Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@23:25:49 GMT

روغن‌کاری سیاسی یا سیاست روغنی

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۳۶۰۱۲

روغن‌کاری سیاسی یا سیاست روغنی

در ادامه این مطلب آمده است: در ایران اما، لابی‌گری مذموم است، به دلیل آن‌که لابی‌گر برای دور زدن قانون و به جهت رشا و ارتشا معمولا فرد مورد لابی را خریداری می‌کند.
در ایران صد سال پیش، روغن و شیره تازه خریداری داشت و در بعضی روستاها برای جلب نظر ژاندارم‌های روستا استفاده می‌شد. در ایران سال 95 این فکر که به جای برنامه‌ریزی استراتژیک و قدرت متقاعد کنندگی تصمیم سازان، روغن و شیره خرج کنی، فکری عقب افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وقتی هیچ برنامه‌ریزی و هدفی و مزیت احصا شده‌ای را مدیریت اجرایی و نمایندگان دراختیار نداشته باشند، روغن و شیره را جایگزین آن می‌دانند؛ اما این جایگزینی دو مشکل دارد: اولا کسی که روغن و شیره هدیه می‌برد، احتمالا در گرفتن روغن و شیره نیز متساهل است.
با همین معیار می‌توان پنجاه سال اخیر مدیریت‌های لرستان و انتصابات و تصویبات و به خصوص دو سه سال اخیر را زیر ذره‌بین برد که انتصابات و تصویبات بر اساس برنامه‌ای قانع کننده و مدیریتی اقناعی بوده است یا به واسطه‌ی روغن و شیره ای پنهانی!
دوم: سخت‌کوشی، قدرت اقناع بالا، جسارت و مهم‌تر از همه برنامه‌ی قابل دفاع مدیریت استان می‌تواند درصد بالایی از توافق مرکزنشینان را جلب کند. اگر ما توصیه کنیم که به جای وظایف ذاتی دستگاه‌ها و مدیران استان، شیره و روغن را جایگزین کنیم، این روغن‌کاری قطعا بنیاد بدنه‌ی کارشناسی استان را نابود و بی‌انگیزه می‌کند.
در پایان باید گفت که روغن کاری لااقل در دوران قبلی رئیس جمهوری و سه سال اخیر مدیریت اجرایی استان، جواب مثبتی نداده و باید دست از این روش زشت و تن‌پروری برداشت؛ چرا که نه سودی دارد و نه کمکی به تصمیم‌سازی می‌کند، بلکه تنها دست مدیریت استان و نمایندگان روغن‌کار را به نمایندگی از مردم، خالی از مزیت‌های جغرافیایی و فنی و مالی نشان می‌دهد.
حق طلب کردنی است و در 8 سال معروف، این روغن و شیره‌ها به جهت رفع مشکل مردم کارساز نشد، فقط گره بخت بعضی افراد را گشود!
منبع: پایگاه خبری یافته
7269/6060
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 ایران قانون کارشناسی روغن شیره جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۳۶۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت کلزا در مزارع میاندورود

مدیر جهاد کشاورزی میاندورود، گفت: کار برداشت کلزا در مزارع میاندرود آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمدباقر اسفندیاری با اشاره به آغاز برداشت کلزاT اظهار داشت:  پیشبینی می‌شود امسال چهار هزار تن دانه روغنی کلزا در شهرستان میاندرود برداشت شود.

وی به برداشت کلزا از  رقم تراپراشاره کرد و یادآور شد: این رقم با عملکرد دو تن در هکتار در اراضی زراعی بخش مرکزی شهرستان میاندورود در حال برداشت است.

مدیر جهاد کشاورزی میاندورود، گفت: کار برداشت دانه روغنی کلزا در 2 هزار و 116 هکتار از زمین‌های کشاورزی میاندرود آغاز شده است.

اسفندیاری با بیان اینکه کلزا کشت‌ پاییزه محسوب می‌شود و در تناوب زراعی و کاهش بیماری‌ و آفات موثر است، تصریح کرد: توسعه کشت کلزا به عنوان یکی از سیاست‌های اصلی کشاورزی محسوب شده و سبب خودکفایی کشور در تولید دانه‌های روغنی خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود با توصیه به کارشناسان مراکز خرید توصیه از آنان خواست با بهره برداران همکاری لازم را داشته باشند.

اسفندیاری پیش‌بینی کرد: با میانگین عملکرد 2 تن در هر هکتار بیش از چهار هزار تن دانه روغنی کلزا در میاندرود تولید شود.

وی افزود: در منطقه کشت کلزا به عنوان کشت دوم بوده و درآمدزایی، توسعه پایدار کشاورزی و  اشتغال‌زایی و اقتصاد نقش دارد.

 انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهادری جهرمی: دولت در حوزه تسهیلات تکلیفی با کسی شوخی ندارد
  • بهادری جهرمی: نتیجه مدیریت اقتصادیِ سیاسیون رشد ۴۲ درصدی نقدینگی بود
  • ویژگی‌های ژئوپلیتیکی کشورهای شیخ‌نشین؛ از اختلافات پیچیده سرزمینی تا همگرایی در ساختارهای اجتماعی ـ تاریخی
  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • توجه به تربیت رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • توجه به امر تربیت در کنار آموزش، رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • شهبازی جان، رفتی؟ درب را هم محکم پشت سرت ببند!
  • افشاگری‌ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت
  • برداشت کلزا در مزارع میاندورود
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند