: مقام معظم رهبری و رئیس جمهور همواره بر فعال کردن بیش از پیش حرکت شرکت های دانش بنیان تاکید کرده و دستورات لازم را در این زمینه صادر کرده اند که با توجه به حرکت صنعت و اقتصاد در دنیای امروز به سمت فناوری های دانش بنیان، هوش مصنوعی و فناوری های پیشرفته و با توجه به مزیت کشور در داشتن نیروهای جوان و نخبه، نباید از دنیا عقب بمانیم.

وی اظهار کرد: وزارتخانه‌ ها موظف هستند حمایت از حرکت دانش بنیانی در کشور را دنبال کنند که در همین راستا معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری مسایل و خواست های این شرکت های دانش بنیان را در دولت مرتب دنبال می‌کند.

مخبر با اشاره به برخی مشکلات فعالیت های شرکت های دانش بنیان تاکید کرد: دستگاه‌ ها باید به محصولات و دستاوردهای این شرکت ها اطمینان کنند و همچنین مسائل مالی و ارزی، گرفتن سهم بازار داخلی و خارجی و صادرات محصولات آنان در دولت پیگیری می شود.

معاون اول رئیس جمهور به نامگذاری سال جدید با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری اشاره و تاکید کرد: جهش تولید بدون تکیه به نیروهای نخبه، خلاق و شرکت‌های دانش بنیان میسر نیست و در بازدید از تمام بخش های پارک فناوری پردیس محصولات و تولیدات بخش های مختلف این مجموعه افتخارآمیز است تا جاییکه برخی محصولات تنها در دو کشور جهان تولید می شود. با این حال مردم از چنین افتخارآفرینی توسط جوانان نخبه و تحصیلکرده ایرانی کمتر مطلع هستند و در کشور به چنین دارایی و ظرفیت عظیم کمتر توجه می شود.

در این بازدید سه ساعته که با همراهی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت پذیرفت، دو مجموعه فناورانه جدید نیز افتتاح شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.

کد خبر 845133 برچسب‌ها استارت‌آپ تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان دولت سیزدهم محمد مخبر

دیگر خبرها

  • هشدار قاطع معاون اول رئیس جمهور به اسرائیل
  • پیام معاون رئیسی به اسرائیل: اگر مرتکب خطا شوید، به شدت پاسخ خواهیم داد
  • معاون اول رئیس‌جمهور: دنبال تنش نیستیم ولی اگر رژیم صهیونیستی مرتکب خطایی شود، به شدت پاسخ می‌دهیم
  • ما مشکوک هستیم که اعضای موساد از طریق یک پرواز، وارد کشور شده باشند | ما چنین کار کثیفی را تحمل نمی کنیم
  • ضرورت رسیدگی سریع‌تر به سیل‌زدگان مناطق جنوبی کشور
  • ۷۲ درصد مصوبات سفر رئیس جمهوری به لرستان اجرا شده‌اند
  • قطع ارتباط ۳۰۰ روستادرجنوب سیستان وبلوچستان،بر اثر بارش شدید باران
  • شرکت‌های دانش‌بنیان راهی میان‌بُر برای رشد تولید هستند
  • شرکت‌های دانش بنیان راه میانبر برای رشد تولید هستند
  • معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است