Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای، از مواضع اخیر رئیس‌جمهور حمایت کرد و نکاتی را به دولت متذکر شد.
 
در این بیانیه آمده است: جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با توجه به شرایط موجود کشور لازم می‌داند حمایت خود را از مواضع اخیر ریاست محترم جمهور نسبت به تهدیدات دولتمردان امریکا اعلام نماید و امیدواریم در کوتاه ترین زمان ممکن علاوه بر پاسخ مناسب دیپلماتیک نسبت یاوه‌گویی‌های رئیس جمهور امریکا شاهد اقدامات عملی در خصوص کنترل نوسانات نرخ دلار و برخورد قاطعانه با اخلال گران اقتصادی و ساماندهی شرایط موجود باشیم به همن منظور جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی مواردی را در این راستا متذکر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برخورد قاطعانه با تروریست های اقتصادی
 
در شرایطی که گرانی‌های اخیر و همچنین مشکلات و پیامدهای نوسان نرخ دلار فشار سختی را بر روی اقشار کم درامد و متوسط وارد کرده است شاسته است که مجرمان اقتصادی و کسانی که به هر نحو از امکانات و فرصت های دولتی سو استفاده کرده‌اند به شدت مورد پیگرد قانونی قرار گیرند و قوه قضاییه در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به عقوبت و اعلام آن از طریق رسانه ها اقدام نماید تا درس عبرتی باشد برای کسانی که به دنبال ماهی گیری از آب گل الود هستند.
لزوم تغییرات تیم اقتصادی دولت
 
به نظر میرسد با توجه به خاص بودن شرایط و ناتوانی برخی از چهره‌های تیم اقتصادی دولت در حل مشکلات معیشتی و ضرورت استفاده حداکثری از توانمندی‌های داخلی و استعداد های جوانان وقت آن رسیده است که تغییرات اساسی در تیم اقتصادی دولت انجام شود تا دولت بتواند از این پیچ تاریخی نیز با کمترین هزینه عبور کند.
 
امروزه در کشور بسیارند مدیران لایق، توانمند و جوان که می‌توانند کشتی طوفان زده انقلاب را از امواج سهمگین دشمنان داخلی و خارجی به ساحل سعادت و بهروزی برسانند و لازم است همانگونه که در هشت سال جنگ تحمیلی ثمره اعتماد به نسل جوان را مشاهده کردیم یکبار دیگر از توان و ظرفیت نسل جوان بیشتر استفاده کنیم.
حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی
 
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تأکید می‌کند الگوی اقتصاد مقاومتی یک نقشه راه است که همگی مدیران و مسئولین مرتبط با حوزه اقتصاد مؤظف به حرکت در این مسیر می‌باشند و معتقدیم بخش قابل توجهی از مشکلات فرا روی کشور نتیجه اهمال و کوتاهی در رعایت و پیروی از اصول اقتصاد مقاومتی است که حمایت از کالای ایرانی نیز بخشی از این نقشه راه است فلذا تاکید می‌کنیم تمامی دستگاه های دولتی ملزم با تطبیق برنامه ها و راهبرد ها با اصول و مبانی اقتصاد مقاومتی هستند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جمعیت ایثارگران ایران اکونومیست تیم اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۳۴۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی با مدل جدید چه مزیتی برای اقتصاد ایران دارد؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ رشد اقتصادی کشور‌ها معمولاً بر اثر به اجرا گذاشتن سیاست‌های صحیح و تلاش به دست می‌آید. کشور ما نیز از این قاعده استثنا نیست.

صندوق بین المللی پول در آخرین گزارش خود از رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشورمان در سال گذشته میلادی خبر داد. از آمار‌های این سازمان این طور برمی آید که رشد اقتصادی کشور در دولت سیزدهم ۲.۵ برابر نسبت به دولت قبل رشد کرده است. صندوق بین‌المللی پول متوسط رشد سالانه اقتصادی ایران در ۳ سال دولت سیزدهم را ۳.۸ درصد برآورد کرده است.

رشد اقتصادی کشورمان در سال گذشته میلادی و در دولت سیزدهم در حالی به دست آمده است که طی این سال‌ها با تحریم‌های شدید در حوزه فروش نفت و گاز مواجه بودیم. از سوی دیگر، ایران نسبت به کشور‌های در حال توسعه که به طور متوسط رشد ۴.۱ درصدی در سال گذشته میلادی داشتند، رشد بیشتری را تجربه کرده است.  

رشد اقتصادی کشورمان بیشتر بر اثر بهبود وضعیت صنعت نفت و گاز کشور به دست آمد. این در حالی است که در بخش‌های کشاورزی، خدمات، صنعت و ساختمان شرایط خوبی نداریم. کارشناسان معتقدند باید سیاست‌هایی در راستای سرایت دادن رشد اقتصادی صنایع نفت و گاز کشور به این بخش‌ها در پیش بگیریم.

نظرات آرش نجفی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی و سیاست‌هایی که طی سال‌های اخیر به اجرا گذاشته ایم، می‌خوانید.

نجفی در گفتگو با تابناک اقتصادی با اشاره به این موضوع که قطعاً فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی مزیت محسوب می‌شود، تصریح کرد: طی سال گذشته میلادی دیپلماسی‌ای به اجرا گذاشتیم که توانستیم صادرات فرآورده‌ها را تحقق ببخشیم و مسائل مالی آن‌ها را مدیریت کنیم. به طور کلی، فروش منابع نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی یک موفقیت به حساب می‌آید.

وی ادامه داد: نظر دادن در مورد اینکه ما در چه بده بستان سیاسی و اقتصادی توانستیم نفت و گاز خود را به فروش برسانیم، نیازمند در اختیار داشتن جزئیاتی است که فکر می‌کنم در شرایط فعلی انتشار آن‌ها به مصلحت کشور نیست. اما همین که توانستیم نفت‌هایی را که در نفتکش‌ها روی آب باقی مانده بودند، بفروشیم و کسب درآمد کنیم، گام رو به جلویی است.

وی در خصوص سیاست سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: این سیاست درستی است که در دولت فعلی پیگیری شد. این سیاست از قبل وجود داشت و متأسفانه در یک برهه زمانی شروع به فروش سهام خود در پالایشگاه‌های فراسرزمینی کردیم که اقدام درستی نبود. سهامدار شدن در پالایشگاه‌های فراسرزمینی به ویژه در کشور‌های مختلف دنیا به صلاح کشور است و باید با مدل جدید پیگیری شده در دولت سیزدهم، سیاست سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی به جدیت دنبال شود.

سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی در نهایت باعث می‌شود که کشور هدف تبدیل به شریک تجاری ما شود و در عین حال بازاری تضمینی برای نفت خام ایران فراهم کرده است که درآمد ارزی برای ما به همراه خواهد داشت و این امر مثبتی است و برایمان نفع دارد.

وی در خصوص استفاده از ظرفیت‌های داخلی و دانش بنیانی کشور در صنایع نفت و گاز خاطرنشان کرد: بهره بردن از توانایی‌های داخلی اقدام درستی است و برایمان منفعت دارد. اما یک موضوع مهم را باید مدنظر داشته باشیم. هرگز نباید اجازه دهیم این امر به انحصارگری منجر شود. باید شرایط برای حضور رقابتی تمامی بخش‌ها اعم از خارجی و داخلی در عرصه اقتصادی کشور فراهم باشد.

نجفی تأکید کرد: نیاز است حمایت از تولید داخلی را در کنار رقابت داشته باشیم. در این صورت است که نتایج مطلوبی به دست می‌آید و از انحصارگری جلوگیری می‌کنیم.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: در عین حال که اقدام دولت را در فروش نفت و گاز کشور تحسین می‌کنیم و از این امر خوش حال هستیم، انتظار داریم دولت سیاست‌هایی اتخاذ کند که نتیجه این امر به صورت ملموس در زندگی مردم احساس شود و شاهد بهبود اقتصادی وضعیت مردم باشیم.

دیگر خبرها

  • پیش‌شرط‌های مردمی‌سازی اقتصاد ایران
  • سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی با مدل جدید چه مزیتی برای اقتصاد ایران دارد؟
  • بررسی موانع آغاز به کار واحدهای جدید استحصال یُد در نخستین جلسه اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان
  • تداوم مسیر انقلاب اسلامی در دست همسران شهدا است
  • همایش اقتصاد اسلامی در مواجه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران
  • قرار نیست تغییری در تیم اقتصادی دولت رخ دهد
  • خلجی: تغییر در تیم اقتصادی دولت صحت ندارد
  • دستگاه قضایی پیشران حمایت از تولید و اشتغال در استان تهران است
  • ۳۱ هزار شغل به همت ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در استان یزد احیا شد
  • آزادسازی ۹۰ هکتار زمین راکد در شهرک‌های صنعتی استان تهران