Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده اتاق اصناف ایران در مازندران در خصوص عمده‌ترین مطالبات جامعه اصناف استان گفت: حدود صنفی و سقف صنفی برداشته شده است و این موضوع در مازندران، با توجه به محدودیت زمین، مغازه و نزدیکی شهرها به هم، درآمد ما را محدود کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سیدمجتبی پیرزاده در گفت‌وگو با بلاغ، گفت: اصناف، مایحتاج عمومی را برطرف می‌کنند و هیچ پشتیبانی هم ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخت‌ترین شرایط را تحمل می‌کنند، افزایش روزافزون واحدهای صنفی، رکود بازار، کاهش قدرت خرید مردم، تحریم‌ها و غیره و غیره، روز به روز شرایط را سخت‌تر کرده که هیچ، درآمد نداشته را هم میان همه تقسیم می‌کند.

وی افزود: به‌دلیل عدم ایجاد اشتغال توسط دولت، مردم مجبورند وارد بازار شوند و همین امر موجب می‌شود تا اجاره مغازه‌ها بالا رود، از آن سو درآمد پایین بیاید، از سویی دیگر دارایی و ارزش افزوده افزایش می‌یابد و از سویی دیگر مالیات بردرآمد که هیچ، مالیات بر در نیامد هم گرفته می‌شود و حالا در کنار همه این‌ها، بدهی بانک‌ها، جرایم وحشتناک و غیره هم رمقی برای اصناف نگذاشته است.

رئیس اتاق اصناف مرکز مازندران خاطرنشان کرد: اصناف هم جزیی از همین مردم‌اند، خودشان بیکار دارند، دانشجو دارند، اجاره می‌دهند، جوان دم بخت دارند و از هر طرف هم تحت فشار هستند. کس دیگری قاچاق می‌کند، سراغ اصناف می‌روند؛ وقتی کمکی به اصناف نمی‌کنید، از آن‌سو همواره در عرصه‌های گوناگون از آن‌ها هم انتطار دارید، لا اقل روزگار را هم بر آن‌ها تنگ نکنید. مدیران حتما این ماجرا را می‌دانند، حال چرا اهمیت نمی‌دهند، ما خودمان مانده‌ایم! اگر راهی نیست که یعنی به بن‌بست رسیده‌ایم!

نماینده اتاق اصناف ایران در مازندران اظهار کرد: ما به دارایی می‌گوییم، این چند ماه و در این شرایط دشوار به کسبه سخت‌گیری نکنید، مشکل حال حاضر مشکل ملی است، بگذارید از این بحران بگذریم، ما همه یکی هستیم، کمک کنید با هم این بحران را بگذرانیم، کسی نیست که بشنود؛ همه چی را کنار بگذاریم ما در یک سرزمین زندگی می‌کنیم، ایران خانه ما است، خاک ما است، ما راه حل می‌دهیم، کسی نمی‌شنود؟!

پیرزاده در این‌باره که چرا طی سال‌جاری مراسم نکوداشت روز اصناف در استان برگزار نشد، پاسخ داد: چه روز اصنافی بگیریم؟ ما در تمام راهپیمایی‌ها بودیم، تمام حوادث غیرمترقبه را بودیم، در تمام جاها حمایت کردیم، حامی مالی انقلاب هستیم، الان کجای کاریم؟ الان و در این اوضاع کسی هست دست ما را بگیرد؟ ما چه روز اصنافی بگیریم؛ ما پنج تا بنر خواستیم به‌مناسبت این روز در سطح شهر بزنیم، چقدر مصیبت کشیدیم، به 10 نفر زنگ زدیم تا یک بنر نصب کنیم، همین ما در تمامی مناسبت‌ها و انتصاب‌ها همواره بنر زدیم و باید بگوییم پیش خیلی از مدیران شهری، حنای ما رنگ ندارد!

وی اضافه کرد: البته این موضوع به خودمان هم بر می‌گردد، به عملکردمان و این مقطعی است. جایگاه اصناف چیزی نیست که ما بخواهیم آن‌را ثابت کنیم، ثابت شده است. شهر بدون اصناف، شهر مرده‌ها است، جمعه‌ها می‌فهمیم اصناف چه نقشی دارند، روح شهر، اصناف هستند و این بر کسی پوشیده نیست.

نماینده اتاق اصناف ایران در مازندران در خصوص عمده‌ترین مطالبات جامعه اصناف استان بیان کرد: حدود صنفی و سقف صنفی برداشته شده است و این موضوع در مازندران، با توجه به محدودیت زمین، مغازه و نزدیکی شهرها به هم، درآمد ما را محدود کرده است. کاهش قدرت خرید مردم خودش به بازار ضربه زده است و دولت اگر می‌خواهد ایجاد اشتغال کند باید به سمت ایجاد اشتغال پایدار و تولید حرکت کند، دولت با این کار، حقوق یک کسبه را میان چند کسبه تقسیم کرده است. وقتی تقاضای ما محدود است، افزایش واحدهای صنفی، دلیلی ندارد و تنها با این کار، درآمدها میان کسبه تقسیم می‌شود.

رئیس اتاق اصناف مرکز مازندران در ادامه سخنانش عنوان کرد: مشکل بعدی مالیات و ارزش افزوده است که به‌صورت غیرعادلانه از کسبه گرفته می‌شود، در این وضعیت بازار، چه درآمدی است که مالیات بپردازند؟ هر ساله درصدی بر مالیات کسبه افزوده می‌شود، در حالی که سال به سال شرایط کاسبی سخت‌تر از قبل می‌شود!

پیرزاده در ادامه پاسخش در خصوص مطالبات و مشکلات عمده جامعه اصناف در مازندران گفت: فشاری که روی بازار است، سودهای بانکی عجیب و غریب است، هیچ جای دنیا این طور نیست؛ کسبه به همه بانک‌ها بدهکارند و جرایم روی جرایم؛ همین بانک‌ها و از سوی دیگر قوانین کار، کمر تولید را شکسته است و وقتی تولید قطع شود، اشتغال هم نابود می‌شود. با این سودها، کسبه هر چه در بیاورد، باید تتمه آن را هم بدهد به بانک‌ها و این فشاری است که به بازار وارد می‌شود.

وی افزود: یکی دیگر از معضلاتی هم که داریم، این همه نمایشگاه‌های عجیب و غریبی است که شهرداری‌ها، سازمان‌ها و نهادها در استان برگزار می‌کنند؛ یک عده افراد سودجو و فرصت طلب دلال، با ارگان‌ها و دستگاه‌ها برنامه‌ریزی می‌کنند و نمایشگاه می‌زنند، یک سری افراد غیر صنفی با کالاهای نامرغوب می‌آیند و در این نمایشگاه‌ها کالا عرضه می‌کنند و لذا حداقل پولی که باید بین کسبه شهر تقسیم شود، هم با این نمایشگاه‌ها از بین می‌رود، حال بماند که خریدار نمی‌داند اصالت فروشنده و کالا از کجا است و معلوم نیست از چه کسی کالا خریده است؟

رئیس اتاق اصناف مرکز مازندران عنوان کرد: همه این مشکلات بماند، شب بازار داریم، روز بازار داریم، دکه‌های عرضه میوه شهرداری‌ها را داریم، دستفروش‌ها را داریم، بازار هفتگی داریم و همچنان داریم و داریم....

نماینده اتاق اصناف ایران در مازندران بیان کرد: فروشگاه‌های زنجیره‌ای هم که آمد بماند، درست که در این فروشگاه‌ها، 10 نفر مشغول کار می‌شوند، اما از آن طرف، 20 تا مغازه هم نابود می‌شود، حال فروش اینترنتی بماند؛ هیچ پیش‌بینی عاقلانه در کار نیست، کاری هم از دستمان بر نمی‌آید. بسیار معضلات دیگری هم وجود دارد، حال شما بگویید، این چه روز اصنافی است، شب اصناف است!

پیرزاده متذکر شد: این همه فشار روی اصناف است، اما صبورترین قشر هستند. اتیکت نمی‌زنند، جریمه می‌شوند، فاکتور ندارند، پدرش را در می‌آورند؛ با این حال، دارایی جریمه می‌کند، می‌گویند: چشم، تعزیرات چشم، شهرداری چشم؛ انصافا در این شرایط، این همه فشار، پیکره اصناف با این همه نقش‌آفرینی و ظرفیت، تحمل این همه ضربات را دارد.

