Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، مرکز اصفهان؛ عسل ارگانیک را زنبوری تولید می کند که از لحاظ استفاده از مواد شکری و شربت ها، مواد سمی و آفت کش و داروها به مدت 10 ماه تا یک سال بدرو باشد و انتخاب کوهستان های دوروچین اردستان با ارتفاع 3 هزار و 200 متر از سطح دریا به خاطر صعب العبور بودن محل مناسبی است برای تولید این عسل .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضا خسروی تولید کننده عسل ارگانیک در اردستان با بیان اینکه این منطقه از لحاظ آب وهوایی و پوشش گیاهی جزو نادرترین مناطق کشور محسوب می شود گفت: از 13 سالگی به پرورش زنبورعسل علاقه زیادی داشته و تولید عسل را با یک کلونی آغاز کرده و درحال حاضر نیز 70 کلونی عسل با نژاد بومی و تکثیر شده دارد.
خسروی گرده گیاهان دارویی را از جمله تولیدات این منطقه بیان کرد و گفت: برای برداشت گرده گل با قرار دادن یک سری تله های گرده گیر در قسمت دریچه و بینه کندو، گرده را برداشت می کنیم .
این تولید کننده عسل ارگانیک با اشاره به اینکه این گرده گل بخاطر دوربودن و فاصله زیاد گیاهان این منطقه از کارخانجات صنعتی ارزش دارویی بسیاری دارد گفت: این گرده در درمان بسیاری از بیماریه به ویژه پوست و گوارش استفاده می شود.
علیرضا مومن زاده مسئول امور دام جهاد کشاورزی اردستان با بیان اینکه عسل تولیدی این زنبوردار بخاطر قرارگرفتن در مناطق کوهستانی و استفاده از گیاهان دارویی ارگانیک است خاطرنشان کرد: دوربودن از منطقه مسکونی و کارخانجات صنعتی ، نوع گیاه و شهدی که در منطقه وجود دارد در دارویی بودن و ارگانیک بودن عسل تاثیر دارد و عسل تولید شده دارای خواص دارویی است.
وی افزود: بیشترین درمان و تاثیر این عسل در بحث گوارش است و بهترین داروی طبیعی و ارگانیک برای درمان بیماری معده و سرطان های روده می باشد.
این زنبوردار سالانه 300 کیلوگرم عسل ارگانیک تولید میکند که 30 درصد آن به کشورهای آلمان و کانادا صادرمی شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: اصفهان خبرگزاری صدا و سیما عسل ارگانیک اردستان خاصیت دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۳۱۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی از محل تولید داروهای جدید

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد پیکان‌پور گفت: با رفع عوامل بروکراتیک و تسهیل و سرعت بخشی به امورات تولیدکنندگان داخلی، ۴۴ خط جدید تولیدی و ۹۶ داروی جدید نظیر تراستوزومب امتانسین، سیستئامین، الترومبوپگ، اپرمیلاست، تیوتروپیوم استنشاقی، گوسلکومب، اتوپوزاید تزریقی، ایمیکیمود، ویگاباترین، ایربزارتان، تاکرولیموس تزریقی، لارونیداز، تراستوزومب دروکستکان، روپی واکائین، وینورلبین خوراکی، نیولومب، فولوسترانت، بوپی واکائین، پاپاورین تزریقی، رانیبیزومب و سیتارابین به بازار دارویی کشور عرضه شد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۲۰۰ میلیون دلار از منابع ارزی برای خرید داروهای جدید تولید شده صرفه جویی شده است، افزود: به منظور احصا مشکلات صنعت، طی مدت کوتاهی از حدود دو سوم از شرکت‌های داروسازی اصلی بازدید میدانی شد و اقدامات لازم جهت رفع چالش‌ها در سطح اختیارات سازمان صورت پذیرفت.

به گفته مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، ۵۶ مولکول جدید نیز طی ۱.۵ سال گذشته و پس از تأیید شورای بررسی فهرست رسمی داروهای ایران وارد فهرست شده‌اند که به عنوان نمونه می‌توان به داروهایی نظیر کلادریبین، سیلودوسین، اتزولیزومب، سفتازیدیم-آوی باکتام، ودولیزومب، دورناز آلفا، انسولین رایزودگ و سولیکوا، توپوتکان، انزالوتاماید، پالیویزومب، رگورافینیب، اوزانیمود، فوسکارنت، ایبروتینیب، الاپاریب و اسیمرتینیب اشاره کرد و این در حالیست که در سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ داروی جدیدی وارد فهرست داروهای رسمی کشور نشده بود.

پیکان پور خاطرنشان کرد: با توسعه برون سپاری در برخی از اجراییات سازمان، تسریع قابل ملاحظه‌ای در روند اقدامات شرکت‌های دارویی صورت گرفته است که با ایجاد مسیر موازی «بررسی پرونده‌های ثبت» در خصوص پرونده‌های مشمول مسیربندی چهار و پنج، زمان انتظار ارزیابی و تأیید این پرونده‌ها به کمتر از یک چهارم مدت قبل، کاهش پیدا کرده و شرکت‌های دارویی می‌توانند بنا به درخواست خود، از مسیر موازی استفاده کنند.

کد خبر 6079658 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • شکوفه‌های بیدمشک فرصتی برای استشمام عطر بهار
  • برداشت خاکشیر از قطب تولید این محصول در خراسان آغاز شد
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • تسریع صدور مجوزها در سازمان غذا و دارو
  • تولید سالانه ۱۶ هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی
  • رشد تهیه دارو از گیاهان دارویی در کشور
  • فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند
  • ۲۰۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی از محل تولید داروهای جدید