رئیس اتاق اصناف مرکز مازندران یادآور شد: حالا اگر صنوف مطالباتی هم دارند، یک عده فرصت طلب وارد می‌شوند، چند تا شعار می‌دهند و در نهایت، نه تنها به مطالبات اقتصادی خود هم که نمی‌رسند، برچسب سیاسی هم می‌خورند! ضد انقلاب‌ها که همه تلاش‌شان نابودی این وحدت است؛ ما در برابر دسیسه آن‌ها باهوش هستیم، اصناف با هوش است و بارها ثابت کرده است هوشیار است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۳۰۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است

سیاوش سالارزاده کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت تمرکز بر بخش مشاغل و به خصوص مشاغل خاص با درآمدهای کلان به خبرنگار قدس اظهار کرد: تمرکز ویژه دولت سیزدهم بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان با تکیه بر آمار عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته، گامی حیاتی در جهت تضمین نظام مالیاتی عادلانه و پایدار است. دولت سیزدهم با هدف قرار دادن مشاغل پردرآمد، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از مالیات، ترویج عدالت و عدالت مالیاتی و همکاری با سایر سازمان های دولتی، می تواند به هدف خود یعنی حداکثرسازی درآمد مالیاتی، بازتوزیع مناسب ثروت از محل اخذ عادلانه مالیات و رشد اقتصادی با تکیه بر حمایت هوشمند و هدفمند از بخش مولد اقتصاد دست یابد.

این کارشناس اقتصادی در رابطه با در رابطه با تحقق عدالت مالیاتی در زمینه اخذ مالیات از اصناف اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی تمرکز بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از پرداخت مالیات با کتمان داده های مالی است. یکی دیگر از دلایل مهم تمرکز بر مشاغل و اصناف بزرگ، اطمینان از انصاف و عدالت مالیاتی است. کسب‌وکارهای کوچک و متوسط اغلب برای رقابت با نهادهای بزرگ‌تر که منابع مالی لازم برای مشارکت در استراتژی‌های برنامه‌ریزی مالیاتی پیچیده را دارند، مبارزه می‌کنند. در نتیجه، مشاغل کوچکتر بار نامتناسبی از بار مالیاتی را به دوش می کشند. سازمان امور مالیاتی با هدف قرار دادن مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، می تواند شرایط را یکسان کرده و اطمینان حاصل کند که همه مشاغل سهم عادلانه خود را از مالیات پرداخت می کنند.

وی در رابطه با تمرکز دولت سیزدهم بر اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات ادامه داد: سازمان امور مالیاتی به منظور اخذ مؤثر مالیات از بنگاه های اقتصادی بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، استراتژی جامعی را اجرا کرده است که زمینه‌ساز اعطای بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور توسط صنایع بزرگ و شرکت‌های خصولتی شده است به طوری که در سال گذشته بیش از ۳۰ درصد کل درآمدهای مالیاتی کشور توسط ۸۰۷ مودی بزرگ مالیاتی پرداخت شده است. تجربه داده ها و ارقام عملکرد مالیات اصناف در سال گذشته، نشان داده است که دولت سیزدهم به دنبال اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات بوده است.

وی افزود: همچنین سازمان امور مالیاتی می‌تواند با اجرای اقداماتی مانند گزارش عمومی داده‌های پرداخت مالیات و افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت پرداخت مالیات و مصارف ویژه آن در توسعه کشور نظیر سهم مالیاتی شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده، شفافیت را افزایش دهد و مردم را نسبت به مصارف مهم مالیات کشور آگاه کند.

سالارزاده در خاتمه اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی تمرکز خود را مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای قابل توجه و کلان قرار داده است که این رویکرد نقش تعیین کننده ای در اصلاح رویکرد مالیاتی کشور دارند. از یک با اعطای سهم واقعی مالیات توسط مشاغل کلان، زمینه بازتوزیع مناسب ثروت را فراهم خواهد کرد و از طرف با کاهش فشار مالیاتی بر مردم عادی و همچنین بخش مولد اقتصاد، زمینه برای پرداخت عادلانه مالیات و اطمینان از پرداخت سهم منصفانه مالیاتی بخش های مختلف مالیاتی فراهم خواهد شد. دولت سیزدهم در زمینه مالیات‌ستانی به شیوه و رویکرد جدید خود با تمرکز بر ارقام عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته و تقاطع گیری اطلاعات جدید توانسته است که روندها و الگوهای رفتار پرداخت مالیات را شناسایی کند و اخذ مالیات از مشاغل خاص را کلید بزند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • مردم در مرحله دوم انتخابات به افراد اصلح و ارجح رای بدهند
  • آینده اپل چگونه خواهد بود؟
  • فیلم| حل مشکلات اصناف در میز خدمت
  • ۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند
  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا
  • چگونه برای کسب و کارمان شناسه یکتا رایگان بگیریم؟
  • همایش بزرگ عفاف و حجاب اصناف شهرستان‌های غرب البرز برگزار می‌شود
  • کسبه بردسکن به احترام امام صادق (ع) محل کسب خود را تعطیل کردند
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است